הפרק היומי 15.11

2DH

New member
איזה מזל - גם ספוילרי

שמשטרת סאלם חוקרת את מי שיש לו אליבי לשתי הרציחות האחרונות זו הדרך הבטוח לא למצוא את האשמים. בוני ופטריק בלתי נסבלים והניסון של ג'ולי להחדיר שכל לג'ן כשל כרגיל. אבל מיסי וסוזן עשו עבודה טובה מאד לדעתי. סלסט וחמש האבנים שלה ... נו טוב ... אליס, כל הבנייה הזאת למוות של אליס ממש עצובה לי ... זו אליס הורטון וממש קשה לי עם זה ... למרות שאני יודעת בה הולך לקרות. סה"כ - פרק די תרדמתי אבל ביום ראשון יהיה מרלנה

Jasper Jasper

New member
הפרק

אהבתי את הסצינות בבית משפחת דברו,חוץ מבוני ופטריק ומיקי כמובן.מיסי עשתה היום עבודה נהדרת,כמו כן השחקנית של ג'ולי עשתה עבודה מצוינת לדעתי ואני תמיד נהנה מסצינות של אליס וג'ניפר(*) סלסט מעצבנת,בו מגזים עם הרדיפה שלו אחרי ניקול במיוחד עקב העובדה שיש לה אליבי,ואיזה באסה ששון ובל הופיעו - אפילו אם זה רק בפריוויו. (*)סרטון של אליס וג'ניפר שהכנתי,מכין ספוילרים: http://youtube.com/watch?v=O0fs7snD7lQ

Nemesis Divina6

New member
חבר'ה...לכל מי של האמין....

התחיל יום חדש בסיילם! כן כן! בכל אופן.... אפשר להיות יותר פתטי ממה שבוני היתה היום?! אהבתי איך שפטריק העמיד אותה במקום. זה גרם לו לראות טוב אחרי איך שהוא שיחק בג'ניפר. עוד פעם החליפו את מיקי? מה קרה? הבחור שמשחק עכשיו את מיקי, יותר מתאימה לו הדמות של אדוארד בג'נרל הוספיטל. תמיד סצינות שמשתתפות בהן ג'ניפר וג'ולי יוצאות נהדרות. אהבתי את ג'ולי היום יותר מאשר בפרקים הקודמים. את בו לא אהבתי היום. אבל כן אהבתי איך שבריידי יצא להגנתה של ניקול כל פעם מחדש. ג'אן היתה לבושה היום כמו נערת ליווי, זה הדבר היחיד שאני יכולה להגיד עליה. סלסט היתה תקועה כרגיל.

היום החדש בסאלם...פיינלי

אני חושבת שבוני היתה מעולה היום! בדיוק כמו בוני הישנה שאהבתי בהתחלה. היא היתה חסרה לי האמת.. אני פשוט אוהבת את ג'ודי אוונס. ופטריק פתח את הפה שלו עליה אבל לא בהרבה יותר ממימי... אגב מימי היא ורקס הולכים להשתלט שבוע הבא. חבל...אין לי כח אליהם. אבל אני מעדיפה אותם מאשר לוקאס וסמי. מיקי הוחלף בפעם המאה אני חושבת חח אני מבחינתי הוא לא קיים יותר. והוא גם לא ממש מעניין. זה ממש בושה איך שנתנו ב2004 למיקי הורטון המקורי לעזוב. עדיף שאני לא אתחיל לפרט. לגבי ג'ולי...היא באמת היתה חזקה היום! שיחקה מצויין!! ג'ניפר גם... ולגבי בו?? סוף סוף הטיח האשמות בניקול. בדיוק מה שמגיע לכלבה הרצחנית הזאת איך שויקטור היה קורא לה. אוי אני כ"כ מחכה לויקטור....ולנקמה כמובן. וכולנו יודעים טוב מאוד איך ויקטור נוקם בנשותיו הבוגדניות!! וג'אן דווקא מבחינת מראה השתפרה...... לא יודעת משהו בה שונה מאז הפאן חחח וסלסט כמובן רמיזות לעתיד לבוא .......................................................

נטלייי

New member
פרק חביב

פטריק נהיה נורמלי סוף סוף, ולא משהו שנראה כמו מרגל או משהו כזה. בוני אכן היתה פתאטית, למה היא בדיוק חושבת שמישהו האמין לבכי המזוייף שלה?? ניקול-בריידי-בו - היה נחמד, אבל היה איזה קטע משעשע שכזה, שניקול אמרה נדמה לי על המשפט שאמור להיות על הצוואה שיגמר ב 2007, והופ איזו שנה אנחנו?
, זה נשמע כאילו זה עוד משהו כמו אלפי שנים ולא יגיע בקרוב.

Jasper Jasper

New member
אגב שכחתי לציין שנורא אהבתי

שג'ולי זרקה לג'ניפר בפנים את הוק הוקינס,וכמובן שג'ניפר מהר מאוד חזרה לשטויות של "פטריק הכיר את ג'ק!". ברצינות שיכלו למצוא תירוץ יותר טוב ללמה שהיא מסכימה להשאיר אותו בבית מבלי להפוך אותה לטיפשה גמורה.מישהו זוכר שלפני שנה וחצי היא הייתה עורכת של עיתון?

כן, גם אני לא הבנתי כ"כ את הקטע הזה...

"הוא הכיר את ג'ק" מה קשור? גם מרלנה הכירה אותו, והיא הרוצחת.

Jasper Jasper

New member
|צוחק|

אהבתי את ה"גם מרלנה הכירה אותו,והיא הרוצחת". הכתיבה של ריילי לג'ניפר מזעזעת,באמת שאם מיסי לא הייתה בתפקיד היא הייתה הופכת להיות דמות ששנואה עליי.ואגב,
למטה.. ראיתי בימים האחרונים כמה קליפים מהעלילה המזוויעה שהיא מותו ה3? של ג'ק כשהוא סובל ממחלה "נדירה מאוד".הכתיבה? מזוויעה.אבל היו כמה רגעים ממש טובים,במיוחד אחרי שג'ניפר גילתה את האמת.כל הסצינות שהם מנסים לעבור את זה,סצינת ה"מה אם זה הרגעים האחרונים שלנו יחד" שהייתה פשוט מעולה,וכמובן הסצינות של ג'ניפר על הגשר ואח"כ כשהיא מסרבת לקבל את העובדה שהוא מת,עד שפתאום היא כן כי ריילי סאקס. אבל עדיין הסצינה האהובה עליי מהעלילה הזו היא אחרי שג'ק חזר ביוני עם הסצינה של החמש דקות ששניהם בוכים והיא אומרת לו שהם עוד יפגשו בגן עדן.לשם שינוי כל הסצינות היו כתובות ממש טוב,לפחות עד שהזכירו את פרנקי |מקיא|.

פרק מעפן אש

נמאס מבריידי וניקול וכל החרטא של קריאקס פטריק ובוני סתומים,ומיקי עוד יותר מסכנה אליס הלכה עד המוות שלה פרק מרדים שלא תרם הרבה

למעלה