הפרק היומי

לא לא לא.. אני הבנתי ../images/Emo13.gif

היא אמרה "ביי מריצה" לא "בואי מריצה" אז או שביא התכוונה לאחת האמהות או כאילו שפסקואל נהיה מעצבן ורכרוכי כזה וניסה להסביר את עצמו לא כמו גבר שעומד על שלו אלה כמו בחורה בגלל שהוא פחד גם ממנדיולה הזה... אז יעני היא קראה לו בשם של בחורה והם רצו לעשות את זה מצחיק אז הם בחרו במריצה גם אחרי זה רורברטה אמרה כזה "מריצה?" כאילו היא לא הבינה את אמא שלה אם זה היה טעות הם היו מצלמים מחדש זה היה בכוונה וזה היה ענקקקקקק הם כבר אמרו מיה מנואל ומריצה בסדרה עכשיו חסר רק פבלו חחחחחחחחחח

didalf

Well-known member
לא אחרי זה שהיא הייתה עם איבן

ואלמה עשתה לה פדיחות אז היא קראה לה שוב מריצה

shir08

New member
../images/Emo136.gif נכון....גמני חושבת ככה..

גם בטלנובלה בע"מ יש כל מיני קטעים כאלה.. למשל הבמיא שלהם זה שי קפון [או איך שלא קוראים לו] אז היה קטע שהם היו צריכים במאי או משהו כזה אז הם אמרו "למה שלא ניקח אותו, הוא טוב!" אז אמרו כזה "מה..אתה יודע כמה הוא לוקח?" יש כל מיני קטעים כאלה..שיורדים בצחוק על הטסריטאים או על כל דבר... יש מצב גדול שזה באמת מה שהלך שם

soy rebelde

New member
גם אני שמעתי..../images/Emo26.gif

תסתכלו בסירטון שאנהי עובדת על כולם עם זה שהיא עוזבת את רבלדה.. בסוף היא אומרת ביי מריצה.. אולי זאת מילת סלנג או משהו חחח

ג ב ש ו ש

New member
היה פרק ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

ראיתי בערב אבל לא מצאתי זמן להגיב
איזה כייף שמיה ומיגל חזרו..מצד שני עכשיו בלאגנים עם גסטון וסול הקרצייה שבטח תריב עם מיה
אני ירצח אותההה
איזה מצחיק הקטע עם פסקואל ורובר
חחחחח אחלה פרק

MOTEK2006

New member
היה פרק מהממם !../images/Emo99.gif

אבל הגסטון הזה מפחידד אותי רצחח !
תגידו ת'אמת נכון שרוג'ר הזה מ-כ-ו-ע-ר רצחחח ??....... איך רוברטה יכלה לבחור כזה כיעור אלוהיםם ! חחח ויש שמעות שרבלדה יגיעו לאררץץץ ..... זה נכון ??

osh360

New member
איזה פרקקקקק

מאוהבת!!!! איי.. *הקטע עם פסקואל היה כ"כ מצחיק..ממש אהבתי איי רוברטה הזו כזו גאונה נשמה מתה עליה.. איזה ראש טוב יש לה..חושבת על הכול.. *מ"מ איזה יפים!מתה עליהם..איך הם חזרו דיי הנשיקה שחיכנו לה בסוף הייתה חח אוי ממש מתוקים *איזה דפוקה אלמה עם רוג'יר..ורוברטה..חח..חעחע.. *אממ..גסטון אני שונאת אותך..מיסכנה מיה! וזהו!

למעלה