תגובה לפרק../images/Emo27.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif
פסקואל הרג אותי עם הכפפות המסכות ומה שהוא שם חחח שנילחץ עד שהוא מסביר משהו..חצי פרק מרחו על זה
חחחחחח כל הכבוד לרוברטה שהוציאה את הפצצה..טוב שרוברטה אמרה שהוא נתן להם עונשים לא רק שהוא נתן להם עונשים ואז הוא ניסה להסביר וכולם אמרו שהוא מטורלל והלכו. חחח בקיצור רצמה לידפוק תתלמידים והוא זה שנידפק
מסכנה הילדה בגלל הילריו
איך היא היתה עצובה עוד.. יו גם אני תמיד חשבתי שרוקו הקליט את סלינה עם פרנסיסקו! טוב שהוא אמר שזה לא הוא אחרת הייתי נישארת סתומה ולא מבינה שזו פילר. סוף סוף הראו מיה ומיגל בלי אי וטוב שהיא הבריאה
אהבתי שהם אמרו: מיגל:"מיה את בטוחה שכשנחזור למקסיקו אני עדיין יתאים לעולם שלך?" ואז היא ענתה לו:"העולם שלי זה אתה" ויופי שהם כבר הגיעו לביצפר באמת כבר זה התחיל להימרח הפרקים אם האי.. הזכיר לי איך מרחו את הפרקים של היער בתשוקת הנצים
. האופי של לולה מעצבן למרות שביאנקה סתומה כזו היא סך הכל מנסה לעזור לה , היא לא צריכה לצרוח עליה. מגעיל גסטוןןן..מסכנים מיה ומיגל הסיוט הגיע..הם הגיעו מאושרים ועכשיו הם צריכים לסבול אותו.. ולמה מיה הסכימה להיות ידידה שלו אחרי מה שהוא עשה ללהקה ולה?
היא היתה אמורה לשים לב שהוא רוצה לנקום בה . מיירה כבר לא בקפיטריה? טוב אני עכשיו יוצאת קבעתי ביי