הפרק היומי 12.11

hillator

New member
הפרק היומי 12.11

צפייה מהנה.. אני עדיין בהתלבטות אם לצפות בזה או בתוכנית שיש בערוץ E באותה שעה

4hilla4

New member
פרק מעולה!

אני ממש נהנת מהפרקים האחרונים! הפרק חולק ל-3 חלקים--- ג'אן בריידי וניקול- טוב אני פשוט נקרעתי מצחוק! ממש אהבתי! זה היה כל כך מצחיקק!! יפה לג'אן פן!!! בריידי אידיוט אבל חמוד! ניקול מלכה
אדריאן שחקנית ממש ממש טובהה!!! השיער דלה יהי מה זה יפה מחר! לפי מה שראיתי!- נהנתי מאוד. בבית הקברות- טוב זה היה הכי פחות מעניין.. ג'ולי והופ חמודות מאוד! משחק מעולה מצד שתיהן! כל השאר מיותרים... בבית של מרלנה- סצנות גאוניות.. התחלתי לצרוח שהיא הרגה אותו.. אבל זה חלום אז מילא... דידרה שיחקה מצוין!!! במיוחד אהבתי את הסצנות של ג'ון ומרלנה חבל שאני לא אומרת לו- אני אוהבת אותך גם בחזרה
פרק מעולה!!! מקווה שמחר יהיה גם! לומיייייי אל תחזרו

ניקול ולומי

מה כ"כ הצחיק אותך בניקול היום? ואני גם בדעה שלומי לא יחזרו!~!!! קישטהההההההההההההההההההההה

hillator

New member
פחות אחד

יותר נחמד.. איזה יופי עלילת הרוצח כל פעם נפטרים מעוד קרציה.. בל עיצבנה.. רוצה סמי ולוקאס

למה את אומרת ככה?

אם כולם בעיניך קרציות אז למה את רואה ימי חיינו? אולי תפתחי סדרה רק לסמי ולוקאס? קחי אותם מימי חיינו הם לא רצויים כאן.

אז תגידי שלדעתך

נפטרים מ"קרציות" ע"י הרוצח הסדרתי אל תקבעי עובדה :) כי אני למשל ממש לא חושבת שכולם היו קרציות...טוב נו חוץ מ ג'ק,קרוליין,ורומן כל השאר ממש לא קרציות :)

2DH

New member
אוקי

אין לי אנרגיות לג'אן / ניקול / ברייד ... בלע וזהו הסצנות בבית הקברות עם נתעלם מג'ייסון קוק וקריסטין סטורמס - היה טוב סוזן עשתה עבודה טובה. מישהו ספר כמה פעמים היה היום הפלאשבק שג'ון רואה את מרלנה בורחת מבית הקברות !? כל פרק דידרה פשוט מדהימה . כשהיא הרגה את ג'ון ובכתה .... זה היה נורא (במובן שלישי וחיובי כאחד). אבל כל הסצנות שלה היו מעולות. סה"כ - דידרה מעולה וגם מחר יהיה מרלנה.

ג'ון

אני ספרתי זה היה כבר יותר מידי שכבר הרגשתי שחבל ולא נולדתי עם 3 ידיים כדי לספור חחחח

abcd80

New member
פרק נחמד

בעיקר כל מה שקשור למרלנה. אבל כמה אפשר לראות את מרלנה נלחצת ובידה הסכין מאחורי הגב.. ?אוף שתתקדם כבר. חבל מאוד שלא הרגה את ג'ון למרות שהיה שקוף שהיא דמיינה את זה. בריקול.. תתקדמו כבר !! זה כבר מאוס כל עניין הצוואה הזאת. יש לי לשם שינוי דבר חיובי לומר על ג'אן. יפה לה שיער חלק
ולא שיער הפודל שיש לה. בל.. שיקרה לשון ובטח תשלם על זה בעתיד כי שון יכעס מאוד כשיבין שהיא סיפקה אליבי מזויף. כ"כ מטומטמת בל הזאת!! חשוב לה רק שלא יאשים את אמא שלה... אבל הוא איבד את שני הסבים שלו בלילה אחד.

לא הספיק לך?????(תגובה מורחבת)+לכולם!!

"שתתקדם כבר"? 7 רציחות לא הספיקו? ועוד 2 באותו לילה? כי לי כן. למה רצית שהיא תהרוג את ג'ון? לגבי ג'אן זאת היתה באמת הפתעה. אבל שניה. רציתי לדעת משהו אתם רוצים להגיד לי שג'אן בלילה הזה הלכה ועשתה פאן??? איך היא הספיקה?ואיך ומתי היא בכלל יצאה מהבית של ניקול? ולא תפסו אותה כשכל האחוזה של ויקטור מוקפת בשוטרים? אגב רציתי לחלוק איתכם משהו לגבי ניקול שמכעיס אותי ביותר!! העיניין שאין צוואה ושהכל עובר אוטומטית אליה. כולל האחוזה והשליטה עליה.(נכליל את בריידי גם)!@ זה מרתיח אותי. לא רק שהיא לא נתפסה..היא גם קיבלה פרס על זה שהרגה את ויקטור ע"י ג'אן!@@! אני לא בטוחה עוד כמה זמן אני אוכל לעכל את ההצלחה שלה! מתי יגלו אותה אם בכלל????? אני חייבת לדעת...זה יהיה היום המאושר בתוכנית. לגבי השקר של בל: אני חושבת שעכשיו הם באותו מצב כמו שהם היו כששון שיקר לה לגבי ההריון של ג'אן! אז כל העיניין שהוא יפתח עליה את הפה בעתיד וייפרד ממנה בגלל זה? אני ממש אשנא אותו יותר ממה שאני שונאת אותו עכשיו. מה שבל שיקרה זה כלום לעומת מה שהוא העביר אותה על האי וכל העיניין שהיא היתה צריכה לחשוב רק שהוא שכב עם ג'אן ובגד בה ועוד הכניס אותה להריון!! אני לא מצליחה להבין איך בל סלחה לו על העיניין הזה עוד מאז...ממש לא.

abcd80

New member
../images/Emo6.gif כן שתתקדם לרצוח את ג'ון

הוא מעצבן כבר.וכבר נמאס לראות את מרלנה עם הסכין מאחורי הגב וכל הסצנות איתה חוזרת על עצמן שוב ושוב. נראה לי שגם דיידרה התחילה להשתעמם בזמן אותם צילומים. ג'אן הספיקה לעשות פן.. מה חשבת? בזמן שהיא הסתתרה איפשהו באחוזה היא לקחה מייבש שיער של ניקול ועשתה לעצמה פן בכייף. אל תשכחי שהיא גם הספיקה להתאפר כליצן ולהתחפש תוך דקה אחת כדי ששון ובל לא יראו מי היא בקרקס.. היא זריזה הפודלית הזאת !! או ניקול.. טוב מאוד שהיא עושה קצת סלט בתוך כל זה. חסכה מאיתנו את ויקטור .. למה לא שתיהנה קצת ? בל אי אפשר להשוות לשקרים של שון. שון היה אז נער מתבגר ועכשיו שניהם בקולג'.. והיא מטומטמת מדובר כאן בטבח של בני משפחתו של שון . מדובר כאן בחיים ובמוות והיא מספקת לו אליבי מזויף. זה מבחינתי יותר גרוע מהשקר המטופש של שון (לא מצדיקה אותו אבל זה קרה בתקופת התיכון והיו צעירים יותר) .

מממממ

כן זה די מציק לראות את מרלנה עם הסכין כל פעם מאחורי הגב. אבל ג'ון דווקא סבבה לגמרי כיוון שהוא נותן למרלנה להנות מהספק(לא שאני מצדיקה את זה) אבל בעיניו כ"זוג" הוא מרגיש שזה מה שהוא חייב לעשות. עכשיו כשאני חושבת על ג'אן והתיזמון שלה אני מגיעה למסקנה שבאמת אצלה הכל אפשרי (ע"ע הקרקס) לגבי ניקול אני באמת שפעם אהבתי אותה ואת הריבים המטופשים שלה עם ויקטור אבל כל זה עד שבריידי הגיע לאחוזה ופשוט השחיט את הדמות של ניקול לגמרי. זאת הסיבה העיקרית לסלידה שלי ממנה. ולגבי בל ושון נצטרך פשוט להסכים שלא להסכים חח

Jasper Jasper

New member
דידרה מעולה

אבל ברצינות - הסצינה שהיא בוכה על ג'ון וממשיכה לדקור אותו? מצחיקה ברמות.

מה מצחיק????????

זה היה עצוב ביותר לראות עד כמה מרלנה חולת נפש!!!! לדקור בנאדם ולבכות נשמע לך מצחיק? כי לי לא!

Jasper Jasper

New member
בעיניי זה היה פשוט מגוחך

וקאמפי בטירוף,מתאים במיוחד לסרט אמא סדרתית שהוא אחד הסרטים האהובים עליי.

4hilla4

New member
אותי זה הפחיד!

כי היא פשוט המשיכה והמשיכה לדקור אותו! והיא פשוט לא הפסיקה עם הדקירות זה הבהיל אותי מוותתתת!!!

למעלה