הפרק היומי 8X19

flying eagle

New member
באמת פרק טוב הפעם

התאוששות נהדרת לקראת סוף הסידרה. (שבוודאות גם תימשך
) רק החלומות של כל אחת היו קצת מוזרים.... לויודעת בדיוק.... בעיקר החלום של פייג'. ממתי היא מחפשת הארה עצמית? אף פעם לא שמעתי את זה קודם... ו..... הן באמת קצת אנוכיות היו בזמן האחרון... אבל קופ צדק במה שהוא אמר. מגיע להן. אחרי כל מה שהן עשו, וכל מה שהן איבדו, מגיע להן חיים משלהם נטולי קסם ודאגות. מגיע להן להיות אנוכיות ומאושרות! ולפייפר באמת נראה לי היה כבר מהתחלה משהו נגד בילי... (את קריסטי היא אף פעם לא חיבבה לדעתי..)

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יאייי אני קורא את כל התגובות ורובן נשמעות חבל"ז... אבלללל פ ס פ ס ת י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתי שי לזה שידור חוזר?!?!?!?!?!?!??!?!?!!?!??!?!?!?!?

shahar615

New member
12:40

אבל לאחרונה הם מקדימים ל 12:30... משתתפת בצערך אני כמעט כל החופש רואה בשעות האלה אני ת-מ-י-ד מפספסת

flying eagle

New member
בעכבר העיר רשום 24:31

ומתאים לערוץ 3 לעשות שעות לא עגולות שכאלה...

Restlesss

New member
אף פעם אי אפשר לסמוך עליהם

[על ערוץ שלוש] כבר כמה פעמים קרה לי שהפסדתי כמה דקות כי הם לא עומדים בשעה שלהם! מאז אני תמיד מתחיל לראות 10 דקות לפני מה שרשום ביס.

sole te amo

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

לקח לי קצת זמן להבין מי נגד מי
והקטע של החלומות לא היה מובן בכלל
, כאילו- מה כריסטי היתה אמורה להבין מחלום
. באותה קלות שהן השכיבו אותן לישון הן יכלו גם להרוג אותן... אבל קופ חזרררררררררררררר
מעניין אותי מה ייגמר עם בילי וכריסטי בסוף... "עוד לא ראינו דםםם, עוד לא ראינו דםם..."
. עוד מעט נגמרת העונה וזה נורא

Fairywitch

New member
פרק טוב, ואני כ"כ שונאת את בילי

וכריסטי
(כמעט כתבתי בילי קריסטל
)

R o t e m G

New member
הפרק הזה בלבל אותי...

כשהוא התחיל, הייתי בטוחה שפספסתי את הפרק הקודם או משהו. במיוחד לא הבנתי מאיפה המיקל הזאת צצה פתאום. בילי נהיית מפחידה יותר מרגע לרגע וכריסטי עדיין מעצבנת. אבל בכללי היה פרק מעניין.

מכושפת15

New member
נכון! גם אני הרגשתי ככה בתחילת הפרק

אבל אז בהמשך הפרק הבנתי שאני טועה

בילבלתם אותי...

אנחנו עונה 8 והאחרונה או בעונה 7? לחצתי על "עבור מידע זמני שידור הסדרה העדכניים בכל הערוצים" ורשום שם שערוץ 3 בעונה 7 בעוד בסטאר וורלד זה עונה 8... אז או שתעדכנו את אותו עמוד או שאל תבלבלו אנשים חדשים-ישנים בפורום! תודה...

וכמה פרקים נשארו עד לסוף?

ושמתי לב לפני כחודש דילגו בערוץ 3 על פרק אחד או יותר. אכן דילגו או שאני פספסתי משהו?

Mo Cuishle

New member
נשארו עוד שלושה פרקים

וכנראה פיספסת כי לא דילגו על אף פרק...

למעלה