הפרק היומי 21.1

רסקול

New member
שוב, פרק "פגז" לדעתי

לא ממש הצלחתי לראות מההתחלה, הגעתי כאשר רונדה, איאנלה ודר' סטן שוחחו על הנשים, על מורין, קים וסאמר. סאמר מוצאת חן בעיניי יותר ויותר. יש בה משהו ענוג, רגיש כמו פרח עדין. אני לא כלכך אוהב כשהיא מדברת כמו ילדה, אבל היא פשוט מתוקה. זהו, מתוקה. אותי היא קנתה. קים מזכירה לי אותי ואת חוסר יכולתי להשתחרר מכעסים ישנים. להתעלות מעל הצלקות, לחפור בכאבים שוב ושוב. דווקא הפרשנות של איאנלה את המכתב של אחותה היתה נפלאה ומרגשת מאוד, נראה לי שקים נלחמת בעצמה עכשיו, ברצון שלה לפגוש את אחותה ולהתחבק אתה, היא כלכך פוחדת שאחותה תדחה אותה שהיא אפילו לא מתחילה להעז, חבל. והסיפור של מורין. אני מצליח לראות את האישה הגדולה הזו, שירדתי עליה לפני כמה דפים ברשעות מיותרת. גם אתה קל לי להזדהות כי גם אני לא מצליח להתאבל, והכל שמור בפנים חזק חזק. ממש התרגשתי מהדיאלוג המופלא שלה עם רונדה. מצער אותי שרונדה לא כל כך פעילה בתוכנית, היא באמת מוצלחת מאוד. ושמחתי מאוד שג'וסי קיבלה מקום קטנטן וגם טוואנדה וגם ג'ניפר. הפרק היום היה מוצלח בגלל שלוש הנפלאות: קימי, מורין וסאמר.

הפרק היומי 21.1../images/Emo188.gif

שלום לכולם/ן היום סאמר עבדה על מערכות יחסים ודייטים. בתחילה היא היתה צריכה לשאול את מרקוס החתיך (שבא לביקור בית...) מה הדייט הטוב והרע שהיה לו. הוא אמר לה שהוא מחפש שהבחורה תהיה היא עצמה ושחברות מאד חשובה לו. רונדה ביציאה מבריקה אמרה להתמקד במשפט: THIS OR SOMETHING BETTER בהקשר לשאיפות שלה ממערכות יחסים. בהמשך הגיע אד, ידיד שלה (די חמוד בפני עצמו) לביקור והיא רצתה לבדוק את עצמה, היא תארה אותו כדוגמא לגבר שהיא מאחלת לעצמה. לא נראה כאילו קורה שם יותר מדי אבל היא לא הפסיקה לעשות לו עיניים...(חרמנית קטנה ושובבה, אני נורא מזדהה). בעלה של קים הגיע לביקור והבנות די אהבו אותו (באופן אישי, הוא נראה לי גיי לגמרי) הוא כולו מתוק ותומך ורומנטי. היא קיבלה מכתב תשובה מאחותה שלצד עקיצות מסויימות כן רומזת שהיתה רוצה לשפר את מצב היחסים. איאנלה הראתה לה איך היא ואחותה מצפות לאותם הדברים כגון התנצלות. ומראה לה ששתיהן מטילות את האחריות אחת על השניה. רונדה מטילה על מורין משימה של התאבלות. היא מלבישה אותה גלשימה שחורה ונותנה לה פתקים בצורת מסיכה עצובה שעליה למלא באבדנים שלה ולתלות על הגלימה. היא ישבה כל היום בחצר ולא הפסיקה לעשן. (לי זה הזכיר ממש שבעה). (בניגוד לדעות השליליות שעלו כאן, אני דווקא מאד מחבב את מורין). היה פרק ממש נחמד לדעתי ואפילו פתחתי את מחברת ההגיגים שלי כדי לכתוב הערה

ואוו איזה פרק אדיר

קים פשוט מדליקה איזה אהבה אדירה יש בינה לבין בעלה הוא כזה חמוד כל הכבוד לה . ולגבי הידיד של סאמר מישהו שם לב לסנדלים שהוא לבד? חחחח

אי אפשר היה שלא לשים לב

משום מה הבמאי חשב שזה מאד מעניין לעשות שלושה קלוזאפים על הנעליים שלו. וספרתי!! לא ממש הבנתי את הקטע, למישהו יש תיאוריה?

רסקול

New member
שנטיפי אני הולך להיות "רע"

תמחקי אם ההערה שלי מוגזמת, בסדר
בטח יש לי תיאוריה - הראשונה שהבמאי מלוס אנג'לס התרגש לגלות גברים עם שערות על הרגליים, זה נראה לו חריג עד כדי צילום. אולי הבמאי נדלק על הרגליים של אד?

רסקול

New member
../images/Emo32.gif שנטיפ - אני מציע לשרשר את

ההודעה שלי לזו של איימי, לא ראיתי שהוא פתח הודעה.

אולי זו במאית?

ואולי הוא בעל מניות בחברה המייצרת את הסנדלים המדוברים? אולי היצרנים הם ספונסרים? ואם כבר מדברים על ספונסרים, לא חסר לכם/ן האזכור של KFC בטקס הסיום? לי זה תמיד מצא חן שהם ממומנים ע"י עוף מטוגן. (ושמדי פעם היו פרסומות סמויות לKFC).

יש שם מישהו עם ../images/Emo88.gif על רגליים

לא יודעת את מישהו זוכר אבל בפרק הראשון של העונה שראו את קים מדברת עם בעלה בטלפון הראו יותר את הסנדלים שלה מאשר אותה

t a m i 2 5

New member
אני בספק אם זה פרסומת. פשוט פטיש לר

לרגליים. ולגבי ה KFC הם לא מממנים רק את המתנות שהבנות מקבלות בסוף? הם לא יכלו להרשות לעצמם מתנות יותר גדולות? עם בתים כאלה ורייטינג גבוה אני בטוחה שיכלו להרשות לעצמם מעניין למה לא נתנו. אולי כי לא רצו לפתור להם את הבעיות הכספיות.

רסקול "רע" ?

מאוד אהבתי את התאוריה הזו שלך חחחחחחחח אולי הבמאי של הסדרה הומו? זה מה שמשתמע מכך חחחחחחח

היה פרק יפההההה .. למרות שראיתי

אותו חלקית וממש ברפרוףףףףףף ... סאמר ממש לא מעריכה את עצמה , היא אומרת שהיא מתחילה כן להעריך אבל רואים שזה רק בשביל הפרוטוקול והיא לא באמת חושבת כך . קים ובעלה , אוי איזה זוג אוהב ומתוק , אהבתי שהוא אמר לה : "התגעגעתי לריח שלך" .... איזה חמוד
מורין - בן אדם עצוב וזה גם דיי מובן למה , היא עברה בחייה לא מעט בכללל ... אבל אותי היא לא מרתקתתת , האנת שהיא נראית לי אדם מאוד עצור ולא כך כך מרשה לעצמה לבכותתתת , סבה"כ כואב לי עליה והשיחה אתמול עם הבת שלה מאוד צרבה לי , מסכנה בסה"כ
את הידיד של סאמר לא ראיתי אבל היא בהחלט פלרטטניתתתת ... יש לך מחברת הגיגים ? חמודה ... אולי תפתחי שרשור הגיגים ? זה דווקא נשמע ממש נחמד!

אני עוד לא בשל

לשרשר את ההגיגים שלי בפורום זה יותר בסגנון של תובנות אישיות, חלומות שאני מצליח לזכור וכד', אולי בבוא היום.

במילה אחת אכזבה!

לצערי או שלא לצערי כל הפרקים האילו כבר שודרו בארצות הברית קצת נראה פאטטי ומוזר שאנחנו דנים כאן בפורום על הסידרה. הכל בארה"ב כבר "פאסה" שלוש שנים עברו מאז שודר שם הפרק האחרון.וזה כבר לא מענין אף אחד. הפרקים מאתגרים כי מענין לראות את השתלשלות הדברים מי תולשת שערות למי ולא כמה קילומטר עשתה סאמר על ההליכון. .שיטות הטיפול בנשים שבבית החדש פחות מאתגרות מהעונה הראשונה כמו שאמרתי בעבר משהוא השתנה במהות הסידרה עקב הגורמים הידועים. הבית השרוף של מורין לא מענין חוץ מצער אנושי (למה הביאו אותה לכל הרוחות ואיזה מתנת ביום יתנו לה גג רעפים חדש?) הבנות משעממות ולא ממש מראים את חיי היום יום בדירה ומבזבזים שעת מסך על ההרצאות של אינאלה שמרגישות לי כמו סדנה למשחק אצל יורם לוינשטין. מביאים הראה אורחים לתוכנית שלוקחים זמן מסך מבוזבז. שבוע שעבר לא יצא לי לראות 4 פרקים. לא ממש הזיז לי וכשראיתי את הפרק האחרון לאותו שבוע הרגשתי שלא ממש פיספסתי כלום. כאמור במילה אחת! אכזבה.

LullaBelle

New member
יש לי הרגשה

שבעונה הזאת הם פשוט מתמקדים יותר מדי בדברים חיצוניים. כמו למשל לרדת במשקל - הנה הייתה דבורה, שהמטרה שלה הייתה לרדת במשקל, וכשהיא יצאה, הביאו את סאמר עם בדיוק אותה המטרה העיקרית. רק נסיבות טיפה שונות. ואז גם סניי החליטה שבא לה לרדת [היה איזה פרק]. בכלל העונה הזאת הם לא הולכים על דברים כל כך עמוקים. אני זוכרת בעונה הקודמת את לורי [שאותה הכי אהבתי], את היילי ולינל, את ברנדה, את תרזה... איכשהו עכשיו הכל נראה הרבה יותר שטחי, חוץ מהסיפור של סניי. מצד אחד אפשר להבין אותם - בטח היה למדריכות נורא קשה עם לורי - אבל זה הרי מה שעשה את התוכנית...

vivian k

New member
בעונה הזאת

אני רואה מאמצים מצד הצוות שהביאו לתגבורת את ד'ר סטן כשמצד ה"פציינטיות" הממשתתפות אין כל כך היענות ,התלהבות,תגובות הסכמה. הן לא נראות לי בדיכאון (בדיכאון קשה לשכנע מישהו לעשות שינוי) הן פשוט עקשניות באופי,לא סומכות על התוכנית, והכול נעשה בקושי כאילו עושות טובה . איך הן התרגזו על מאמן הכושר הצבאי שהיגיע בבוקר...?..... אני היתי נהנת ..אף שזה היה בהפתעה והבהיל מעט ,אך הן צריכות להתכונן נפשית לכול הפתעה. זה לא מלון 10 כוכבים...לא כך?.

LullaBelle

New member
פשוט מפונקות

כל דבר זה דרמה גדולה. בינינו, קצת ספורט מעולם לא הזיק לאף אחד. במיוחד שלחצי מהנשים יש משקל עודף וחבל כי זה גורם לבעיות בריאות.

למעלה