חח כהההההההההה זה היה ממש קורע
O ooOMoRoShOoo New member 20/10/05 #18 איזה יפה בסוף לא חתכו ואגב חברה שלי נוסעת להופעה של רבלדה איזה כיף להההה
ח חתולה מסטולה111 New member 20/10/05 #24 תגידו מי זאת הזמרת ששרה את השיר שדיאגו שר כדי שתומס יצא עם פילר?
E eveligne406 New member 20/10/05 #26 OIGAN לא ראיתי תפרק אבל קבלו תמונה מהפרק של אתמול... אח איזו מושלמתתתתת איזההההההההה יפהההההה כמה מתוקה אפשר להיווותתת כמהה?!
OIGAN לא ראיתי תפרק אבל קבלו תמונה מהפרק של אתמול... אח איזו מושלמתתתתת איזההההההההה יפהההההה כמה מתוקה אפשר להיווותתת כמהה?!
H HEN0121 New member 20/10/05 #31 מיה הזאת פפשוט מהממתתת איזה עיניים איזה ]פרצוץ מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! איך היא ומיגל הלכווו לבית הזה חחחחחחח!~~~ אהבתי תפרק במיוחד את קטעי אלמה קולוצי חופשי ירידות חחחחחחח פרצוץ גבס מפלצת!! מיה קורעת אותי מחדש היא שחקנית בחסד עליון ממש הכי טובה שם~
מיה הזאת פפשוט מהממתתת איזה עיניים איזה ]פרצוץ מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! איך היא ומיגל הלכווו לבית הזה חחחחחחח!~~~ אהבתי תפרק במיוחד את קטעי אלמה קולוצי חופשי ירידות חחחחחחח פרצוץ גבס מפלצת!! מיה קורעת אותי מחדש היא שחקנית בחסד עליון ממש הכי טובה שם~
ר ריקוושש New member 20/10/05 #33 כןן אבלל איזה אבבאא יאאלללהה !! היא לא רוצה לנסוע ולא אכפת לוו..!! מזה זהזההה??? חחח
H HEN0121 New member 20/10/05 #34 כן עם אבא כזה מי צריך אויבים הכול בגל הקולברה המעצבנת הזאת אוףףףףףףףףףףףףףף
M MoYaL MaMi New member 20/10/05 #39 צודקותת הפרנקו פרצוףףף אבןןןן הזה לא סובלת אותו ולריה בטוח הקפיאה לו ת'מוח לא סובלת אותה
B bigmomentom New member 21/10/05 #54 אנהי היא פשוט פצצת כשרון שחקנית מבטן ומלידה. ולא להרבה שחקנים יש את זה, זה די נדיר.