מה??. איך את יודעת?? ראית את הפרקים האלה או משהו כזה??!?!?! ואלה i'm happy u back
C crazystav New member 11/5/04 #21 מה??. איך את יודעת?? ראית את הפרקים האלה או משהו כזה??!?!?! ואלה i'm happy u back
E EllaDaRkAnGeL New member 11/5/04 #22 תותייייי מאמייייי!!!!!!!! חחחחחחחחחחח כןןן חזרתייי ))))))))) כנסיי היום לאי סי נפטפטטטטט )) לא..אבל ידידה שלי מארה"ב ראתה.. ואמרו את זה באתר הרשמי איזה פעם
תותייייי מאמייייי!!!!!!!! חחחחחחחחחחח כןןן חזרתייי ))))))))) כנסיי היום לאי סי נפטפטטטטט )) לא..אבל ידידה שלי מארה"ב ראתה.. ואמרו את זה באתר הרשמי איזה פעם
כ כיפה אדומה והזאב New member 12/5/04 #23 מה עוד 74 פרקים?!?!?! את רצינית ?? גם ככה הפרק הזה הוגדר לדעתי בתור היום הכי ארוך בחיי תשוקות....
Y yaronshkl New member 13/5/04 #24 דבר אחד לא הבנתי.... תרזה אמורה חהיות ענייה... מאיפה כל הבגדים האלה יא רבאק?!?!? לי כבר נמאס מצ'רטי ומיגל, הם כה תמימים!!! אוףף איזה מעצבנים! תהרגי אותו וזהו חתיכת לא משנה. קיצר זזתי לראות תשוקות...בה ביי!!!
דבר אחד לא הבנתי.... תרזה אמורה חהיות ענייה... מאיפה כל הבגדים האלה יא רבאק?!?!? לי כבר נמאס מצ'רטי ומיגל, הם כה תמימים!!! אוףף איזה מעצבנים! תהרגי אותו וזהו חתיכת לא משנה. קיצר זזתי לראות תשוקות...בה ביי!!!