הפרק היומי 211

שניה

זה אומר שפיליקס נרצח בגלל הרומן שלו עם מולי? יענו זה לא היה אחד מחבר'ה של וויבל? זה אומר שבעצם הרוצח ברח אחרי הרצח?

ענבררר

New member
הוא נרצח בגלל מה שהיה לו עם מולי

ע"י מישהו שעובד עבור הפיצפטריק. אם אני ימשיך אני פשוט יצמצם את האפשרויות ואז זה יגלה לך...

אוקי בסדר

אז שאלה אחרונה ולא תצטרכי לגלות לי כלום- וויבל הבין שהרוצח לא היה אחד משני הבחורים שלו?

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif קטן למי שלא רוצה לדעת.

ההפך. הרוצח הוא מישהו מהחבורה שעובד עבור הפיצפטריק. הרי רק האופנועים היו שם באותו ערב..

ענבררר

New member
לא בדיוק.. לא יודעת כבר בילבלת אותי

חח XD לפי דעתי זה שקוף מההתחלה מי רצח אותו (לפחות לי..)

Milke90

New member
יש לי שאלה חשובה

לא הבנתי מה קית' מצה במקום הזה של הנירות טואלט משהו WUVS ונכון מתי שהאף בי איי עשו חיפוש בחדר של ורוניקה אז אחד מהם פתח את החלון הזה שם וורוניקה עשתה כאילו פרצוף כזה של אל תחפש שם לא הבנתי למה בקיצור חצי מהקטע הזה לא הבנתי גם קית' היה מעורב בזה למשך כל הפרק או רק בסוף בבקשה תענו אני ישמח מאד תודה....רבה רבה האמת שאני שמחה שדנקאן עזב למרות שאני אוהבת אותו הוא היה קצת מועקה כזאת.....אני מקווה שלוגן וורוניקה יחזרו....

תשובה......

זה היה חיתולים.... ורוניקה ודנאנקן הרי טיפלו בתינוקות ודנאקן לא יכול היה לצאת לקנות, אז ורוניקה קנתה והחביאה שם. אבא שלה מתא את זה ורק אז הוא הבין שורוניקה קשורה לחטיפה, אבל הוא העלים אותם כי הוא ידע שיבואו לעשות אצלה חיפוש אז כדי שלא ימצאו ויקשרו אותה לזה. היא הסתכלה ככה על מי שחיפש כי היא ידעה שיש שם חיתולים והיא לא ידעה שאבא שלה הוציא את זה.... איימן סיסטר..... ורוניקה ולוגאן רולז

Milke90

New member
כן תודה

בידיוק עכשיו ראיתי עוד הפעם את הפרק והבנתי את זה.....

eveligne406

New member
שאלונת

הפרק של היום=> נכון הייתה סצינה של ורוניקה הולכת איפשהו מול הים... סצינה שקטה כזאת.. והיה שיר ברקע. למישהו יש מושג של מי השיר ואיך קוראים לו? תודה =]

Milke90

New member
תיכנסי ואני יסביר לך

אני לא יודעת אם זה השיר אבל יש את האתר הזה של המוסיקה של כל הפרקים של ורוניקה ויש שם שירים של שאפשר לישמוע באותו רגע את לוחצת על download it וזה פותח לך ישר את השיר בלי להוריד אותו אז בקיצור ניראה לי שהשיר שאת מיתכוונת זה Adelaide תיכנסי לקישור שאני יתן לך ותילכי לשם של השיר שנתתי לך ותילחצי על download it וזה יפתח לך את המדיה פלייר או איזה תוכנת השמעה שיש לך ניראה לי.....Adelaide זה השיר והינה הכתובת http://veronicamusic.blogspot.com/2006/01/episode-2-11-donut-run.html זה 5

Milke90

New member
ואיי אתם חייבים ליראות

זה פרומו של העונה השלישית לדעתי אין בו סופלייארים אבל על אחריותכם כי לי אישית זה לא גילה כלום רק קרע אותי מיצחוק בימיוחד החלק עם הפוני אתם תיראו לבד
ויש בו חלקים מהעונה השנייה http://www.cwtv.com/cw-veronica.html

חפציבה7

New member
חחח פוניי

בסוף מישהו באמת יקנה לה פוני ^_^ ממ.. אז זה אומר שתיהייה עונה שלישית?? (:)

orale12345

New member
כן יש עונה שלישית |!

אבל לא בטוח אם היא תהיה 13 פרקים או 22 פרקים זה תלוי בריטינג!!

lordof the

New member
רק אני שמתי לב שזו היתה זינה ??

סוכנת האף בי איי, איזה יופי..

למעלה