הפרק היומי-306

הפרק היומי-306

יווווו, איזו נשיקת תרית'ן הייתה היום
ידעתי שאית'ן לא יעיז ללכת... אין מה לעשות הוא מטורף על הבחורה, אני רק מתה שגוון תדע את זה כבר, מגיע לה

s u p e r t a l

New member
נכון../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת כמוך

ועוד בפרק

קיי הצחיקה אותי עם ההתעלפות הזאת שלה, מה שמוזר זה כשהיא ראתה את הנחשים בפעם הראשונה היא לא צעקה ולא כלום... לקח לה זמן...

הלוואי ותרזה תמות מדיכאון!

וגוון תחיה איתו לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן,באמת...../images/Emo6.gif

איזה פרק שווה היה היום אחד הפרקים הטובים שראיתי
הנשיקה של תריתן באמת הייתה משהו,ושואיס ביו לקראת הסוף מזה חמודים!!!! חחח קיי באמת הצחיקה אם ההתעלפות שלה,"הו,מיגל איזה חלום נורא חלמתי שאני ואתה היינו מוקפים סנייקסססססס" חחחחחח(משעמם לי הא?) והנה תמונה(מגיע להם לא?)

מה היה עם שואיס?

הייתה לי בגרות מסריחה בהבעה עד 6 :( מישהו מוכל לעדכן אותי?

backstreet girl

New member
שואיס...

הם התחבקו בסוף הפרק...
לדעתי זה היה אפילו יותר מרגש מהנשיקה של אית'ן עם תרזה... כן כן....שירדן ולואיס רולז... אבל האמת...הנשיקה של אית'ן עם תרה די רגשה אותי למרות שאני לא אוהבת את תרזה...פעם אחת אני חושבת זהיא מותק ופעם אחרת אני לא חושבת ככה...

כן הם התחבקו...

איזה חמודים הם היו ותריתן גם מאוד אפילו אם אפשר לומר... אני מקווה מחר לעוד פרק כזה... וזהו חחח אין לי כבר מה עוד להגיד

:((( מחר הם סוסוף מתפייסים!

והולכים לטיול תחת ירח, והוידאו המזדיין בתיקון!!!!

ייייייייייייייאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

אני מאוהבת!!!!!!!!איזה נשיקה יפה........... איתן..כפרה עליך!!!!!אוף הוא כזה מאמי.... למה המעצבי שיער ותלבושות של תשוקות כל כך רוצים לכער את תרזה??מה זה השיער הזה שעשו לה??והבגדים...היא נראית כמו דוסית!! וגם הצחיק אותי כשהם היו באוטו איזה פרצוף מכוער היה לה....חחחח וקיי ומיגל ..איזה חמודים! וצ'ריטי...פשוט ענקית!!!!!!!!!היא מעולה!!!

p_nurit

New member
היה באמת פרק נחמד

והכי שמחתי שהיום הארוך ביותר בחיי תשוקות מתקרב לסיומו (כמה פרקים נמשך היום הזה כבר??) וחוצמה אז ככה הקטע עם תרזה ואיתן היה פשוט מקסים וכ"כ מרגש. סוף סוף איתן התוודה על אהבתו ולא חזר בעצמו. מעניין באמת איך גוון תגיב...... בנוגע לשואיס - מתי באמת כבר יתוודו לגמרי ויהיו זוג אמיתי? קיי 2 כה מעצבנת. הכל כ"כ לא היה טבעי שם

EllaDaRkAnGeL

New member
חחח..זה לא היום הכי ארוך..הכי ארוךך

יהיה 74 פרקיםםם!!!!!!!! אימאאאאלההההה!!! זה איזה חודשיים וחצי לראות תשוקות ואצלם זה יום אחדדדדד

למעלה