אם את לא אוהבת את מה שכתבתי תחסכי מאיתנו וויכוח בכך שפשוט אל תגיבי. ואני לא השתנתי! אני עדיין לא אוהבת את סמי ולוקאס כזוג ואני עדיין מתה על ג'ון ומרלנה זה לא ישתנה בחיים פשוט אמרתי שהיה שיפור והתקדמות עם העלילה בלי חלומות מיותרים בלי כל הסצנות המפגרות שלהם עם הטקסט החוזר על עצמו- היום נהנתי! ואם נגיד יהיה מעניין עם ג'אן- שהסיכויים לכך אפסיים ולמרות שאני לא אוהבת אותה אני אגיד שהיה מעניין זה לא כי אני אוהבת את ג'אן- זה כי היה משעמם.. יש הבדל
אני מאוד לא אוהבת את לומי ביחד, אבל אם אף אחד לא אוהב את סמי ולוקאס כן אז שיהיו ביחד. אני חושבת שיש לשחקנים כימיה מעולה! לא כמו זוגות אחרים- ג'ון ומרלנה, ג'ק וג'ניפר שיש בינהם כימיה אדירה. ומותר לי לשנות את דעתי, אבל אם את כל כך דואגת את לא צריכה כי אני לא מעריצה של שניהם ביחד. אני עדיין רוצה לתת ללוקאס כאפה כל פעם שאני רואה אותו אבל הסצנות שלהם היו טובות ולשם שינוי לא מיותרות.
למה את מכירה אותם אישית?את סמי ומרלנה? לא נראה לי. זה שהן שחקניות מעולות זה משהו בנפרד אבל את מסתכלת סה"כ על הדמות שבשחקנית ולא על מי האישה באמת מאחורי המסך!! תחשבי על זה...
ובגלל זה לא שיבחתי את מרלנה- שיבחתי את השחקנית שגרמה למשחק של מרלנה להראשות כל כך אמיתי! נגיד- שג'ון התקרב לתיק- גם אם לא היית רואה את הפריקים הקודמים היית מבינה לפי המבטים של מרלנה שיש משהו בתוך התיק וזה משחק מעולה!!! לא, אני לא מכירה את סמי ומרלנה אישית ובגלל זה אני לא משבחת את הדמות אלא את השחקנית שעושה הבעות מתאימות ובאמת מעבירה כל כך רגש דרך העיניים שזה גורם לי להתאהב בדמות ובשחקנית!
בתור שחקנית,דמות,וגם בתור בן אדם-מהתוכניות אירוח בהן היא השתתפה,הבלוג שלה,הצ'אט שהייתי בו ב2003 וכמובן הספר שלה שממש מספר עליה.אז נכון שאני לא מכיר אותה אישית,אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאני חושב שהיא אחלה בן אדם,וסופרת לא רעה בכלל
זה פשוט מכעיס אותי שאתם כאילו ראיתם ימי חיינו עוד לפני 40 שנה ואתם כאילו מהדורות הותיקים. אני לא יודעת אם ראיתם החל מפרק 1 או 2 אם כן,(מה שלא הגיוני),אני מתנצלת. ואין לי מטרה להעליב או לפגוע. באמת שלא. כיף לי להיות בפורום הזה ולהביע ולשמוע דעות. זה הכל. שוב אם הילה השניה תעלב אני מתנצלת מראש
באדיבות אלברט אלאר - הבמאי האהוב עלי . קודם כל אני שמחה שעשו את המחווה / ספיישל לדאגולי ולביל הייס. הוא אחד מהוותיקים וזה הגיע לו. כמובן שתמיד כיף לראות ה GOOD OLD DAYS . סוזן היית מעולה . ממש אהבתי את הסצנות בין ג'ולי ללומי . ממש נהינתי. הסצנות של ג'ון ומרלנה היו מעולות לא פחות. מצד אחד אני שמחה שג'ון לא רוצה לחשוד במרלנה מצד שני הוא יצא ממש אידיוט היו . כשג'ון בוכה אני פשוט מתה עליו
... יותר ממה שאני מתה עליו גם ככה. ודידרה - כרגיל מעולה ! אני חוזרת על עצמי כל יום אבל היא עושה עבודה מצוינת , כל סצנה של מרלנה תענוג. סה"כ - פרק נטול טינס וסצנות מעולות !