הפרק היומי

Hadas 87

New member
תוגבה

אה סליחה. אני מצטערת מאוד אבל הזוג הכי מושלם שיש והכי שולט בסדרה זה מיה ומיגל. רוברטה אכן פצצה אבל אין לה גוף של דומגנית לא להגזים. היא נמוכה מדיי. הקטע של ג'ובאני היה ממש לא הגיוני.. כאילו מה הוא לא דיבר על זה עם אף אחד? סתם ככה לפי מה שאומרת לו מיה הוא הולך ומתחפש? ממש דבילי. רוברטה ומיה לא דומות בכלל.. יש להן כמה תכונות אופי משותפות אבל התחומי ענין שלהם והסדר עדיפיות שלהם לגמרי שונה.

r a n e e

New member
דייגו ורוברטה אכן שולטים והרב חושבי

בדיוק כמוני הם הזוג הכי חמוד ויפה שיש בסידרה ודולסה בכלל לא נמוכה היא הכיגבוהה יש לה את הגובה המושלם והיא אכן מכניסה את כל הדוגמניות לכיס הקטנטן שלה היא לא רק גוף יפה יש לה פנים מהממות יש לה מראה הורסס

kendygirl

New member
אכן אכן דולסה פצצה היא מושלמת

והיא בכלל לא נמוכה והזוג רובר & דייגו שולט בהחלט אין עליהם במיוחד בפרקים שהם חברים חולה חולה עלהים

Hadas 87

New member
ב-ס-ד-ר

מה שתגידי חח עזבי אין לי כוח להתווכח. את חושבת שדייג ורוברטה הזוג הכי חמוד בעולם- שיהיה לך בכיף. (לא משנה שהם בכלל לא היו ביחד באמת ובלי שקרים...) את חושבת שרוברטה גבוהה- חחחח שיהיה לך עוד יותר בכיף. חח אין לי כוח להתווכח על השטויות האלו פשוט. חח :)

00rr

New member
דולסה הכי פצצה ואין על זה ויכוח

ורוברטה ודייגו הם הזוג השולט היפה המתוק המושלם של הסידרהההה

rotem rispecttt

New member
איזה פרק מהמםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי ת'קטע שרוברטה רקדה בשמלה שחורה עם דייגיטו

lana intel

New member
התחילו הפרקים הכי שווים ברבלדה...

רוברט ודייגין אתםםםםם סופ הדרך דוגדר

sapir1000

New member
שיאווו איזה פרק מושלםםם../images/Emo99.gif

ואיי אבל חתכו מלא קטעים=/////

osh360

New member
איזה פרק מהמם

שמתי
כול יום יותר ויותר נהיים פרקים יפים יותר{חרוז}חיחי עכשיו קודם כול רובר&דייאגו חולה עליכם מושלמים שלייייייי איזה חמודים הם ביחד איך הוא כזה נתן לה פרחים והיא כזה כול היום שמחה ולוחאן לא מבינה חח רובר&מיה הרגו אותי צוות מושלם לא לעיניין חיחי איך הן אמרו ביחד לאאאאא חחחחחחח ג'ובאני חחחחחח דיי זה היה קורע איזה סלסלה הוא הביאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כ"כ מצחיק הקטע הזה שהיא חלמה רובר על הריקוד עם דייאגו היה כזה מושלם ממש רקע יפה איך הם רדו{ואני מיסתכלת על מיגל כול הקטע ליראות אך הוא מיסתכל..כי עדיין היא הייתה חברה שלו באותו הזמן,לא?והוא צריך ליראות שהיא מנשקת מישהו אחר}חיחי והקטע האחרון זה היה כזה יפהההההה ממש יפההההההההה איך רובר ודייאגו כזה ביחדדדד ותומאס לאאאא שיטטטטט הקטע עם דייאגו מעצבן אותי הוא לא אוהב את רובר.. פקונדו כזה אצילי{אבל מה שעשה לדייאגוווו} איך הוא אמר לו להנות עים רוברררררררררטה זה רק אני?או שמדריאגה היסתפר?רנטה הייתה מושלמת.. וזהו... מה קורה כולם גכותבים כאלה סיכומים קצרים היום?

Hadas 87

New member
רוצה סיכום ארוך? חח

במיוחד בשבילך- סיכום ארוךך! מוקדש למעין!!! טוב נתחיל עם רוברגו- אין ספק שזה שינוי מרענן כי הם בדר"כ רבים אבל זה לא כזה מרגש אותי האמת כי זה לא אמיתי. הוא עושה את זה בשביל ההתערבות, אפילו שהוא באמת מאוהב בה הוא לא מודה בזה כך שזה לא שווה, הוא משקר לה בכל מילה כמעט, והיא סתם נהיתה קיטצ'ית מזה ואני לא אוהבת אותה ככה. אז החיבור שלהם לא כזה מלהיב בעיני.. אבל שיהיה להם בהצלחה! חח מ"מ- איזה חמודדד מיגל. לא יודעת להוציא כסף בכרטיס אשראי! חחח כפרוווות! איזה מצחיקה היתה השיחה שלהם חח לא הבנתי למה הוא כל הזמן מחקה את הקול של קרלו.. חח אבל הוא עושה את זה טוב! מיה ורוברטה- אוףףף כמה הן רבווות.. יאלללה שיעשו מסיבה ביחד, זה הכי מיוחד כי הן כ"כ שונות והן הבנות הכי מעניינות בב"ס! אבל אלמה כזו חמודה איך שהיא ניסתה להשלים בינהן.. מדריאגה הסתפר איזה חמווווד.. והוא רנטה מתחילים להתאהב... חי חי. חמודים. אני הרבה יותר אוהבת את השילוב של שניהם מאשר הוא וגליה... גליה כזו.. משעממת! בעע. האמת שאין לי יותר מה לכתוב כי הפרק לא היה כזה מענין.. חח הערות נוספות על הפרק: *גסטון ומיה רקדו כמו ילדים בני 6! חח *בריקוד שרוברטה דמיינה היו כולם חוץ ממיה! *היה ממש חכם מצד דייגו לומר לרוברטה שהיא נראת יותר טוב מאמא שלה כי הוא ידע שזה בדיוק הדבר שהיא הכי צריכה לשמוע כי היא אמרה לו שזה מפריע לו שכל מי שרואה את אמא שלה לא מבין איך היא הבת שלה כי אלמה הרבה יותר יפה, אז הוא השתמש בזה כדי להתקרב אליה, ממש חכם. * אני רוצה להתנצל לפני לופיטה על מה אמרתי עליה אתמול חח היא הוכיחה היום את ההפך- היא מוכנה להתגייר! פשש. למרות שזה לא הגיוני שבחורה קתולית מאמינה כמוהה תתגייר. וזה גם טפשי כי הם כולה בני 16! זה לא שהיא צריכה להתחתן איתו עכשיו. זהו, עד יום ראשון- אין רבלדה. :( גמר חתימה טובה וצום קל לכולם! :)

osh360

New member
לא היתכוונתייייי

חיחי אייזה ארוך?כאבו לך הידיים?נשמה.. שאלההההה..גסטון ומיה רקדווווווווו? ועוד שאלה..חיחי..היה פעמיים את הפרק של ויקו&מיה שני בפרקים?לא שמתי
אוף..חיחי הכי אהבתי להיסתכל על מיגל..שהוא רואה את רובר אהובתו ואת דייאגו מיתנשקים..אפילו שזה בסידרה..חיחי.. והיה ממש מצחיק שהוא לא ידע להוציא כסף מהכרטיס אשראי..חיחי..

Hadas 87

New member
לא כואבות לי הידיים, לא חח

אני רגילה חח מיה וגסטון רקדו כן חח כמו ילדים בגן שעושים עוגה עוגה חח כן הקטע הזה היה פעמים.. נראה לי הם התבלבלו בין הגרסא המקסיקנית לגרסא הבנילאומית חחח מה מיוחד בזה? הוא סתם חייך.. חח הוא ראה אותה מלא פעמים מתנשקת עם אחרים חח כןןן איזה צ'רו! חח

Hadas 87

New member
התעצבנתי עליה

כי קיבלתי תחושה כזו כאילו היא מתביישת להיות יהודיה.

soy rebelde

New member
חחחח

לופיטה סולחת
חח באמת לא הגיוני למה היא פתאום מתגיירת.. גם אני ראיתי שמיה לא הייתה שם.. טוב זה אמור להיות פנטזיה של רוברטה ואני משערת שאם מיה מופיעה בחלום של רוברטה אז בשבילה זה סיוט חח רנטה ומדריאגה הם הסיפור החם הבא
הם היו נראים מעולה! תני ליהנות מהשינוי שרואים שרוברטה גם יכולה להיות מאוהבת..
כבר ממזמן אני חושדת שהיא ולופה התחלפו חח
מיגל חיקה את הקול של קרלו? לא הבחנתי בדימיון אבל אולי זה כדי לנחם אותה שקרלו נסע

למעלה