הפרק היומי 11.7

santa barbara

New member
שון ממש מתחיל להרגיז...

הבחורצ'יק ממש חש את עצמו חלק מהמשטרה חסרת התועלת הזאת. למה הוא חושב שדעתו מעניינת מישהו?! למה נראה לו שהוא חלק מה-so called "חקירה" הזאת?! והאם כל אחד יכול להיכנס למתחם המשטרה בסאלם? להסתובב שם, לגנוב דברים, להשתמש במחשב, לבצע בדיקת פוליגרף מתי שבא לו ולמי שבא לו וכו'??.... אהבתי דווקא את הקטעים עם סמי ולוקאס וכל אלה, נראה לי אני מתחילה לחבב אותם חחח...רק לא הבנתי דבר אחד. קייט אומרת שהייתה זונה למען לוקאס מה שאומר שלוקאס נולד כבר באותה תקופה וסמי לעומת זאת אומרת שאולי לוקאס לא ממשפחת הורטון מה שאומר שקייט הייתה זונה עוד לפני שלוקאס נולד. קייט משקרת או שסמי סתם מנסה להרגיז את לוקאס?

מזי123

New member
סמי סתם מנסה לעצבן חח

ללוקאס יש אבא....וגם אם היא היתה זונה לפני זה ,זה לא אומר שהיא לא יכולה להביא ילד ממישהו ספציפי..

hillator

New member
נכון

אין קשר בין הדברים נערות ליווי בד"כ משתמשות באמצעי מניעה

abcd80

New member
נכון וגם

שקייט ציינה שהיא התחילה עם הזנות אחרי שלוקאס נולד כדי לפרנס אותו ואת ילדיה האחרים.. ככה שבאמת לוקאס הוא בן הורטון.

hillator

New member
ככה זה בסאלם

אין שום כללים אתה בריידי? אתה חלק מהמשטרה.. למה? ככה

נטלייי

New member
פרק מעולה

הסצנות בבית חולים היו עצובות, במיוחד הסצנות של לוקאס בבית חולים
יש לי חולשה לגברים בוכים
גם הסצנות בבית של סמי היו מעולות. אהבתי את זה שסמי ולוקאס אמרו שהם לא מאמינים שהשני מסוגל לרצוח, למרות שזה די פתאומי, כי לא הפריע להם להאשים אחד את השני עד עכשיו. והסוף היה בהחלט מותח

itayla

New member
מקומות

חחחחח שמתם לב בבתי חולים תמיד זה אותו מקום או שהם באים למשטרה תמיד הם ביד עם תיק מסוים "אני צריך לעבוד על התיק כל הלילה" הגיע הזמן שיתנו תפקידים פחות חשובים משוטרים ורופאים חח

deja vu 23

New member
אהבת את מרלנה אתמול?

היא שמעה שחברה מאוד טובה שלה כבר 30 שנה נפטרה, לא הזיז לה בכלל. מרלנה הייתה עסוקה בלעודד את סמי, אפילו לא הלכה לנחם את מיקי. שונא את מרלנה ודידרה הול אני פתאום מבין שהיא פשוט שחקנית גרועה.

jorgs

New member
היא לא שחקנית גרועה

איזה הגזמות חחח לדעתי היא משחקת ממש טוב אבל תלוי מתי חחP: אבל הקטע הזה באמת היה דפוק שזה נראה כאילו זה לא מזיז לה..:|

מזי123

New member
דרך אגב

זאת אני הייתי בתגובה מעלי חח פוט היתי ממחשב אחר ולא שמתי לב שאני מחוברת בשם אחר חחחחח

abcd80

New member
זה התסריט ולא דיידרה

דיידרה שחקנית טובה ואני דווקא ראיתי שהיא הזדעזעה מהרצח של מגי. תשמע זו אופרת סבון, אי אפשר להראות כל הזמן מה כל הדמויות עושות בכל דקה בכל שעה ובכל יום מהחיים שלהן. אז להראות איך מרלנה, ג'ון וכל השאר הולכים לנחם את מיקי? סביר להניח שהם עשו את זה רק שאנחנו הצופים לא ראינו כי זה מיותר כבר. זה אופרת סבון.

Jasper Jasper

New member
לגבי דידרה

אני חושב שבשנים האחרונות היא באמת התדרדרה ברמות גדולות מבחינת המשחק שלה.יש המון סצינות עתידיות שנתנו לה שיכלו להיות ממש טובות אם היא רק הייתה משתדלת טיפה.

2DH

New member
אני מסכימה ולא מסכימה (ספוילר)

לפני שלוש שנים כשראינו את זה באמריקה לא הבנו איך יכול להיות שמרלנה יחסית אדישה. מרלנה שאנחנו מכירים היית נשברת מהרצח הזה , ג'ון היה מנחם אותה והכל (וזה היה מדהים). אבל אנחנו מדברים על הפרקים של נובמבר , דידרה יודעת שהיא הרוצחת . אנחנו באותה תקופה חשבנו שמשהו מוזר וזו פעם ראשונה שמשהו העלה את הרעיון שמרלנה היא הרוצחת (עשה השוואה עם התמונה של העיניים וטען שבכל הרציחות מרלנה לא היית בסביבה ושריילי אוהב להפוך את מרלנה לרעה ע'ע עלילת השטן)... בדיעבד גילינו שמרלנה בנובמבר כבר ידעה שהיא הרוצחת ולכן התגובה שלה כן מתאימה למרלנה שטוני שוטף לה את המוח (כן היא לא רצחה אבל היא חשבה שכן...) והמסקנה הסופית היא שדידרה

היא כןןןן (ספויילר)

ברור שהיא רצחה זה שהיא לא זוכרת את צעשי הרצח זה כבר בעיה שלה!! מבחינת כולם היא זו שרצחה כי היה בנאדם 1 ב3 הרציחות אז מין הסתם זאת מרלנה אז לא לנסות בבקשה להגיד שזה טוני כי זה מעצבן זאת מרלנה ותלמדו לקבל את זה כבר

2DH

New member
אני לא בטוחה שאני מבינה (ספוילר)

אבל בכל מקרה אחרי שיגלו שהכל מזימה של טוני וכולם חיים אז יראו שמרלנה עומדת בטרנס או משהו כזה בזמן שטוני מטפל בקורבנות

למעלה