LOVE IS IN THE AIR!! ../images/Emo99.gif
זה היה פשוט פרק מעולה!!! עינתי, אז זה היה הקטע עם החוזה-חולצה שחורה+זריקת העט? היה לי דה זוו' או שכבר היה את הקטע עם מיה ויקו וג'ו בקשר למסיבה? מה העורכים חותכים קטעים וקטעים אחרים שמים פעמיים???!?!
רוברטה מאוהבת
אחחחח דייגו כ"כ מתוק איך שהוא מתנהג איתה וג'נטלמן
[וול, אני יודעת שזה בשביל ההתערבות אבל הוא היה כ"כ מתוק היום!!] רוברטה הכניסה ללוחאן שהיא לא דואגת טוב לתאו ולכן היא לא יכולה לייעץ לה חח
ה-V הסתיר לי בהתחלה את הפנים של תומס
מיגל והכרטיס אשראי חח הוא באמת לא ידע שצריך סיסמא חח "טי טי טי ארור!!" קטע מצחיק
סולו קאדטה בתור סלוואו? ועוד כולם מסביב מוחאים כפיים בכזאת התלהבות חח אבל היה יפה!
רוברטה מרב שחלמה שכחה את היד על דייגו חחחחח
היה כ"כ יפה שהוא הציע לה להיות מלווה למסיבה שלה וטוב שהיא הסכימה לחגוג
לוחאן מדברת עם מיגל ואומרת לו שהיא גילתה על האפוטרופוס והכל וגם שכאבה לה הרגל והוא כזה אז רגע בואי נדבר על הדברים החשובים: מה האפוטרופוס עשה שם? הלוווו היא כמעט מתה כשהיא קפצה משם!! חח
אבל באמת מה הוא עשה שם?
אני אומרת לכם, החליפו בין רוברטה ללופיטה!! רוברטה מאוהבת, מסתכלת על הפרחים ולופיטה לא מבינה אותה חח תומסין בלי חולצה אהההההה איזו עוד הוכחות צריך שהפרק הזה היה מושלם?? ואח"כ קופץ עירום לבריכה
מה לוס חושבת לעצמה? לקרוא לפרנקו דאדי? ועוד לפני מיה? no way! וסלינה פתחה את הפה שלה, וכמעט הרסה את הכל.. הקטע עם ג'ו היה יותר מדי אכזרי..אבל היה גדול שהוא התחפש לכיפה אדומה!
אלמה מיה רוברטה והיומולדת-הריבים שלהן כאלה מצחיקים..
איך שמיה ירדה על הבגדים של אלמה
רואים איך רוברטה מקנאה שאלמה נמצאת בקשר עם מיה.. רנטה הייתה לבושה ממש יפה! וגם מדריאגה שינה משהו בשיער..אולי ייצא מהם משהו בפרק הבא?
איזה סיבוב מיה עשתה עם גסטון חח חצי בי"ס היה שם..היא לא פחדה שיגלו אותם?
היה מגניב שנטשה שרה את פלסטיקו..ועשתה פרסומת לRBD חח
לופיטה תתגייר? אבל הם בסה"כ חברים..יש זמן, לא?
נראה מה מיירה ואמה שלה יגידו על זה..
מבחינתי זה היה פרק מעולה!!! כן יירבו
ועכשיו צריך לחכות ליום ראשון, ולראות מה יקרה...