הפרק היומי 211

sweet shir

New member
תשובה יותר מדויקת ../images/Emo58.gif

הוא עוזב, אבל תיהיה לו הופעת אורח קטנה אחת בפרק הסיום. אני לא אגיד לך למה ובאיזה הקשר כי זה יהרוס לך הכל.

orale12345

New member
פרק מעולה!!!!!!!!!!

למה מכמה סיבות: 1.פרק גאוני פשוט גאוני הם גרמו לנו לחשוב משו כל הפרק ואז שינו באמצע גואני פושט גאוני, כאילו איך שכבתו את זה. 2. מלא מלא מלא מלא מלא לאמ אני מתה עליו מתה על הדון לאמ שלי!! חחחח 3. הקטע של העמלית של LOVE קורע מצחוק פשוט קורע מצחוק אין עך הקטע הזה !!! מתה על הקטע הזה. 4. אין הרבה קטעי LOVE אבל מחפרים אם הרבה קטעי LOWE !!!!!!!!!! מתה עליהם ביחד. 5. כל המשפטים שיצאו מהפה של דיק בפרק הזה {והיו הרבה מאוד} היו משפטים קורעים אחד אחד. 6.הקטע של קיט' וורניקה מעול אני מתה עליהם הם האבא והבת הכי טובים שיש. 7. הקטע הכי הכי הכי טוב בפרק הכי יפה הכי כיף NOOOOOOOOOO MORE YKW יאייייי!!!!!!!! אנשים חגיגות מסיבה פתחו תשמפניה אין יותא YKW הוא הלך זהו נגמר עכשיו יש רק LOVE !!!!!

sweet shir

New member
סוג של ספוילר למעלה ../images/Emo58.gif ופה

לא כולם יודעים ובטוחים במאה אחוז שדאנקן עזב פור גוד..
כאילו הוא כן....... אבל זה לא בטוח לאלו שלא יודעים ספויילרים.

orale12345

New member
אוי סליחה

פשוט חשבתי שזה מובן מעליו כאילו הוא לא יכול להכינס לארצות הברית כי אם הוא ננכס עוצרים אותו!

orale12345

New member
זה דאנקן

ככה אנחנו מהקומונה של לוגאן וורניקה קוראים לו!

Shiri from the block

Active member
אבל איך הגעתם מדאנקן לאותיות YKW?../images/Emo12.gif זה לא רשי תיבות? אז רציתי לדעת של מה

irene17

New member
זה YOU KNOW WHO

בהתחלה היו לנו הרבה שמות, אבל בסוף זה הפך לזה שאין לנקוב בשמו ואז הגענו ל- YOU KNOW WHO. הלורד קיין...

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח הלורד קיין! ../images/Emo6.gif

אבל כשחושבים על זה.. אם אנחנו לא נוקבים בשמו.. אנחנו נותנים לו בעצם כבוד..יראת כבוד כזאתי..[ראה ערך הארי פוטר]. צריך לקרוא לו דאנקן בלי בעיה! בלי שום פחד!
זה מזכיר לי משהו... [הארי פוטר רילייטד]. וולדי הרי נורררררראאאאאאאא רע ובלה בלה בלה.. נכון? אז למה הם קוראים הלורד?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנאדם ששונאים, לא קוראים לו במילות כבוד!

irene17

New member
אבל אני כן מפחדת ממנו!

אני מפחדת מלהסתכל עליו
אז כדי שלא יקפצו לנו מחשבות לא נעימות לראש כל הזמן המצאנו שמות כדי לא להגיד שום דבר ישירות!

שאלה.. ../images/Emo58.gif211

אולי שאלו את זה כבר בשרשור הזה, פוחדת לקרוא ספוילרים לא מסומנים.. אז סליחה מראש. דאנקן עוזב? לתמיד? (
)

פרק בנזונה......

אחד הטובים..... ורוניקה מדהימה אותי כל פעם מחדש.... מישהו אבל יכול להסביר לי לאיזה מסקנה וויבל הגיע בסוף? הוא דיבר מהר וממש לא הבנתי.....

orale12345

New member
תושבה

וויבל הגיעה למסכנה שפיליקס כן היה קשור לפיצפאטריקס ,כי הוא היה חבר של מולי פיצפאטריק. לוקח להם רק עוד כמה פרקים לגלות את הרוצח ! זה נירא לי עוד מאט

כן אבל מזה אומר?

כי לפי מה שהבנתי הרוצח של פיליקס היה קשור לפיצ(ארוך מדי) האלה. עכשיו אם הוא בעצמו היה קשור אליהם אז מה זה אומר? שהוא רצח את עצמו? ואם אפשר אז בלי ספויילרים פליז....

ענבררר

New member
הוא לא בדיוק היה קשור למשפחה הוא

היה יוצא עם מולי פיצפאטריק. הוא לא היה מעורב בעסקים שלהם אם זאת השאלה

חחחח לא ממש

לפי מה שהבנתי אז הרוצח של פיליקס היה קשור לפיצים האלה. לא הבנתי מה וויבל הבין מזה שפיליקס ומולי יצאו....

ענבררר

New member
הוא הבין שכנראה הפיצפאטריק גילו שהם

יוצאים וכנראה רצו להעלים את פליקס.. מבינה?

למעלה