הפרק היומי

Hadas 87

New member
חחח כןןן

גם בקנדה הוא חיקה את הקול שלו חחח כשרוברטה ומיגל באו להציק למיה ודייגו אז רוברטה אמרה "תראה מיגל, 2 הילדים הכי פופלרים בב"ס!" אז מיגל כזה אמר במבטא של קרלו "לוס דוס מוניקיטוס" חחחח הוא עושה את זה הרבה. חח אין לי מושג למה חח חמוווווד :)

מילי17

New member
../images/Emo41.gifלמישהו יש את התמונה של מיה ?../images/Emo41.gif

מהפרק של היום?? שמו אותה כבר כמה פעמים בפורום. שהיא עם החולצת בטן הורודה והמיני הלבן. תודה.

מילי17

New member
../images/Emo41.gifעוד תמונה שאני מחפשת../images/Emo41.gif

היא ממש דומה למה שנתתם לי רק שהיא לבושה בורוד-זהב והשיער שלה אסוף בקוקו. זה תמונה מאחת ההופעות של RBD. תודה!!

r e n a t1

New member
אופפפפפ איזה עורכים סתומים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא יודעים לערוך כמו שצריךךך איייזה חמודים דייגו ורוברטה איזה
הוא נתן לה איזה יפה הם רקדו ואיך שהוא אמר שהיא יותר יפה מאלמה ואיזה חיוך היה לרוברטה
אבל זה מרגיז שזה הכל בגלל התערבות למרות שהוא באמת אוהב אותה.....אבל לא אהבתי שהוא אמר שיהיה חבר שלה ואז יזרוק אוותה זה מגעיל איזה קרווועות רובררטה ומיה
איך שתיהן אמרו לאאאא חחחחחח אשכרה יש להם אותו ראש לחגוג באותו מקום מסכנה אלמה חחחח.... איזה שרוט מיגל הזה חחחח איך רואים שלא ראה כרטיס אשראי בחייו...איך שהוא שאל מה זה היא אמרה לו כרטיס אשראי חחח ואיך הוא חיקה את קרלו זה מצחיק חחחח וזה רק נדמה לי שקטה ריגלה עליהם בזמן שמיה ומיגל דיברו
אופפפ חבל שלא הצליח לו התכנית עם הזקנה הזאת
ומה חשה הזקנה הזאת עלק יאנוס אותה הוא היה מעדיף להישאר בתול מאשר לגעת בה לוס ויויאנה הזאת חוצפנית עכשיו היא רוצה לקחת למיה את אבא שלה חוצפנית ברמות!! ולמה סלינה הייתה צרריכה לפתוח את הפה ולספר לפרנקו על היום ההולדת של מיה....ואיך מיה נפלה על המיטה חחח
איזה חמודה לופיטה היא מוכנה להתגייר למען ניקו..... יווו איך צחקו על גובאני והתחפושת ממממ מגיע לו האמת על הקטע שלו עם ויקו... איזה ריקוד דפוק היה למיה וגסטון... ואיזה חמודים היו רנאטה ואנריקה סוף סוף רואים אותם יחד בלי לריב (התספורת שלו הזכיר לי את חואן בלוסיה שלי) מעניין מה עשה האופטרופוס של לוחאן בביתה של אנחליטה הזאת ואיזה מזל שלא תפסה אותה איך דייגו לקח לתומס את המגבת ותומס נכנס לבריכה ערום עם הבנות
חחח

soy rebelde

New member
נכון! זה היה יפה

שהוא אמר שהיא יותר יפה מאמא שלה
אבל באמת מעצבן שהכל בגלל ההתערבות..
רוברטה ומיה באמת צמד קרועות חח אהבתי שהראו את הפרצופים של שתיהן ביחד
מיגל בהחלט לא ראה כרטיס אשראי מימיו חח אבל הוא באמת התכוון לתת לזקנה כסף?
באמת מעניין מה האפוטרופוס עשה שם
אנחליטה מכירה את כולם, אה? חח

r e n a t1

New member
כנראה שבאמת הוא רצה לתת לה../images/Emo130.gif

אבל הוא שכח את הסיסמא חחחחח כי הוא לא רצה הסתבך עם הזקנה ההיא והיא חשה שהוא רוצה לאנוס אותה....איך שהא אמר בפליאה
"אני לאנוס אותך? טוב שלא נסחפה באמת.... ומיה ורוברטה זוג סטנדאפיסטיות
ויכול להיות שאנחליטה בקשרים על כולם חחח

לא אהבתי מה שויקו ומיה עשו לגובאני

זה היה ממש מגעיל
לא אהבתי את הקטע עם התחפושת, מסכן גובאני,. ויקו הייתה צריכה לעשות לו משו כבר בפרטיות ולא בפומבי, לא יודעת.. מסכן כזה
הוא רק יצא מקטע של המסדר וכאלו, עכשיו איךף שכול ירדו עלין
שיפרשו לדוקים..

Hadas 87

New member
מגיע לו אבל

מה שהוא עשה לויקו הרבה יותר מגעיל... ללכת לספר לכל החבר'ה שאתה שוכב עם מישהי זה ילדותי בטירוףף אבל כשעוד לא שכבת איתה וזה סתם שקר זה ממש כבר דוחה! ועוד לויקו שהוא יודע שכל העולם יורד עליה שהיא מתירנית.. אז למה הוא סתם מוסיף שמן למדורה?

איכסה הם חברה הכי לא מגובשים../images/Emo4.gif

הם היו כבר ב2 טיולים מרשימים {!} והם עדיין רבים בין עצמם. אוי זה כזה מרגיז
כאילו אתם כמעט שנה ביחד, עוברים כל כך הרבה חוויות {שביננו, לא נראה לי שמישו מכאן יצא עם חלק מהכיתה שלו לקנדה,תקנו אותי אם אני טועה} לפחות שיהו מאוחדים.. איכסה לא אוהבת את המרחק בין כולם ועקיצות שעוברות בין מיה ,מיגל, תאו ,לוחן,ויקו וכו

soy rebelde

New member
גם כשהם היו בקנדה

היו כל מיני עקיצות.. למשל מיה ומיגל רבו בגלל שגסטון התקשר באמצע.. תאו ניסה להתחיל עם לוחאן הויא דחתה אותו.. אבל בכללי הם מאד נהנו! וכשצריך הם חבורה מאוחדת ומוכנים לעזור, אבל בחיי היום יום הם נשארים כל אחד עם הקבוצה שלו ועוקצים אחד את השני.. תחשבי שאת צריכה לראות כל היום את הפרצופים של החברים שלך וגם של אנשים שאת לא כ"כ מסתדרת איתם ותראי שזה מה שגורם לכל העקיצות.. חוץ מזה העקיצות מצחיקות [מיה ורוברטה למשל] אבל כשהן היו צריכות לשכנע את אלמה שלא תעזוב, הן אכן הצליחו לעשות את זה על אף העקיצות בדרך!

soy rebelde

New member
LOVE IS IN THE AIR!! ../images/Emo99.gif

זה היה פשוט פרק מעולה!!! עינתי, אז זה היה הקטע עם החוזה-חולצה שחורה+זריקת העט? היה לי דה זוו' או שכבר היה את הקטע עם מיה ויקו וג'ו בקשר למסיבה? מה העורכים חותכים קטעים וקטעים אחרים שמים פעמיים???!?!
רוברטה מאוהבת
אחחחח דייגו כ"כ מתוק איך שהוא מתנהג איתה וג'נטלמן
[וול, אני יודעת שזה בשביל ההתערבות אבל הוא היה כ"כ מתוק היום!!] רוברטה הכניסה ללוחאן שהיא לא דואגת טוב לתאו ולכן היא לא יכולה לייעץ לה חח
ה-V הסתיר לי בהתחלה את הפנים של תומס
מיגל והכרטיס אשראי חח הוא באמת לא ידע שצריך סיסמא חח "טי טי טי ארור!!" קטע מצחיק
סולו קאדטה בתור סלוואו? ועוד כולם מסביב מוחאים כפיים בכזאת התלהבות חח אבל היה יפה!
רוברטה מרב שחלמה שכחה את היד על דייגו חחחחח
היה כ"כ יפה שהוא הציע לה להיות מלווה למסיבה שלה וטוב שהיא הסכימה לחגוג
לוחאן מדברת עם מיגל ואומרת לו שהיא גילתה על האפוטרופוס והכל וגם שכאבה לה הרגל והוא כזה אז רגע בואי נדבר על הדברים החשובים: מה האפוטרופוס עשה שם? הלוווו היא כמעט מתה כשהיא קפצה משם!! חח
אבל באמת מה הוא עשה שם?
אני אומרת לכם, החליפו בין רוברטה ללופיטה!! רוברטה מאוהבת, מסתכלת על הפרחים ולופיטה לא מבינה אותה חח תומסין בלי חולצה אהההההה איזו עוד הוכחות צריך שהפרק הזה היה מושלם?? ואח"כ קופץ עירום לבריכה
מה לוס חושבת לעצמה? לקרוא לפרנקו דאדי? ועוד לפני מיה? no way! וסלינה פתחה את הפה שלה, וכמעט הרסה את הכל.. הקטע עם ג'ו היה יותר מדי אכזרי..אבל היה גדול שהוא התחפש לכיפה אדומה!
אלמה מיה רוברטה והיומולדת-הריבים שלהן כאלה מצחיקים..
איך שמיה ירדה על הבגדים של אלמה
רואים איך רוברטה מקנאה שאלמה נמצאת בקשר עם מיה.. רנטה הייתה לבושה ממש יפה! וגם מדריאגה שינה משהו בשיער..אולי ייצא מהם משהו בפרק הבא?
איזה סיבוב מיה עשתה עם גסטון חח חצי בי"ס היה שם..היא לא פחדה שיגלו אותם?
היה מגניב שנטשה שרה את פלסטיקו..ועשתה פרסומת לRBD חח
לופיטה תתגייר? אבל הם בסה"כ חברים..יש זמן, לא?
נראה מה מיירה ואמה שלה יגידו על זה..
מבחינתי זה היה פרק מעולה!!! כן יירבו
ועכשיו צריך לחכות ליום ראשון, ולראות מה יקרה...

r e n a t1

New member
כן היה את הקטע עם מיה ומיגל והעט

והחוזה זה היה מצחיק מיגל חיקה את קרלו חחח ואיך רוברטה צעקה "און מילגרוס לופה" חחחח וסלינה עיצבנה אותי היום(ואתמול) מה רצה לספר לפרנקו טוב שויקו הצילו את המצב ולוס חוצפנית ברמות זה ידוע חחח תומס לא עוששה לי את זה גם גם כשהוא עירום ומיה רוברטה פשוט צוות לעניין

למעלה