הפרק היומי 3X8

רינתי15

New member
הפרק היומי 3X8

שרשרו תגובות לפה

שלום

בקשר לפרק רציתי להגיד שזה כבר מעצבן שהיו כבר ביחד!!!!!!! ורציתי לישאול האם יש תקציר של הפרק הבא אולי למישהו? תודה מראש

sweet fairy

New member
פרק נחמד

אהבתי אבל לוקאס יצבן אותי.. הוא אמר שהוא ידבר איתה והוא לא עשה את זה ואהבתי גם את הקטע שנייתן הזכיר לו שהוא אמר לו לסלוח להיילי שנישקה את כריס

את לא הבנת---->

הוא אמר שהוא ידב רעם ברוק בכוונה כי היא לא הייתה שם ואז הוא התחיל לדבר לאוויר....הבנת?

אמברוש

New member
רגע אני לא הבנתי....

לוקטס אמר לפייטון שהוא ידבר עם ברוק לא? אז למה הוא לא דיבר איתה?

הוא אמר לה בציניות

הוא אמר לה שהוא ידבר עם ברוק ואז הוא דיבר לכיסא הריק שלה כי היא הרי לא באה לשיעור הזה שלפני המשחק הראשון. הוא היה ציני!

לושהה

New member
../images/Emo99.gif

הגעתי למסקנה שאי פשוט אוהבת את ניית'ן וגם את ג'יימס לפרטי [דאא
] הוא היה כלכך חמוד שהוא התקשר להיילי
היה מהמםם

SeXxy GirL 2

New member
פרק ממש יפה!!

פרק מצחיק ויפה.. מיסכנה ברוק!!! אני שמחה שסוף סוף היילי ופייטון היתחילו לדבר וכל זה... אהבתי את הסטירה שפייטון החטיפה לכריס חח... ואיך הכדור פגע בכריס.. (ביגלל לוקס)

נצל"ש - שאלה ../images/Emo12.gif

פיספסתי קצת את תחילת העונה. למה דב לא עוזבת כבר את דן? הרי רואים שהיא ממש לא בעדו בבחירות ושונאת אותו בכלליות... אז מה הוא כבר אמר/עשה לה?...

היא לא עוזבת אותו..

כי הוא הבטיח לה שאם היא תיהיה איתו בכל המסע בחירות הזה הוא יעזוב את נייתן בשקט ולא יטריד אותו

loli kiss

New member
פרק כל כך מ=ו=ש=ל=ם

הכריס הזה קורע אותי..גם בפרק הקודם.. הוא אומר ועושה דברים כ"כ טיפשים שזה פשוט קורע
כמו הקטע שהוא נכנס לבית של ברוק בבוקר והביא לה עוגות..למרות שהוא יודע שהיא הכי מתחרטת על מה שהם עשו..חחחח
או הקטע שהוא דיבר עם נייתן ונייתן אמר לו שהוא כל הזמן עסוק בלהתאמץ בלהתחיל עם בנות תפוסות אז כריס אמר לו שעם ברוק הוא לא כ"כ היה צריך להתאמץ..חחחחח
חומצזה הפרק היה ממש חמודי
..בעיקר הקטע שנייתן אמר להיילי שהוא רוצה ללכת לבד אחרי משחק ולחשוב ואז היילי אמרה לו שאם הוא רוצה לדבר שיתקשר אליה ואז כזה דקה אחרי שהם נפרדים הוא מתקשר ועושה לה סימן שתלך איתו..איזה ח-מ-ו-ד
אהה..ועוד משו קטן..הייתי כ"כ מרוצה שמאות' צילםאת דן תופס את נייתן..זה כ"כ יהרוס לו

למעלה