הפרק היומי 12.11

Nemesis Divina6

New member
הפרק

ניקול היתה מצויינת כרגיל. איך בריידי מאמין לכל מילה שיוצאת מהפה שלה. הלוואי שתצליח לשרוף את הראיות שויקטור השאיר. הסצינות בבית קברות היו בסדר. אותי ג'ולי לא כ"כ שכנעה. זה היה דבילי איך שהיא תקפה את בו. חוצמזה..שיכסו כבר את דאג,כל הפרק הם עומדים ומסתכלים על הגופה שלו כאילו הוא סתם ישן. מרלנה היתה גאונית היום. הקטע שהיא חלמה שהיא רוצחת את ג'ון היה סתם מגעיל. רואים על ג'ון שהוא חושד במרלנה. הוא אולי לא רוצה להאמין שהיא הרוצחת אבל רואים שמתעורר בו ספק. שון ובל- משעמם. ג'אן סתם מוזרה.

הלוואי שויקטור ירדוף אותה

היציאה של ג'ולי על בו דווקא כן היתה במקום לדעתי. היא הראתה לו שמשטרת סאלם לא שווה כלום. ובצדק. "דג" כבר צריך אקווריום לשחות בו מרוב שהוא מיובש על האדמה :) (תרתי משמע)

אז מה כבר נאמר שלא אמרתי?

הפרק היה 1 הטובים. כרגיל. כמעט ואין פרק שהוא אשכרה משעמם בימי חיינו. חוץ מהקטעים שבהם מופעים סמי ולוקאס הנבלות. טוב ממי אני אתחיל? נתחיל ממרלנה כמובן,גולת הכותרת,היא פשוט מצויינת!מעולה ונהדרת!! הסצנה שהיא דקרה את ג'ון היתה מפחידה ודי קשה לצפייה. הסצנות עם בל היו די הזויות. בל באמת טיפשה...אני לא חשבתי שהיא תגיע לידי טיפשות יתר.אבל מסתבר שזה קרה. למה היא ממשיכה לראות את הצד הטוב במרלנה? אני לא מבינה אותה. הרי אומרים שהרוצחת היא 1 מהבנות האהובות.אז למה את לא פותחת קצת חושים?? טיפה לא הרבה... סה"כ באמת רואים שקשה למרלנה עם הרציחות. היא אשכרה חשפה בעיני בל את כל המחשבות שלה מפי "הרוצחת". ושלא נדבר על העיניין שהיא בכתה כן?... ג'ון והחשד שלו כלפי מרלנה נתן דחיפה קלה לקראת הבאות. אני מחכה לסצנות כשזה יוודע לו על אמת. בכלל,אני לא אוהבת שמראים לנו "מה היה קורה אם"? כאילו אם יגלו את מרלנה...ניקול...ג'אן{שון} כמו היום. ניקול ובריידי ממש לא עיניינו אותי הפרק. הם היו נטל. הפאן של ג'אן משך את תשומת ליבי אליה לראשונה ברצינות. סופסוף הבינה שהיא חולדה מצחינה. הספר רק היה צריך להבין לפניה. הלוואי שכבר יגלו את ניקול הזבל הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט לא מצליחה לעכל את העובדה שהיא מצליחה להתחמק כל פעם מחדש. זה שמרלנה מתחמקת זה כבר פחות מכעיס אותי מאשר שניקול מתחמקת ככה. הסצנות בבית הקברות עם ג'ולי הופ ובו היו מיותרות. שום כיווני חקירה. שוב אותם טענות של משטרת סאלם...שוב אותם מסקנות מוטעות ושוב אותם הפרצופים הלא מועילים בגרוש. הופ היתה די שקטה הפרק... הצרחות של ג'ולי על בו היו מוצדקות לחלוטין. היא הבהירה לו שהוא סה"כ 0 זה באמת נכון...כבר 8 רציחות ואף 1 לא נתפס. נראה לי שסיכמתי להיום חח..(בנתיים)

נטלייי

New member
פרק מעולה

בריידי וניקול היו משעשעים, רק לא מובן לי איך בריידי לא גילה את הכל לפי הפרצופים המבוהלים של ניקול כל פעם שהוא הסתכל לכיוון הספה
הסצנות עם מרלנה היו טובות, רואים שהיא לא רצתה שכל זה יקרה. בל "המושלמת" שיקרה, אוי לא

פרק סבבה ביותר!!!!!!

ניקול בריידי וגאן שם פשוט מיותרים!!!!! אוף באלי להרביץ להם כל מי ששיחק בבית קברות היה סבבה אחלה סצינות @ מרלנה גון היו טובים,חבל שגון לא קלט,ואיך היה ברור שמרלנה חלמה שהורגת את גון בל כזו פתאטית וסתומה,לא קולטת כלום,בלונדינית ,שון תותח כמובן איןעליו:)

r18d

New member
נשמע שהיה פרק מעניין

אני אראה ביום שישי-אם יתחשק לי לקום בשלוש וחצי לפנות בוקר....למה הם מתחילים ככ מוקדם בימי שישי???

בל - ספויילר

בל היפהפיה והחמודה תישאר איתנו עד סוף הרציחות...ולאחר גילוי מרלנה כרוצחת הסדרתית כמובן. אני מעריכה שנותרו לה בסביבות החודשיים 3 :(

abcd80

New member
יותר. ../images/Emo58.gif

היא תעזוב בפרקי יולי 2004 - כלומר יש לנו כ-5 חודשים איתה.באפריל שון ייחטף ע"י ג'אן ואלו יהיו הסצנות האחרונות שלו עם קירסטן באפריל (אחרי שהוא גילה שהיא שיקרה לו לגבי האליבי של מרלנה וכעס עליה) . בל תחשוב שהוא עזב אותה בגלל השקרים אבל הוא נחטף ופיליפ ינצל את זה כדי להתקרב אליה ויצליח בכך לצערנו.

למעלה