הפרק היומי 21.1

רסקול

New member
הוא לא הטיפוס שלי

בהיר מדי, עדין מדי, לא אסרטיבי מספיק. אבל שמור מצויין. מה שכן, נראה לי שהוא רצה איזו התגלגלות בגורן ולא ממש אפשרו להם. בסוף התוכנית שניהם רמזו בעדינות שהגיע זמן המיטה שלהם. מאידך אדי ממש לא מצא חן בעיניי. מסוג הגברים שלא מודעים למיניות שלהם בכלל, ואותי הם נורא משעממים.

../images/Emo130.gifאפשר לגנוב?

את הביטוי התגוללות בגורן, נורא מצא חה לי אני חווה לאחרונה יותר ויותר מצבים שזה מתאים להם. איך הגעת למסקנה שהוא לא מודע למיניות שלו בדיוק? פספסתי משהו?

רסקול

New member
תגנוב חופשי

ראית איך הוא יושב. גבר מודע למיניות שלו לעולם לא ישב בצורה כזו, כמו איזה "פוץ".

Y. Welis

New member
גם התאמץ שלא לנשק את סאמר בסוף

שניהם הסתכלו לצדדים. מוזר. לפחות היה מחמיא לה.

t a m i 2 5

New member
לא יודעת אני רואה בו דווקא משהו סקס

סקסי* הרי לא ציפית שהוא יבוא ויתנפל עליה ועוד מול המצלמות..או שכן? :) אם תשימי לב כל הבעלים שבאו לתוכנית כולם היו מאופקים.. כמו שצריך... כשצריך אני בטוחה שהוא עושה ת'עבודה:) היא דווקא נראת מרוצה ממנו:)

איזה חמוד בעלה של קים

מממ גבר נאה וג'נטלמן. אוחח
אממ בקשר לשאר הפרק...לא יודעת לא היה משהו רציני כלומר גו'סי בזמן האחרון בקושי מרגישים אותה ויש עוד כמה שהודחקו לפינה ואין אקשן וזה מעצבן... והסיפור של מורין חוזר על עצמו שוב ושוב אני יודעת שזה עצוב אבל אני חושבת שצריכים לתת לה את הזמן שלה להתאבל ולא ללחוץ עליה כי זה יכול לעשות לה רע יותר...בקיצר היא משעממת אותי. עד כאן דעתי להיום....סי יו....

ניגירי

New member
גם אותי מורין משעממת..

מאוד עצוב הסיפןר שלה אבל כמה אפשר לשמוע על זה שהיא לא יכולה לבכות. בילה של קים נחמד נראה שיש להם אחלה אהבה. הגבר שהגיע היום לסאמר גם מבחיל בלשון המעטה. סאמר.. יש לה המון בעיות.. כל מי שיגיד לה שלום ברחוב או במכולת היא תתאהב בו לפחות ככה זה נראה, מסכן המדריך ספורט שלה עם כל שהאלות שהיא שאלה אותו.. הוא ממש לא בעסק שלה ונראה שהוא היה במבוכה. הפרק היום התחיל צולע.. כמה אפשר לראות את שלושת המדריכים יושבים ומנסים להסביר לנו הצופים מה הולך בבית ןכל מיני תירוצים לבעיות של כל אחד.. במיוחד של מורין ושל סאמר. מורין שוב אני חוזרת אליה.. לא יודעת משהו מוזר באשה שזאת.. קשה לי לשים את האצבע. וזהו ילדים להיות עד מחר לפרק הבא.

רסקול

New member
תגידי, נראה לך שיש להם בעיה

עם הכנסת דמות נוספת לדירה? מורין בכתה, התאבלה, שרפה את גלימת הדברים שצריך להתאבל עליהם. זהו, פיניטו לה-טרגדיה.

t a m i 2 5

New member
זה לא לעיניין....

אחת המטרות של מורין כשהייתה בבית הקודם זה להתאבל על ילדיה עכשיו רונדה אומרת שהיא לא באמת התאבלה כמו שצריך עליהם.... אז למה הם נתנו לה צעד בזמנו? היום היא גם התאבלה עליהם ובכתה אבל זה באמת מספיק כדי להמשיך הלאה? צריך להתאבל תקופה זה לא יכול לקרות בבית הזה.... הם מציבים מטרות לבנות ומסמנים וי על המטרה אם עושים אותה פעם אחת... זה לא תהליך אמיתי... אני מתגעגעת לבית הקודם אז ראו את התהליך ראו את השינוי... למשל עם אנדי ולורי השינוי היה קיצוני מהרגע שהן נכנסו לבית לרגע שהן יצאו ממנו... העריכה גרועה או המטרות גרועות... והעובדה שהם מנסים לזרז את כל התהליך רק הורס...

s m i l e 2 4

New member
בעונה הקודמת

בטח מורין סיימה מהר כי היא היתה משעממת יחסית לשאר בנות הבית... לא ממש ראיתי את כל הפרקים אלא בודדים אבל לפי מה שאני זוכרת הקטעים איתה לא היו הכי מעניינים..(לפחות לא כמו המריבות של אנדי וניאנזה..)

Y. Welis

New member
בסוף הטרגדיה שלה תגיע אליה -

הסיגריות שהיא מכורה להן יגרמו לה לסרטן (כנראה הן גם היו הסיבה לדליקה), ואז היא תצטרף לילדיה...

למעלה