מיסי הייתה מעולה היום.הסצינות שלה היו כ"כ עצובות,במיוחד בסוף כשהיא שמה את הראש על ג'ק ובכתה. הסצינה שחוקרים את החשודים הייתה פשוט מעצבנת.הם מנסים בכוח לגרום לנו לשנוא את רומן,בו וג'ון? סצינה נוראית פשוט.נמאס כבר מכל עניין החשודים המגוחך הזה.
עוד ישוב לצערך הרב.. אבל אני זוכרת איזה סיפור מאותה תקופה שזה שודר בארה"ב, שריילי התסריטאי לא ממש אהב את השחקן מאט אשפורד (ג'ק) והעיף אותו סופית מהסדרה ע"י כך שסידר תרומת איברים כדי שיראו שזה סופי המוות שלו ושאין מצב שיחזור אי פעם. בתקופה הקודמת של ריילי בשנות ה-90 בימי חיינו הוא העיף את ג'ק כשהוא כתב סיפור כזה שג'ק אשם איכשהו במחלה של בתו אבי והוא מרוב רגשי מצפון נוטש את ג'ניפר לאנחות וכך יוצא מהסדרה.. ואחרי ריילי תסריטאים אחרים החזירו אותו אמנם בתור שחקן אחר אבל המקורי שב והנה שוב ריילי חזר ולא חיכה הרבה כדי להעיף אותו. איזה מעצבן הוא ! אני רק שמחה שהרייטינג הדרדר כ"כ שהיו צריכים להחזיר גם את ג'ק כי הוא פשוט חלק מהסדרה .. חכי שתראי מי יגיע לסדרה ואז נראה אם תגידי שלג'ניפר עדיף בלי ג'ק..
הסצנה הזו של בו, ג'ון ורומן עם החשודים אממ שיעשעה אותי בגלל איך שערכו את זה.. אגב שמתם לב שבו חקר דווקא את ויקטור שהוא אביו הביולוגי ואת ניקול שהיא בערך אמו החורגת, ורומן חקר את בתו סמי, את אהובתו קייט ובנה לוקאס שהוא גם אבי הנכד שלו וג'ון חקר את אחיו טוני ואת "אחיינו" רקס - שכל אחד חוקר את הקרובים שלו וזה לא נשמע אובייקטיבי כ"כ.. תודות לגאונות של ריילי . ומה קרה בכלל ללוקאס וסמי חזרו לריב שוב? איפה ההתקרבות היפה שהיתה ביניהם בזמן שהיא היתה אילמת? רואים איך שריילי חזר הרבה דברים קיבלו תפנית של 180 מעלות וחבל. פתאום כל אחד רוצח.. אה, לוקאס חייב כבר להפסיק עם הג'ל על השיער שלו הוא נראה ממש חננה !
עם טוני???? כי הנרצחים בעיקרון חיים על אי בודד ובטח טוני סיפר ללקסי רק כדי להרגיע אותה שאייב חיי אז היא עושה את כל המשחק הזה שהיא עצובה כביכול... כי תאכלס היא לא נראית אלמנה חח מישהו פה גם חושב ככה?