הפרק היומי

kendygirl

New member
סיכום שלי

נתחיל כבומן בזוג הכי מדהים רובר ודייגו איזה חמודים איך הוא הסתכל עלייה ואמר לה איזה יפה את את כל כך מושלמת הוא כל כך צודק היא מהממת והקטע עם ה
היה כל כך יפה איזה בליעה הייתה הנשיקה
כשהוא שכב עלייה ופילר השרלילה הגיעה אני חולה על הזוג היפה הזה גובאני גם היום היה מגעיל לויקו המתוקה מיה אלמה ולריה ופרנקו היו קטעים משעממים אבל הקטעים עם פונצ'יטו היו חמודים מאוד

pablo111

New member
אמור אמור אמור אמור

איזה פרק בכלל על הפרקים שהם חברים זה חגיגה לעניים איזה זןוג מושלם חולה עלהים הכי מושלמים איזה מתוקים הקטע עם הדובי היה מושדלם איזה דובי גדול גם לי דובי שדיי דומה לזה שחבר שלי הביא לי ליום הולדת אולי גם הוא התערב עליי(חחחחחחחחחחחחחחח) רובר באמת הייתה מהממת כוסית פצצה היום אין מילים לתאר תיופי האין גבולי הזה אבא של דייגו הרג אותי עלק הנכד שלי האף שלו כמו של האימא ורובר הרגה אותי עלק תכיר זה הנכד שלך מה היא הייתה בהריון ולא שמנו לב חחחחחחחחחחחחח

MoYaL MaMi

New member
פרק מדהים

מיו'ש הייתה מדהימה כמו תמיד מסכנה איך היא בכתה בגלל אבא שלה והולריה וכשהגיעו לבית ההבעה שלה הייתה פשוט מושלמת! רובר נקראתי איך שהיא משכה לפילי הפיל בשערות הלא יפות שלה ואיך דייגו מצא תירוץץץ אלא אבא שלווהמשחק הזה איך קוראים לו? אנערף ג'ובאני כרגיל עיצבן אותי ויקוש עוזרת לו אם אמא שלו והואאא הוא כזה דוחההההההההההההההההההההה אוףף הבוסמנטה (לאון ) הזה איכססססססססס מה הוא חושב לעצמו ידבר ככה אל רובר טוב היה פרק מדהיםםםםםם

soy rebelde

New member
פרק יפה! ../images/Emo13.gif

היום הראו את כל הזוגות ביחד
מיה ומיגל עוקבים אחרי גסטון [קטע גדול שמיה כל הזמן מחזיקה את הנייר כדי לא לגעת במקומות המלוכלכים חח
] ד"א למיגל לא הייתה תחבושת על היד מהקרב? לאיפה היא נעלמה?
חח דייגו מביא לרוברטה דב ובלון יפים [שיותר גדולים מרוברטה חח]
ובסוף תומסיו לא הרס כלום, אלא פילאר עומדת לגלות
או לשלוח אותה לתומס
בוסטמנטה לאון [אריה], אה? שישמור את העצות שלו לעצמו!
אה והיה גדול שרוברטה אומרת: מה אני כל כך -דולסה- שכל הזבובים נדבקים אליי??
לוחי ותאו חמודים ביחד..לא יודעים איך להתנהג חח
ג'ו מתחיל עם הבת-דודה של תומס, וחוטף סטירה מצלצלת מויקו [אחרי שהיא ניסתה לדבר עם אמא שלו
] תומס מתחיל עם פילאר
בשביל "נו נו נו סוי ברבי דה פלסטיקו"
לופיטה וניקו נשארים מאוחדים
ופרנקו יורד על אלמה, שמחזירה לו
פרק נחמד [איזה סיום מדהים עם העיניים של אנהי]

Hadas 87

New member
תגובה

היום אין לי כוח לכתוב סיכום משלי אז אני מגיבה לך במקום חח מ"מ חמודיייים... איך הוא חייך אליה כשהיא אמרה לו שהיא תבוא איתו...! אבל באוטובוס הקטע הזה היה מוגזם שהיא חשבה שמשלמים בכרטיס אשראי.. מי ישמע היא לא היתה אף פעם באוטובוס.. הם נסעו באוטבוס כל הרבעיה לפגישה עם הסוכן תקליטים הזה.. איזה מצחיק מיה כשהיא צועקת על מיגל חח "טוקה אל טימברה! אסו נו אס אונה סלבה!" חחחח חמודהההה! את הקטעים עם רוברגו לא אהבתי.. לא יודעת הם משעממים אותי. וגם מעצבן אותי שכל שניה התסריטאים מחליטים משהו אחר בקשר להתערבות. פתאום גם תומס הפסיד את הדיסקים?? חשבתי שההתערבות היתה על הדיסקים של דייגו רק. אוף שיחליטו כבר! ומה כ"כ מפריע לתומס שדייגו שומע אותו?? אני לא מבינה את השטויות האלו! ועכשיו קלטו מה דייגו עשה- הוא התחיל עם רוברטה בשביל הדיסקים כביכול, עכשיו הוא נותן את הדיסקים חזרה כדי שהאמת לא תתגלה לרוברטה. חחח יופי חכם. מה עשינו פה? חח ואיך פילאר בדיוק יודעת על ההתערבות??? עוד קטע שחתכו בטח. ג'ובאני וויקו- הסטירה לגמרי הגיעה לו! לא מספיק מה שהוא עשה לה פעם שעברה עכשיו גם זה. איזה דוחה. והשיר שהם שמעו לא היה ברבי דה פלסטיקו!! למה החלטתן? חח זה בכלל לא היה דומה לו.. והקטע עם פרנקו ואלמה היה ילדותי בטירוף אבל משעשע (בעיקר בזכות פרנקו חחח חמוווד!)

soy rebelde

New member
מורג כנסי שנייה../images/Emo26.gif

פעם הבאה כשאת פותחת הודעה ראשית את יכולה בבקשה לא לכתוב
? כי כדי להגיב צריך לרדת למטה ואז רואים את מה שכתבת..

00rr

New member
מסכנה רובר צ'וצי שלא תגלההה

איזה חמודים הם יחד לא רוצה שיפרדו דייגו ורוב נועדו אחד לשני הם כאלה חמודים הזוג הכי שולט בסידרה היו כמה קטעים יפים 1.הקטע שסימון צילם את רובר איזה יפה היא אלוהים כמה יופי יש באדם אחד והיא עשתה לו ''פלאש'' חחחח ואז כשפילר הגיעה אז היא אמרה מה אני כל כך מתוקה שכל הזבובים נדבקים אליי אז כן את הכי מתוקה בעולם בגלל זה כולם נדבקים אלייך 2.הקטע שדייגו הביא לה דובי איזה נשיקות איזה אהבה הם ממש מושלמים ואיך הוא אמר לה את כל כך יפה נו ברור היא כל כך יפה שאי אפשר להתעלם מהיופי שלה וחבל שהם לא המשיעו את הנשיקה כשהוא שכב עלייה זה יכל להגמר אחרת חחח 3.פרנקו מרגיז מה הוא רוצה מאלמה מיה מבקשת ממנה עזרה מה היא תגיד לה לא אז היא עוזרת לה מה הוא יורד על אלמה הנשמה הטובה 4,המכה שגסטון הביא למיגל אוחצצצ זה כאבב גם לי 5.תומס ופילר הזבלים יהרסו את הרומן הכי יפה הטלויזיה בגלל טיפשות יתר 6,בוסטמנטה האבא הרג אותי עם הנכד שרובר אימצה לו הוא דומה לאימא כאילו שרובר שמנה חחחח

MoYaL MaMi

New member
מסכימה

גמאני לא רוצה שיהרסו את רובר ודייגו הם כל כך יפים ביחד

00rr

New member
מסכנה רובר צ'וצי שלא תגלההה

איזה חמודים הם יחד לא רוצה שיפרדו דייגו ורוב נועדו אחד לשני הם כאלה חמודים הזוג הכי שולט בסידרה היו כמה קטעים יפים 1.הקטע שסימון צילם את רובר איזה יפה היא אלוהים כמה יופי יש באדם אחד והיא עשתה לו ''פלאש'' חחחח ואז כשפילר הגיעה אז היא אמרה מה אני כל כך מתוקה שכל הזבובים נדבקים אליי אז כן את הכי מתוקה בעולם בגלל זה כולם נדבקים אלייך 2.הקטע שדייגו הביא לה דובי איזה נשיקות איזה אהבה הם ממש מושלמים ואיך הוא אמר לה את כל כך יפה נו ברור היא כל כך יפה שאי אפשר להתעלם מהיופי שלה וחבל שהם לא המשיעו את הנשיקה כשהוא שכב עלייה זה יכל להגמר אחרת חחח 3.פרנקו מרגיז מה הוא רוצה מאלמה מיה מבקשת ממנה עזרה מה היא תגיד לה לא אז היא עוזרת לה מה הוא יורד על אלמה הנשמה הטובה 4,המכה שגסטון הביא למיגל אוחצצצ זה כאבב גם לי 5.תומס ופילר הזבלים יהרסו את הרומן הכי יפה הטלויזיה בגלל טיפשות יתר 6,בוסטמנטה האבא הרג אותי עם הנכד שרובר אימצה לו הוא דומה לאימא כאילו שרובר שמנה חחחח

sdavid1

New member
ד=ח=ו=ףףףףףף

חח לא ממש דחוף..מה אתם חושבים שמיה ומיגל ראו כשפתחו תדלת?

ג ב ש ו ש

New member
היה פרק מדהים ומצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

וואי כמה צחוקים היה.. מזל שדייגו הצליח לצאת בנס לבנתיים מהפשלה שעשה תומס
מסכנה רובר לא רוצה לדעת מה יקרה שהיא תגלה ת'אמת על ההתערבות
שונא פילרר
אלמה ופרנקו הרגו אותי מצחוקק אלמה בכלל
מדהימה שליי
מיה מושלמתת..איזה צחוקים איתה ועם מיגל.. מעניין מה הם ראו
אוףף לחכות עד יום ראשון

bigmomentom

New member
../images/Emo105.gifשמתם לב ש...

בסצינה של אנהי ופונצ'ו על המדרגות כשהוא אומר לה שהוא הולך לבית של בבה (מה פתאום תרגמו את זה לצוציק- WTF?) והיא רצה אחריו במדרגות ושואלת אם הוא רוצה שהיא תצטרף אליו אז בסוף הסצינה אנהי מתפקעת מצחוק. בטח רצים שם כאלה צחוקים בצילומים של הסצינות שלהם יחד כי לאנהי יש התקפות צחוק בלתי נשלטות.

bigmomentom

New member
ושוב קיצצו

כל הקטע בין דייגו, פילר ורובר כשפילר עומדת לספר לרוברטה את האמת במסדרון של בה"ס ודייגו מצליח איכשהו לגרור אותה משם ירד בעריכה.

למעלה