הפרק היומי 12.8

hillator

New member
הפרק

א. תאחלו לי מזל טוב מצאתי דירה. ב. פחחחחח סמי ולוקאס קרעו אותי מצחוק. ג. משטרת סאלם אהבלים.. לא ישתפו את ג'ון במשימות שלהם? המשימות שלהם הכי פחות חשאיות על כדור הארץ! חבורה של לא יוצלחים. ד. מבטי הזלזול של ניקול הרגו אותי מצחוק...

r18d

New member
ראיתם את הפסיפס

שמצא מרוב החפירות של לוקאסמי??? ורומרלנה? יש להם עתיד מצויין בתור ארכיאולוגים כשתסתיים התכנית...

r18d

New member
מי אני??? ספוילר...חחחחח

אני בת 27..... נראה לי שאני זקנת השבט כאן.... אלא אם כן תפתיעו אותי

abcd80

New member
את לא זקנת השבט

אם אני לא טועה בשרשור ההכרות שהיה פה לא מזמן היתה אחת בת 30 . ואני בת 26 וחצי.. זקנות אה?

r18d

New member
להילה...וואלה?! טוב לדעת שאני לא לבד

למרות שיש בינינו קצת פער...:) אני (לא להתעלף או לירוק על המסך או משהו.....) מורה בישראל...סיימתי לימודים לתואר ראשון בהוראה לפני שנתיים, וכיום אני מלמדת בחטיבת ביניים במרכז. מה את לומדת?

r18d

New member
מזי אני מצטערת

אני מעדיפה שלא לומר....בימינו כל אחד מהתלמידים שלי מכיר מישהו שמכיר מישהו....ואיכשהו הגיעו לאחותי שבכלל גרה בדרום..... :) אני מקווה שתביני.

מזי123

New member
בטח:)

אני פשוט תלמידה בנתניה אז סתם היה מעניין:) אבל אני מבינה אותך!:)

r18d

New member
אנגלית

תודה מזי על ההבנה....רק כדי להרגיע אותך-אני לא מלמדת בנתניה...:)

r18d

New member
ואו-נשמע מעניין

מה אפשר לעשות עם זה כשמסיימים ללמוד? מה היית צריכה בתעודת הבגרות בשביל מקצוע כזה....את בטח אלופה במתמטיקה ופיסיקה....אני מקנאה

hillator

New member
פרה פרה

אני עתודאית ככה שלגבי תעסוקה אני יהיה בחיל אוויר כמה שנים ואחר כך אין לי שמץ תאמת אני רוצה דוקטורט ממ הגברתי פיסיקה וכימיה בתיכון וכן אני פריקית של מתטיקה ופיסיקה

למעלה