הפרק היומי

sapir1000

New member
נועםםם

תביאי לי תמונות יפות לש כריסטינה
ועפתי ליראות רבלדה ביוששש=)

זה תלוי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

תכנסי לפורום 715 לגלריות או לפורום יש שם כרגע הרבה תמונות, תבדקי מה את אוהבת

סוכריה16

New member
פונצ'ו והיא כל כך דומים ומתאימים

קראיייייייי זה כמו פליפה וקמילה שהם דומים ומתאימים..

elena20

New member
פליפה וקמילה דומים??

לדעתי ממש לא ואני לא אוהבת איך קמילה נראית כשהיה קטנטנות ומורדים אף פעם לא הבנתי למה אמרו שהיא יפה היא ממש לא!!! ופליפה חמוד מאוד ואני חושבת שהוא דווקא מתאים ללואיסנה הם נראו כאלה חמודים ביחד כמו פונצ' ואנהי!

סוכריה16

New member
חח למה פלי מלך היופי?

היא ופלי דומים ברמות.. איך את לא רואה את זה? וגם אני לא מבינה מה התלהבתי מהיופי שלה... היא לא כזו.. אבל היא חמודה..

elena20

New member
פליפה נראה הרבה יותר מקמילה

הוא מותק כזה! קמילה.... אני לא רוצה לכתוב דברים קשים כי יש פה אנשים שאוהבים אותה אז אני אגיד במילים עדינות את דעתי: עושים ממנה יותר ממה שהיא באמת,היא לא יפה(בלשון המעטה) והכי מצחיק אותי שאומרים שהיא שרה יפה כי היא שרה ממש מזעזע!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אתם ראיתם את זה??????????????????????????? אנהי כ"כ מדהימה חזרה. העיניים שלה בהירות והפנים שלה נראות מדהימות, וואווו.
הייתי חייבת להוציא.P: בהיתי בה עכשיו כמ ושהייתי בוהה בה ב-406.

ooOMoRoShOoo

New member
תגובה לפרק../images/Emo27.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

פסקואל הרג אותי עם הכפפות המסכות ומה שהוא שם חחח שנילחץ עד שהוא מסביר משהו..חצי פרק מרחו על זה
חחחחחח כל הכבוד לרוברטה שהוציאה את הפצצה..טוב שרוברטה אמרה שהוא נתן להם עונשים לא רק שהוא נתן להם עונשים ואז הוא ניסה להסביר וכולם אמרו שהוא מטורלל והלכו. חחח בקיצור רצמה לידפוק תתלמידים והוא זה שנידפק
מסכנה הילדה בגלל הילריו
איך היא היתה עצובה עוד.. יו גם אני תמיד חשבתי שרוקו הקליט את סלינה עם פרנסיסקו! טוב שהוא אמר שזה לא הוא אחרת הייתי נישארת סתומה ולא מבינה שזו פילר. סוף סוף הראו מיה ומיגל בלי אי וטוב שהיא הבריאה
אהבתי שהם אמרו: מיגל:"מיה את בטוחה שכשנחזור למקסיקו אני עדיין יתאים לעולם שלך?" ואז היא ענתה לו:"העולם שלי זה אתה" ויופי שהם כבר הגיעו לביצפר באמת כבר זה התחיל להימרח הפרקים אם האי.. הזכיר לי איך מרחו את הפרקים של היער בתשוקת הנצים
. האופי של לולה מעצבן למרות שביאנקה סתומה כזו היא סך הכל מנסה לעזור לה , היא לא צריכה לצרוח עליה. מגעיל גסטוןןן..מסכנים מיה ומיגל הסיוט הגיע..הם הגיעו מאושרים ועכשיו הם צריכים לסבול אותו.. ולמה מיה הסכימה להיות ידידה שלו אחרי מה שהוא עשה ללהקה ולה?
היא היתה אמורה לשים לב שהוא רוצה לנקום בה . מיירה כבר לא בקפיטריה? טוב אני עכשיו יוצאת קבעתי ביי

osh360

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףף

אני כבר לא רואהההההההההה בסוף אני לא יאהוב רבלדההההההההההה
מה אני אעשה?!איזה שעה תקעו את זה

osh360

New member
ביום שישי..עדיף!

הכול ביחד איזה שבועיים לא ראיתי רבלדה רק פעמיים נגיד מהשבועיים האלו!

sapir1000

New member
../images/Emo2.gif

תיראי ב12 בלילההההההה ולמה את לא יכולה ליראות?

osh360

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

תמיד אני הרוגה ב-12 בלילה בחופש אבל כשיש ביה"ס אני יושנת עד מאוחר חחחחח איזה סתומה אני,אה?חח ואני לא יכולה ליראות כי זה שעה לא נוחה בישבילי יש לי תמיד מחויבות אישית בימי שני או שאני הולכת וזה ובחופשים אני מטיילת וכו' וכו'..חח אבלאני היום לא אראה ב-12 בלילה..גם כי מיסתובב לי הראש מהאוטובוסים חחחח 4 פעמים ביום..וגם!!! כי לא ראיתי את כול השבוע ואני לא אבין נאדה אז חח זהו

למעלה