הפרק היומי

בואו נעשה סיכום בצ'אט ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

יש לי רעיון כל יום אחרי הפרק נעשה כזה סיכום בצ'אט רוצים?

sapir1000

New member
פרק יפה כמו תמיד:}

אה שחכתי להגיד לכם.. תגידו בפרק של אתמול מיה אמרה ציצים בעברית?

יyלושקי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif בפרק של אתמול ??

חחחחח באיזו סצנה ?! טחח ציצים הרגתם אותי

sapir1000

New member
חחחחח מתי שסימון לוקח את רובר החוצה

אז מיה אומרת לרובר ציצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יyלושקי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה נזכרתי.. טחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טובבבב !!!!

שימו סרטון דחוף../images/Emo133.gif

למי שיש..! מה זאת אומרת אמרה ציצים בעברית?! היא דוחפת עברית יותר מדיי בתקופה האחרונה ואני חייבת להיות עדה לזה!

Hadas 87

New member
סיכום כום כום כום! חח

פרק חמווווד! טוב נתחיל עם הפרפרידוס שלי- מיה ומיגל!! אז מיה ומיגל- היתה נשיקה אני לא מאמינה! חח נכון נשיקה סתם על השפתיים אבל זה גם משהו! אחרי תקופת יובש של יותר מחודששש! נראה לי מקנדה הם לא התנשקו...:((( חמוווודים! היה עצוב המשפט שהוא אמר לה בסוף כשהוא יצא מהחדר! ואיך היא זרקה את גסטון ובכתההה!!! יוווו איזו חמודההה היאאא והיא בוכה כ"כ יפהה ואמין ומרגש!!! ממייי! רוברגו- יווו עצובבב! מסכנה רוברטה, ממש היה עצוב לראות אותה ככה פגועה וגם היא שיחקה מדהים! דייגו הזה מניאק אבל לפחות הוא הבין שהוא טעה וזה כבר יפה! מגיע לו שיסבול, שיתחרט.. ויקו וג'ובאני- לא הבנתי מה היה הקטע המפגר הזה.. אם הוא רוצה אותה ופוחד לומר לה מה זה יעזור שהוא ישלח לך שוקולדים ושטויות בעילום שם?? ככה זה כן יגרום לה לרצות אותו? היא בכלל לא יודעת ממי זה והיא סתם מתעצבנת.. איזה אידיוט חח חוץ מזה מה נסגר בסוף עם אמא שלו שויקו הלכה אליה?? מאז שאמא שלו קלטה שהיא לא באמת בחורה מהכבלים לא הראו מה קרה. איזה טפשיםםםם. העריכה פה כ"כ גרועההה! מתחילים סיפור ואז קוטעים אותו! אוחח! לוחאן ותאו- חמודים, איזה מתוק איך שהוא מגן עליה ועוזר לה. ממש ג'נטלמן קטן. חח אבל לא יודעת הם לא נראים לי מתאימים כ"כ... היא כזו גדולה וחזקה והוא פצפון כזה. חח לא יודעת אבל הוא מתוק. אבל הנשיקות שלהם לא משההווו בעע חח ואיך גסטון תפס אותם! חחח אלמה ופסקואל- הקטע שאלמה משתמשת בציצים שלה כל פעם מחדש כדי להשיג משהו מפסקואל ממש דוחה אותי כבר... היא מתנהגת כמו שרמוטה! כאילו למה היא חושבת שמגיעות לה זכויות יתר כי יש לה חזה גדול?? אני לא מבינה למה מראים דברים כאלו בסדרה, אחר כך מתפלאים למה כל העולם יוצא בצעקות שהסדרה לא חינוכית.. הם לא שמים לב איזה מסרים סמוים הם מעבירים בסצינות האלו. אה ושאלה- מתי סלינה אמרה שהיא לא תבוא למסיבה של מיה? עוד קטע שחתכו? דיי כבר קשה להבין מה קורה עם כל הקיצוצים האלו!

יyלושקי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif חחח בקשר לאלמה ../images/Emo26.gif

למרות שלא ראיתי היום ת'פרק ואני אראה ב12
היא באמת מתנהגת כמו איזו שרמוטה למרות שהיא כזאת חמודה..
לא מספיק שהיא באה עם חזיות לבצפר של הבת שלה אז היא גם עושה קטעים כאלה עם המנהל?!?!?!? כאילו דייי
איכס

osh360

New member
נכון צודקת

אבל היום הייתה בסדר אין לי כוח לסכם אבל היה פרק ממש חמוד ויפה הכי אהבתי שדייאגו למרות מה שעשה אמר שלא מגיע לרובר אוף ואיך רובר בכתה חח מגיע לו עם המכה של אלמה.. אהבתי שאלמה אמרה גיברת סבתא שלך חחחח ו..אממ..זהו חח רובר ודייאגו הסוף.. חח..לעונההזאתי כימעט..

Hadas 87

New member
או טוב שהזכרת לי!

שכחתי לכתוב את זה בסיכום שלי.. לגבי הסטירה שאלמה החטיפה לדייגו. אתם חושבים שזה בסדר? לדעתי זה ממש לא בסדר. דבר ראשון אלימות זה דבר שהוא לא בסדר בפני עצמו. דבר שני היא יותר מבוגרת, מה זה שמבוגר ירביץ לילד? זה ממש לא לענין. דבר שלישי, הסיבה! עם כל הכבוד לרוברטה ומה שהוא עשה לה זה עדין לא מצדיק סטירה של אלמה, אם כבר שרוברטה תתן לו סטירה. לאלמה לא היתה שום זכות להרביץ לו, רוברטה ילדה גדולה והיא יכולה לפתור את הבעיות שלה בעצמה. תתארו לכן שאמא שלכן תבוא ותרביץ לחבר שלכן כי הוא פגע בכן.. חח איזו צורה תיהיה לזה? זה ממש מפגר..

למעלה