הפרק היומי

ג ב ש ו ש

New member
צפייה מהנה לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

יאללה שיתחילל
ומחר אין פרקק..

TuTyBoP15

New member
ברור שאין פרק../images/Emo70.gif

הייתי מחרימה את ויוה אם היה פרקים מחר.. חוצפההה יום כיפור פרק
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חסר להם

TuTyBoP15

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך מחר פרק מחר יום צום ואבל לעם ישראל
וגם ביום חמישי אין.. השידורים מתחילים ישר ב-8 עם אם חורגת ולא יהיה פרקים חדשים של בובה פראית ורבלדה.. ככה שהיום זה הפרק האחרון לשבוע ונצטרך לחכות עד יום ראשון

sapir1000

New member
טוב../images/Emo9.gif

חח יאללה עוד קצת יותר מ10 דקות בערךךךךך:}

TuTyBoP15

New member
לא רואה היום

אני רואה סרט על ילדה בולימית שמקיאה כבר 3 שנים.. נורא ואיום

סוכריה16

New member
איזה פרק מדהיםםםםםם

קודם כל מיגל אתה מושלםםם
כזה חתיךךךךך.. איך הוא דאג ללוחאןןןן דבר שני- מיה את מהממת ככה! אני כל כך מאושרת שאנהי נראית ככה .. האי נראית מעולההה.. והיא רק תשתפר מעכשיו דייגו אתה חתיכת שקרן חראאאאאאאאאאאאאאא!!! אבל הוא עדיין חמוד במיוחד שזה עם רובר... היה אחלה פרק.. אהבתי שאלמה אמרה שהוא דומה לאוטיסט ונקרעתי מהפרצופים שלו.. הוא חמודדדדדד שכזה

ג ב ש ו ש

New member
פרק יפההה../images/Emo127.gif../images/Emo88.gif

אין לי הרבה זמן להגיב בהרחבה סורי... רוברטה ודייגו שלמותת רק חבל שזו התערבות

היא קראה לה נטשה

אז בטח ככה קוראים לה!! לי יש את השיר הזה אני חולה עליו עוד מאז שהראו את השיר בפתיחה ויש ששמתי שהיא שרה שם התחלתי לשיר בקולי קולות בבית..חחחח

dont cha

New member
כמה דברים

*רוברטה ודייגו הזוג הכי מושלם שיש והכי שולט בסידרה אין עלהים הם כל כך יפים יחד
היום הראו אותם מלא הלוואי כל יום ככה איזה ריקוד הם דפקו ואיזה נשיקה
הוא דפק לה אין אין זוג מהסרטים
*רוברטה פשוט פצצה
ראיתם איזה גוף יש לה היא מכניסה את כל הדוגמניות לכיס גם עם החצאית גינס והחולצה הלבנה היא נראתה פגזזז ובמסיבה בכלל איזה מדהימה פשוט הורסתתת
*הקטע עם גובאני היה מצחיק חחחח מגיע לו שילמד לקח איך מיה צחקה עליו הרגה אותי מצחוק גם היא הייתה מאוד חמודה היום *כל הקטע עם גילוי גסטון משעמם אבל מסכנה לוחן כל החיים שלה זה שקרר אחד גדול *תומס ודייגו הרגו אותי מצחוק איך זרק אותו לבריכה חחחחחחחחחחח *ורוברטה ומיה הסצניות שלהם יחד קורעות הם אשכרה דומות ולא מוכנות להודות בזה חוץ מכמה דברים הם די דומות באופי

למעלה