הפרק היומי 15.11

פרק משעמם יחסית

אין לומי, אין מרלנה רוצחת... ריחמתי על פטריק, איזו אמא גרועה. ג'ולי מרגיזה אותי.... איזה קטע מצחיק היה עם סלסט " Ho..." "טוב אנחנו יודעים שזו בחורה והיא לא נחמדה.... חחחחחחחחחחחחחחח אדיר. למי שלא הבין - התרגום של המילה זו באנגלית זה ז*ונה מה עוד? בו, ובריידי- אהבתי את העוינות ביניהם. סוף סוף קצת אקשן. יאללה בלאגן

hillator

New member
הפרק

אני במקום ניקול כבר ההיתי תובעת את משטרת סאלם על הטרדה.. ג'ולי הרגיזה.. כנ"ל לגבי בוני וסלסט..

הפרק בדגש על בו

סוף סוף אהבתי לראות אותו מועיל בתור שוטר אהבתי שהוא יצא נגד ניקול וממש דימה את עצמו במקומה והבין לבד לאן היא מסוגלת להגיע ומה היא מסוגלת לעשות ככה צריך לחשוב על כל הכיוונים גם אם זה נראה לא הגיוני לבריידי החמור שתמיד מגן עליה שמחתי לשמוע שיכול להיות שהיא לא תקבל את הירושה של ויקטור אני מחכה למשפט בקוצר רוח! גניפר ומיקי כאלו עשירים ותמימים שזה כ"כ מנגד את בוני ופטריק איך אפשר ככה להאמין לצבועים שכאלו?!?! סלסט התלבשה ממש יפה חוץ מהפאה שעליה לא התלבשה יפה חח

hillator

New member
כמה דברים

אני לא חושבת שמשפחת הורטון כזאתי מלייאנית.. הם אמידים אבל לא יותר מזה.. ולגבי בו זה כבר גובל בהטרדה

שוטר גם יכול להביע את דעתו

במיוחד כשהוא הבן של ויקטור אז יש לו את הזכות המלאה להציק לניקול החרגול בין אם זה לשפוט ובין אם זה לאיים או סתם להציק יש מבין?

hillator

New member
שוטר לא

יכול להביע את דעתו לאיים או להציק יש חוקים. כולם חפים מפשע עד שלא הוכח אחרת. חוץ מזהאם הוא הבן שלו לדעתי הוא צריך להוריד את עצמו מהחקירה, יש פה ניגוד אינטרסים

ניקול

אז ככה אני חושבת שבו בתור שוטר אולי יצא קצת מהחוקים אבל באמת שיש לו את הזכות לזה כי הוא הבן של ויקטור, מה ציפית? שהוא שישתוק לה? כל הראיות מצביעות עליה! מה את מצפה ממנו לעשות?! לחשוב פתאום על מרלנה? לא נראה לי!

Jasper Jasper

New member
זה לא משנה

מקודם כל הראיות הצביעו על טוני,אבל כמובן הראיה הכי גדולה הייתה שהוא ממשפחת דימרה ולכן הוא המשיך להטריד אותו.עכשיו שהוא מת,בו פשוט עבר לקורבן הבא.הסצינה שהוא עצר אותה על סמך משהו שג'ון אמר שויקטור אמר,AKA עדות שמיעה שלעולם לא תהיה קבילה בבית משפט,הייתה מגוחכת.כל הסצינות הנמתחות עד לפתיחת הכספת היו מגוחכות.העובדה היא שיש לה אליבי לרציחות.זה שאנחנו יודעים שהיא קשורה לרצח של ויקטור זה לא משנה את זה.

נכון אתה צודק BUT STILL

אבל אני מדברת מבחינת הראייה של בו. איך הוא מכיר את ניקול ולמה שהיא מסוגלת לעשות. הוא פשוט יודע שהיא לא נקייה מחשד. אז מבחינתי יש לו את כל הזכות להטריד אותה כי עדיין הרצח הוא של אביו. ולמרות שבו לא היה בקשר טוב עם ויקטור זה עדיין מעניק לו את הזכות להטפל אליה. אבל אתה צודק עדיין לא להעמיד אותה לדין כי באמת סה"כ אין ראיות שקושרות אותה לצערי לרציחות. אז ככה ש...

abcd80

New member
בו יפסיק להטריד אותה ../images/Emo58.gif

כשיתגלה שמרלנה היא הרוצחת ולא ניקול.. אז ניראה אותו אם הוא יתנצל בכלל בפני ניקול. ושלא נדבר על בריידי

הוא לא צריך להיתנצל בפניה

היא 0 אחד גדול!!! והיא בעצם האחראית למוות של ויקטור אז אין לו על מה להיתנצל בפניה רק לכלוא חלאה שכמוה

hillator

New member
לשום שוטר אין שום זכות

להטריד אף אחד.... מותר לחקור אבל בגבולות החוק... רוצה לחקור תחקור! אבל אל תבוא ותאיים אליה

אני מרשה לו../images/Emo24.gifצל"ש לבו

ובטח שהוא יאיים עליה כל עוד היא אשמה וכולנו יודעים טוב מאוד שהיא אשמה וגם הוא

abcd80

New member
../images/Emo58.gif יש לך טעות

ויקטור חי ובועט. היא לא הרגה אותו ואפילו לא הרגה את קולין. היא רק חשבה שכן הרגה אבל הכל היה פרי מזימותיו של טוני. אבל אל תחזרי על אותה מנטרה כמו בסיפור של מרלנה הרוצחת

לייק דהההה

אני יודעת טוב מאוד שהם חיים GIVE ME BREAK! אבל זה עדיין לא מזכה את ניקול כמו שזה לא מזכה את מרלנה מאופן ביצוע המעשים. יש מבין? למרות שניקול בהרבה פחות אשמה ממרקילר.

למעלה