הפרק היומי 14.6

Jasper Jasper

New member
הפרק

מיסי הייתה מעולה היום.הסצינות שלה היו כ"כ עצובות,במיוחד בסוף כשהיא שמה את הראש על ג'ק ובכתה. הסצינה שחוקרים את החשודים הייתה פשוט מעצבנת.הם מנסים בכוח לגרום לנו לשנוא את רומן,בו וג'ון? סצינה נוראית פשוט.נמאס כבר מכל עניין החשודים המגוחך הזה.

תכלס אתה צודק

וזאת רק ההתחלה ככה הם ימרחו את זה עד כמה שאפשר :( ובאמת היה עצוב עם ג'ניפר... אבל אני שמחה שג'ק לא ישחק יותר :) תמיד חשבתי שג'ניפר בסדר..רק כשהיא לבד חחח

santa barbara

New member
כל העניין הזה מתחיל להימאס עלי...

ממש הסדרה הזאת הפכה לבדיחה....מזכיר לי את תשוקות ותשוקות הייתה הסדרה הכי מפגרת שאיי פעם ראיתי....

abcd80

New member
../images/Emo58.gif ג'ק

עוד ישוב לצערך הרב.. אבל אני זוכרת איזה סיפור מאותה תקופה שזה שודר בארה"ב, שריילי התסריטאי לא ממש אהב את השחקן מאט אשפורד (ג'ק) והעיף אותו סופית מהסדרה ע"י כך שסידר תרומת איברים כדי שיראו שזה סופי המוות שלו ושאין מצב שיחזור אי פעם. בתקופה הקודמת של ריילי בשנות ה-90 בימי חיינו הוא העיף את ג'ק כשהוא כתב סיפור כזה שג'ק אשם איכשהו במחלה של בתו אבי והוא מרוב רגשי מצפון נוטש את ג'ניפר לאנחות וכך יוצא מהסדרה.. ואחרי ריילי תסריטאים אחרים החזירו אותו אמנם בתור שחקן אחר אבל המקורי שב והנה שוב ריילי חזר ולא חיכה הרבה כדי להעיף אותו. איזה מעצבן הוא ! אני רק שמחה שהרייטינג הדרדר כ"כ שהיו צריכים להחזיר גם את ג'ק כי הוא פשוט חלק מהסדרה .. חכי שתראי מי יגיע לסדרה ואז נראה אם תגידי שלג'ניפר עדיף בלי ג'ק..

abcd80

New member
הוא דמות מיותרת ../images/Emo58.gif

וסתם מרח את העלילות. ואני לא מתכוונת רק אליו אלא גם לפרנקי .

Jasper Jasper

New member
ובכלל ג'ק לא יכול לתרום איברים

מאט אמר למפיקים שזה לא הגיוני בהתחשב במצב הרפואי שלו,אבל הם לא הקשיבו לו.

abcd80

New member
נכון. הם רק רצו לעשות את זה סופי ומוחלט

כדי שלא יהיה פתח לחזרתו בעתיד. טוב לדעת שהם התבדו.

Jasper Jasper

New member
זה לא היה הפרק האחרון שלו אגב ../images/Emo58.gif

הםרק האחרון של מאט ישודר עוד שבועיים כשהרוח של ג'ק תגיע להיפרד מג'ניפר ואז תקפוץ לביקור אצל מגי.

abcd80

New member
ג'ק ../images/Emo16.gif

כל הסצנות של ג'ניפר היו ממש ממש מעולות
הסצנה הזו של בו, ג'ון ורומן עם החשודים אממ שיעשעה אותי בגלל איך שערכו את זה.. אגב שמתם לב שבו חקר דווקא את ויקטור שהוא אביו הביולוגי ואת ניקול שהיא בערך אמו החורגת, ורומן חקר את בתו סמי, את אהובתו קייט ובנה לוקאס שהוא גם אבי הנכד שלו וג'ון חקר את אחיו טוני ואת "אחיינו" רקס - שכל אחד חוקר את הקרובים שלו וזה לא נשמע אובייקטיבי כ"כ.. תודות לגאונות של ריילי . ומה קרה בכלל ללוקאס וסמי חזרו לריב שוב? איפה ההתקרבות היפה שהיתה ביניהם בזמן שהיא היתה אילמת? רואים איך שריילי חזר הרבה דברים קיבלו תפנית של 180 מעלות וחבל. פתאום כל אחד רוצח.. אה, לוקאס חייב כבר להפסיק עם הג'ל על השיער שלו הוא נראה ממש חננה !

hillator

New member
בסאלם לא שמעו על חוקים

זה מסביר גם למה לקסי מטפלת בכל קרוביה מה שבפועל לעולם לא יקרה

abcd80

New member
אפרופו לקסי

היא לא נראית כמו אחת שאיבדה את בעלה. אבל היא שיחקה דיי טוב בסצנות עם ג'ניפר.

יש מצב שלקסי משתפת פעולה? ספויילר...

עם טוני???? כי הנרצחים בעיקרון חיים על אי בודד ובטח טוני סיפר ללקסי רק כדי להרגיע אותה שאייב חיי אז היא עושה את כל המשחק הזה שהיא עצובה כביכול... כי תאכלס היא לא נראית אלמנה חח מישהו פה גם חושב ככה?

נטלייי

New member
פרק מעולה

גק
משחק מעולה של מיסי, וגם של אבי
, הפעם כן גרמו לי לבכות
הקטע של החשודים היה קצת דפוק, אבל סך הכל סביר.

למעלה