הפרק היומי 8X19

מכושפת15

New member
הפרק היומי 8X19

פסיכולוגים חסרי מנוח
תקציר הפרק: פייפר ופיבי רוקמות תוכנית לשיקומו של ליאו.פייג' מצילה את סמכותה החדשה מדארק לייט. בילי נאלצת להגיע להחלטה חשובה. טרייל לפרק: http://raincloud.warnerbros.com/thewb/us/content/my3EI1_CH819-trk_qt_300.mov שעת שידור בערוץ 3: 19:51
תהנו!
הלינק לטרייל לקוח מהאתר- http://p3-il.net/

Blue Aura

New member
תקציר מלא. ../images/Emo27.gif

שם הפרק:
מכושפות חסרות מנוח.
שם הפרק באנגלית:
The Jung and restless.
מספר פרק(כללי):
175.
שודר בארה"ב בתאריך ה- 30 לאפריל, 2006.
מס' צופים (ארה"ב, פעם ראשונה ששודר הפרק):
3.17 מליון צופים.
תקציר בעברית:
חושדות שבילי וכריסטי הן ה"כוח אולטימטיבי", פיבי ופייפר מתחילות לתכנן תוכנית שתעניק להן תשובות שהן צריכות כדי להשיג בחזרה את ליאו. בינתיים, פייג´ מצילה את בת החסות החדשה, מיקל משני מאירים שחורים, וכריסטי לוכדת את האחיות במצב תת מודע (חלומות) כדי להוכיח שה"אמת הפנימית" של כל אחת מהן מונעת ע"י צרכים אישיים. לאחר מכן, בילי צריכה להחליט עם היא ביחד עם כריסטי להדחת המכושפות.
תקציר באנגלית:
Suspecting that Billie and Christy are the "Ultimate Power," Phoebe and Piper begin to formulate a plan that will provide the answers they need to get Leo back. Meanwhile, Paige saves her new charge, Mikelle (guest star Sara Downing) from two Darklighters, and Christy traps the sisters in a dreamstate in order to prove to Billie that each of their "inner-truths" are driven by selfishness. Later, Billie must decide if she will team up with Christy to dethrone The Charmed Ones. [לקוח מהאתר The Demons Jumble]
שחקנים אורחים:

Sara Downing
Mikelle.
Peter Wingfield
Salek.
Darion Basco
Dominique.
Liv Hutchings
Little Journalist.
Adair Tishler
Little Girl.
Carlo Castronovo
Clubgoer.
Gordon Wells
Elderly Man.
Matthew Scotian
Sid.
Elizabeth Dennehy
Sandra.
Victor Webster
Coop.
Marnette Patterson
Christy Jenkins.​
[לקוח מהאתר The Demons Jumble]
כתב:
Cameron Litvack
ביים:
Derek Johansen [לקוח מהאתר The Demons Jumble]

jessie_chan

New member
מסכימה!

אחרי די הרבה פרקים שנראו קצת "מאולצים" ולא הגיוניים כאילו שניסו לזרז את כל העלילה מהר לפני שהסדרה מסתיימת, סוף סוף פרק ממש יפה! אפקטים מעולים בעולם החלומות, רעיון נחמד להראות את ליאו כסבא וגם העלילה של המאירה הלבנה לעתיד שמתה ותוך כדי מצילה את פייג'... ממש יפה ומרגש! וסוף סוף האחיות נראות מאוחדות וקרובות אחרי הרבה זמן שכל אחת מהן חיפשה את עצמה בנפרד.

Restlesss

New member
מסכים מסכים מסכים!

בהחלט הפרק היפה עד עכשיו. הקונפליקט בין האחיות בנוגע לבילי וכריסטי,החלומות שיצרה כריסטי,בת החסות של פייג',בכלל,כל הפרק היה מושלם! עיצבן אותי קצת שכריסטי השפילה ככה את פייפר. היא צריכה לזכור מי כאן יותר חזקה.
אבל בכל זאת,אני אוהב את הדמות שלה.^^ וסוף סוף בפרק הזה מישהו נזכר שפייפר יכולה להקפיא

וכשסוף סוך היא מקפיאה..

לפחות זה גם היה מצחיק.. "הנה הקפאתי מישהו, מרוצה?" משהו כזה חחחח

מכושפת15

New member
אהבתי את הפרק

אבל עצוב שעוד 3 פרקים זה הסוף
הקטע עם החלומות היה אפל משהו, אני מתכוונת האווירה שהם יצרו ממש התאימה לקטע וסוף סוף פיבי ופייג' הבינו שהן צריכות לעצור את בילי ואחותה זאת רק אני או שלפייפר תמיד היה איזה משהו קטן נגד בילי?

כן

גם אני חושבת שתמיד היה לה משהו קטן... ואני חושבת שפיבי יותר קשורה לבילי יותר מששאר האחיות קשורות אליה. שימו לב שתמיד השיחות ביניהן שונות, יותר רכות ונעימות. היא עזרה לה המון פעמים. וגם יום אחד כשבילי הייתה עצובה היא באה לבית של פיבי, דווקא אליה. פיבי היא גם זאת שבילי התקשרה אליה כשהן רצו להיפגש ולהביא אותן לעולם של החלומות... :) אני דווקא לא רוצה שפייג' ופיבי יבינו שצריך להילחם בהן! חייביםםםם להציל את בילי מכריסטי! אני כל כך רוצה שבילי כבר תבין שהמכושפות הן הטובות.

למעלה