הפרק היומי 12.8

hillator

New member
חחח

מאיפה לי לדעת.. אני נכנסת כבר כקצינה זה תנאים אחרים.. עוד לא סיימתי 3 סמסטרים

abcd80

New member
לומי ../images/Emo47.gif

הסצנות שלהם היו משעשעות ביותר. ג'ון וקייט שיעמום - רואים איך מנסים בכוח להציג את ג'ון כרוצח פוטנציאלי עם המנטרה הזו שלו "מרלנה שלי ודבר לא ישנה את זה". רומן ומרלנה - האם רואים ניצני אהבה מחודשת ביניהם? מקווה שכן כי אני לא סובלת את ג'ון ומרלנה יחד.. כל אחד עדיף על פניו. אפילו חייזרומן. ניקול משעשעת ביותר עם התגובות שלה.אגב תגידו מי זו סטיבי הזו האדריכלית היא מוכרת לי בטירוף ונורא דומה לאשלי הקודמת בצעירים חסרי מנוח (לא איילין דיווידסון). האם זאת היא או ששיחקה במשהו אחר ?

4hilla4

New member
גם אני בעד רומן ומרלנה ../images/Emo99.gif

אם את רוצה לדעת מה יקרה איתם בהמשך את מוזמנת לשאול
הולך לקרות דברים מפתיעים אם את אוהבת אותם ביחד....

abcd80

New member
אני יותר אוהבת את רומן המקורי ../images/Emo58.gif

לא המחליף הזה שאנו מכירים...בפרקים הראשונים ששודרו בארץ עוד ראינו את רומן ומרלנה יחד אבל זה היה תחילת המשבר ביניהם כך שבקושי זכיתי לראות הרבה זמן מסך שלהם יחד . לכן אני מחכה לאלכס כי זה אותו השחקן המקורי.. לגבי מה שיקרה אני רק יודעת שמרלנה תכנס להריון ממנו (ממש הזוי יחסית לגילה.. )

2DH

New member
היה חביב קצת ../images/Emo58.gifי

לומי - חמודים , אבל אני מרגישה כאילו אנחנו מתחילים לטחון מיים. ג'ון וקייט - אין לי שום דבר נגד קייט, ואני מתה על סופר ג'ון אבל קשה לי עם הסצנות שלהם ביחד ... ממש קשה לי. רומן ומרלנה - חביב , כי היה מרלנה וזה תמיד טוב מאד , ואיכפת להם אחד מהשני אבל הכיוון הזה קשה גם הוא. בו - לא הבנתי את כל הקטע של אני רוצה שהופ תעזוב את המשטרה. מה שמאד אהבתי זה את ג'ון מדגיש כמה הוא אוהב את מרלנה ואת זה שמרלנה תגן על ג'ון תמיד ובכל מחיר ... אחח... כמה שאני אוהבת את שני אלה
סה"כ פרק טוב - וגם מחר יהיה מרלנה !

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

שמת לב שג'ון וקייט מבלים המון זמן יחד? האם זה איזו "בנייה" לקראת מה שיהיה ביניהם ..? כל פעם שאני רואה סצנה שלהם קשה לי לדמיין אותם במצב אינטימי יותר לאור העובדה שזה הולך לקרות ביניהם בקרוב .. לעומת זאת רומן ומרלנה דווקא נראים לי זוג חמוד עם פוטנציאל (למרות שהוא חייזרומן)

4hilla4

New member
מצחיק אותי שקוראים לו חייזרומן(ספויילר)

כן, אני אוהבת אותם ביחד.. במיוחד בקטעים שהם כלואים אצל טוני

2DH

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

אני אוהבת את קייט, אני מתה על ג'ון. שניהם ביחד
. רומן ומרלנה - כל דבר עם מרלנה הוא טוב. לכן זה מזל שכשרומן ומרלנה ^%%^&#%%* היא בקשה כפילה .

santa barbara

New member
הפרק...

אתמול מרלנה נפלה לקבר, היום סמי... הם לא ממש מקוריים הייתי אומרת
הויכוחים של סמי ולוקאס מתחילים טיפה לעצבן, גם הייתי אומרת שממחזרים את זה. העניין עם ג'ון ומשטרת סאלם די מגוחך, אבל מה חדש?! זהו באופן כללי הפרקים די נחמדים בזמן האחרון. נ.ב: הידעתם שמחר הוא היום הבינ-לאומי לשמאליים
. מזל טוב לכל השמאליים!!!

למעלה