הפרק היומי 22.11

Jasper Jasper

New member
הפרק

אהבתי את כל הפלאשבקים הנהדרים של דאג וג'ולי.כמובן שהאפקטים בכל אחד ואחד מהם היה יותר ממיותר,אבל.. השיחה של ג'ון ומרלנה די שעממה אותי למען האמת.אני תמיד צוחק כשאני נזכר בהבטחות של קורדיי שזה סיפור אהבה של ג'ון ומרלנה.כנראה הוא צפה בתוכנית אחרת.

4hilla4

New member
../images/Emo12.gif

לא מצאתי סמיילי מרים גבה אז.... אתה יכול להסביר לי את המשפט האחרון? "אני תמיד צוחק כשאני נזכר בהבטחות של קורדיי שזה סיפור אהבה של ג'ון ומרלנה.כנראה הוא צפה בתוכנית אחרת. "

Jasper Jasper

New member
בזמן עלילת הרוצח

קורדיי תמיד התראיין לדיג'סט או וויקלי אם כל מיני ציטוטים שהויכחו שאין לו מושג מה הקהל שלו רוצה לראות.בין היתר,הוא אמר שעלילת הרוצח בבסיסה היא סיפור אהבה של ג'ון ומרלנה.כן,בטח.

אבל זה כן נכון

סה"כ זה בא להראות את סיפור האהבה בין ג'ון למרלנה. בזה שהפכו אותה לרוצחת. אז כן,משך העליות והירידות שלהם לא קורים סתם. לכל דבר יש סיבה.

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

איפה האהבה פה? בסצינה שהיא מדמיינת איך היא רוצחת אותו? בסצינות שהיא מחזיקה סכין או אקדח מאחורי הגב,מתכננת להרוג אותו? בסצינות שהיא משקרת לו,בסצינות שהיא רוצחת את כל החברים והמשפחה שלהם? לא נראה לי. אולי אח"כ כשג'ון ינסה לטהר את השם שלה זה יזכיר סיפור אהבה,אבל זה עדיין מעוות וחסר כל בסיס. ובכלל,קורדיי חי בסרט.הראיון שלו אחרי שפיטורים של פרנסס ריד התפרסמו היה יותר מדוחה,והוא בכל ראיון מוכיח שאין לו מושג מה הקהל שלו באמת רוצה("אולי הצופים רוצים לראות את ג'ניפר ופרנקי בעלילה ביחד","אולי יום אחד ג'ק וג'ניפר יהיו גם סופרקאפל",ג'אן ספירס שחוזרת בתור fan favorite וכו').

hillator

New member
שמע

באדונית וברוכל של עגנון האהבה של הלני מתבטאת ע"י קניבליות.. אז אולי משם הוא שאב רעיונות

חחח אולי

אולי יכול להיות שמשם הוא שאב רעיונות. אבל אני עדיין רואה את מה שהולך עם ג'ון ומרלנה כסיפור אהבה עתידי לבוא. נכון ברור שלא כרגע עכשיו שהיא רוצחת ומשקרת על ימין ועל שמאל. אבל תראה...לא היו עושים את מרלנה סתם הרוצחת ללא בסיס. תדע שגם כשתמיד שזה נראה שאין הגיון בימי חייינו אני יודעת בוודאות שהאמת האמיתית מתחבאת ממש מתחת לאף שלנו ואנחנו רק צריכים קצת יותר להתאמץ כדי למצוא אותה. אז במקרה של ג'רלנה העיניין כרגע אכן נראה חסר כל הגיון אבל מנקודת מבט אחרת הם יפתיעו את הצופים ואני מתכוונת לאלו שבדגש לא יודעים דבר על ספויילרים. וזורמים עם העלילה מיום ליום. רואים את ג'ון והחשדות..מרלנה והרציחות ועוד ועוד..וכשחושבים על זה ומחברים 1+1 יודעים שסיפור האהבה שלהם לא נועד לכישלון כפי שזה נראה כרגע.

2DH

New member
זה בסדר ספוילר

גם כשג'ון מת הבטיחו לנו סיפור של ג'ון ומרלנה... כמו שמשהו אמר להבטיח למעריצי ג'ון ומרלנה סיפור ולא לקיים במשך שנים זה כמו ללכת אחד אחד ולכבות להם את הטלוויזיה. עם זאת הסצנות של מרלנה וסטפנו מחר מעולות ! דידרה וג'ו מצוינים ביחד ! מעולה !!!!

Jasper Jasper

New member
לגמרי ../images/Emo58.gif

אני ממש מחכה לעלילה החדשה של מרלנה.אני נותן להוגן חודשיים עד שזה הופך להיות עלילת סמי ואיג'יי אבל.בנתיים אני אהנה מהסצינות שלה,אני חושב שהעזיבה של דרייק עשתה לדידרה רק טוב ושחררה אותה

Jasper Jasper

New member
ושכחתי לציין

הסצינות של ג'ולי וסמי מעולות,יש בינהן הקבלה וזה יהיה נחמד אם יפתחו את זה. ועכשיו ספוילר למטה.. כמובן שלא יפתחו את זה,זה ריילי.

abcd80

New member
הן דומות

רק לא מזמן בזמן הרצח של טוני בקרקס ג'ולי התעצבנה על סמי ודאג הזכיר לה שגם היא היתה בדיוק כמו סמי - מרדנית ובעייתית. זאת ההקבלה ואני חושבת שזה היה יפה מה שעשו בסצנות שלהן יחד היום - שג'ולי דיברה על האהבה וכו'.. היא לא היתה עוינת כלפי סמי למרות שיכלה .. היא ידעה שגם היא היתה פעם כמו סמי והתייחסה אליה פחות או יותר בכבוד.

פשוט לא היה פרק / "ספיישל ג'ון ומרלנה"

היה ממש משעמם נרדמתי וקפצתי למשמע קולות ג'ון ומרלנה. כי רק הם היחדים שעיניינו. אפשר להגיד שסבלתי היום... שורה תחתונה מרלנה נחש והצליחה להסיר את חשדותיו של ג'ון ממנה. זה הכל אין מה לכתוב אפילו על אף 1 כי לא היה אף 1 אחר

4hilla4

New member
../images/Emo6.gif ספיישל ג'ון ומרלנה... חחח

ושיהיו עוד כאלו!!... והרבה!

4hilla4

New member
פרק מעולה!!!

ואני אגיד מעולה מעולה ומעולה! דבר ראשון היה שיפור עם לומי! לא היו חלומות!! הייתה התקדמות בעלילה הם השניים האלו והפעם הם היו נסבלים! כמובן שהעובדה שג'ולי הייתה שם עזרה! אני אוהבת את ג'ולי ודאג! חלומות יפים... אבל היא הרבה יותר יפה עכשיו מאשר אז... החלק היותר מעניין של הפרק- ג'ון ומרלנה! וואו כמה נהנתי מהקטעים שלהם!! זה היה ממש ממש מדהים! כל הקטע שהוא התנצל ושהיא עוד פעם עשתה את הפרצוף המפורסם של דידרה- כמעט בוכה שגורם לי לרצות לקפוץ על המסך ולחבק אותה
שהם התחבקו ואז ג'ון אמר שעכשיו הוא יתחיל לחפש את הרוצחת האמיתי והיא הרימה גבה אני התפוצצתי מצחוק! הרעיון היה ממש מופרך אבל ג'ון קנה את זה אז מה אני אעשה.... דידרה הייתה פשוט מדהימה מדהימה מדהימה! דרייק גם כן היה מעולה!!! איך שהוא אמר שהיא החברה הכי טובה שלו ואשתו.. היה חבר לי נשיקה או משהו כזה.... סוף סוף היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו בחזרה

תגידי הכל בסדר אצלך?

איך אפשר להגיד שהיה פרק מעולה??? אני לא מבינה לפעמים את הראש שלך. ממתי את מתחילה להיות אוהדת של סמי ולוקאס?????????? וג'ולי ממש אבל ממש לא עיניינה יחד איתם.רק ביזבזה.................... וגבי מרלנה למה נראה לך שהיא אמרה את "אני אוהבת אותך" מהלב?????????????????????? היא ניסתה להרוג אותו עוד לפני שבוע. כזכור לך. מה עובר עליך? את לא יודעת מה זאת אהבה אמיתית כנראה אבל תסלחי לי כי מה שהולך כרגע עם ג'רלנה זה לא אמיתי בכלללללללל הכל צביעות מצד מרלנה. היא בכלל לא יודעת מה היא מרגישה נכון לכל הרציחות, אז לשבח אותה אחרי זה? ממש לא.

למעלה