הפרק היומי

Hadas 87

New member
הוא עשה הורדת ידיים עם גסטון

לא זוכרת? חח וגסטון הוריד לו את היד...

ג ב ש ו ש

New member
היה פרק שווה ביותר../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אהבתיי.מיה תחפפי את גסטון יאללה את קרובההה
וואי ראיתם מה יהיה בפרק הבא
מרוב שנהיה מותח עושים תקציר לפרק הבא חעחעחע
איך רנטה מסתקרנת בדברים של מדריאגה
מסכנה רובר שלי
דייגו באמת אוהב אותה עכשיווו
צחוקים עם אלמה ועם לאון חחח
היה פרק טוב יחסית..

OליושO

New member
היה פרק מהמם ועצוב במיוחד!!!!

נתחיל במ"מ המושלמים-סוף סוף
למרות שהיא הייתה קטנה!!!מה אפשר לומר?!?!? במשפט אחד--->זוג מהמם!!!
!!! רק חבל שהם שוב רבו ושהיא בכתה בגללו
.... מה שטוב שסוף סוף היא פתחה ת'עיניים וראתה מיזה באמת גסטון!!!!! נמשיך בזוג המעלף רוברגו-איזה מסכנה רובר שלי
איך היא בכתה היא שחקנית מעולה(כנ"ל אנהי שתיהן משחקות מעולה!!!!)למרות כמה שאני אוהבת את דייגו מי פרפקטו אני ממש כועסת עליו
איך הוא יכל לעשות את זה לרובר?!?! לפחות הוא ממש מצטער על זה.. אהבתי שהוא אמר שזה לא מגיע לה סוף סוף הוא קלט!!!!!איך אלמה נתנה לו סטירה יווו אבל ת'אמת שמגיע לו הוא התנהג ממש מגעיל!! ומה פתאום בא בוסטמנטה הזה ומגן על הבן שלו כל הכבוד לאלמה שענתה לו ככה הכי קרע אותי שהיא אמרה גברתי סבתא שלך חחח
!!תומס יצא אפס היום!!!! איך הוא סיפר לרובר הכלל היום ממש שנאתי אותו
ויקו וג'ובאני-אני לא הבנתי מה יש לך לעצבן ולצעוק ככה.. יש לה "מעריץ סודי" שכותב לה דברים יפים ומביא לה מתנות... ג'ובאני ממש מעצבן שילך לדבר איתה כבר!!!!!! לוחן ותיאו-איזה חמודים... איך תיאו הגן עליה יצא גבר חח
!!!!איזה חרא הגסטון הזה כל הזמן נטפל יש שם איזה 10000(לא הגזמתי חח)תלמידים ודווקא אל כיתה י' הוא נטפל איזה מפגר הוא כזה קרציה והוא באמת נראה כמו קוברה!!!! אלמה ופסקואל-אלמה ממש מתנהגת כמו ז*** מזה איך היא כזה מפתה את פסקואל והוא בכלל נמרח עליה ומזיל ריר איזה מגעילים הוא נשוי פיחסה בוגד!!! טוב זהו עפתי לישון לילה טופ לכולם!!!!

למעלה