הפרק היומי 22.11

4hilla4

New member
זה מה שאני חושבת.

לא מתאים לך- אל תגיבי להודעות שלי ואת לא צריכה אפילו לקרוא אותם.

אל תגידי לי מה לעשות

אני פשוט נבהלת כל פעם מחדש מהדעות המשתנות שלך. עד כשאני חושבת שאני מכירה אותך ואת מה שאת עומדת לכתוב את מפציצה מחדש במשהו שונה לחלוטין ממה שכתבת

4hilla4

New member
לא אמרתי לך מה לעשות

אם את לא אוהבת את מה שכתבתי תחסכי מאיתנו וויכוח בכך שפשוט אל תגיבי. ואני לא השתנתי! אני עדיין לא אוהבת את סמי ולוקאס כזוג ואני עדיין מתה על ג'ון ומרלנה זה לא ישתנה בחיים פשוט אמרתי שהיה שיפור והתקדמות עם העלילה בלי חלומות מיותרים בלי כל הסצנות המפגרות שלהם עם הטקסט החוזר על עצמו- היום נהנתי! ואם נגיד יהיה מעניין עם ג'אן- שהסיכויים לכך אפסיים ולמרות שאני לא אוהבת אותה אני אגיד שהיה מעניין זה לא כי אני אוהבת את ג'אן- זה כי היה משעמם.. יש הבדל

abcd80

New member
דווקא היא לא נשמעה ככה

וחוץ מזה מותר לשנות דעה על דמות כלשהי.

4hilla4

New member
לא, לא הייתה לי הזדמנות

להבהיר כי יש לי מחר מבחן במורשת והתכוננתי למבחן, בדיוק עכשיו סיימתי לכתוב לך הודעה על זה... את מוזמנת לראות.

4hilla4

New member
לא...

אני מאוד לא אוהבת את לומי ביחד, אבל אם אף אחד לא אוהב את סמי ולוקאס כן אז שיהיו ביחד. אני חושבת שיש לשחקנים כימיה מעולה! לא כמו זוגות אחרים- ג'ון ומרלנה, ג'ק וג'ניפר שיש בינהם כימיה אדירה. ומותר לי לשנות את דעתי, אבל אם את כל כך דואגת את לא צריכה כי אני לא מעריצה של שניהם ביחד. אני עדיין רוצה לתת ללוקאס כאפה כל פעם שאני רואה אותו אבל הסצנות שלהם היו טובות ולשם שינוי לא מיותרות.

4hilla4

New member
נ.ב-

שיבחתי את דידרה- לא את מרלנה את צריכה להבדיל... ברצינות יש הבדל בין השחקן לדמות נגיד- סמי- אני לא אוהבת את הדמות אבל אליסון מצויינת!

זה אותו דבר מבחינתי

למה את מכירה אותם אישית?את סמי ומרלנה? לא נראה לי. זה שהן שחקניות מעולות זה משהו בנפרד אבל את מסתכלת סה"כ על הדמות שבשחקנית ולא על מי האישה באמת מאחורי המסך!! תחשבי על זה...

4hilla4

New member
ברור

ובגלל זה לא שיבחתי את מרלנה- שיבחתי את השחקנית שגרמה למשחק של מרלנה להראשות כל כך אמיתי! נגיד- שג'ון התקרב לתיק- גם אם לא היית רואה את הפריקים הקודמים היית מבינה לפי המבטים של מרלנה שיש משהו בתוך התיק וזה משחק מעולה!!! לא, אני לא מכירה את סמי ומרלנה אישית ובגלל זה אני לא משבחת את הדמות אלא את השחקנית שעושה הבעות מתאימות ובאמת מעבירה כל כך רגש דרך העיניים שזה גורם לי להתאהב בדמות ובשחקנית!

Jasper Jasper

New member
אני מת על אליסון סוויני

בתור שחקנית,דמות,וגם בתור בן אדם-מהתוכניות אירוח בהן היא השתתפה,הבלוג שלה,הצ'אט שהייתי בו ב2003 וכמובן הספר שלה שממש מספר עליה.אז נכון שאני לא מכיר אותה אישית,אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאני חושב שהיא אחלה בן אדם,וסופרת לא רעה בכלל

Jasper Jasper

New member
אוקיי,ברצינות

למה כל תגובה שנייה שלך בערך תוקפת משהו שמישהו אחר כתב? זה ממש לא גורם לאווירה נעימה בפורום.

אין לי כוונה כזאת...אני לא כזאת

זה פשוט מכעיס אותי שאתם כאילו ראיתם ימי חיינו עוד לפני 40 שנה ואתם כאילו מהדורות הותיקים. אני לא יודעת אם ראיתם החל מפרק 1 או 2 אם כן,(מה שלא הגיוני),אני מתנצלת. ואין לי מטרה להעליב או לפגוע. באמת שלא. כיף לי להיות בפורום הזה ולהביע ולשמוע דעות. זה הכל. שוב אם הילה השניה תעלב אני מתנצלת מראש :)

2DH

New member
איזה פרק מצוין !

באדיבות אלברט אלאר - הבמאי האהוב עלי . קודם כל אני שמחה שעשו את המחווה / ספיישל לדאגולי ולביל הייס. הוא אחד מהוותיקים וזה הגיע לו. כמובן שתמיד כיף לראות ה GOOD OLD DAYS . סוזן היית מעולה . ממש אהבתי את הסצנות בין ג'ולי ללומי . ממש נהינתי. הסצנות של ג'ון ומרלנה היו מעולות לא פחות. מצד אחד אני שמחה שג'ון לא רוצה לחשוד במרלנה מצד שני הוא יצא ממש אידיוט היו . כשג'ון בוכה אני פשוט מתה עליו
... יותר ממה שאני מתה עליו גם ככה. ודידרה - כרגיל מעולה ! אני חוזרת על עצמי כל יום אבל היא עושה עבודה מצוינת , כל סצנה של מרלנה תענוג. סה"כ - פרק נטול טינס וסצנות מעולות !

למעלה