הפרק היומי 11.7

itayla

New member
הפרק היומי 11.7

קרוליין איך היא קשורה בדיוק פתאם? פרק נחמד יאלה מתי יגיע האקשן האמיתי מחכה כבר לתהפוכות

חזרתי לפה בגלל הסקרנות..

היי, הייתי פה פעם מזמן ועדיין צופה בסידרה אז קפצתי לביקור..
אני זוכרת שלפני שנה או יותר דיברו פה על עלילת הרצח, כבר הספקתי לשכוח מזה ופתאום זה הגיע ביזארי יותר מתמיד..
באמת מה הקשר לקרוליין ואיך זה שלרקס יש גם את הבגדים מוכתמים? לפי ההמשך, בטח הפלילו אותו.. ובכלל שיגעו את הצופים עם כל העלילה הזו ,עוד קצת ויתחיל להימאס לי..אני לא אוהבת שמורחים יותר מידי אבל עדיין צופה, התמכרות לאופרות סבון שכזו

הפרק (ספויילר)

הקטעים של מגי היו באמת עצובים... לא יכלתי לסבול את זה יותר הייתי על סף דמעות זה כ"כ לא הגיע למגי למות. זה לא פייר ועוד הרוצחת הזאת מעיזה לטהר מאשמה את סמי ולהפליל את רקס! גועל נפש רוצחת מסריחההההההההההההההההה למרות שאני אוהבת את מרלנה אני שונאת את אופן המחשבה שלה שהיא חשבה על כל פרט באיך לתכנן את עלילת הרוצח חוץ מזה מה נסגר איתה? מה קרוליין קשורה למגי??? אוי נו באמת מרלנה...

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

מרלנה לא יודעת שהיא הרוצחת! היא היתה בטראנס ולכן אחרי כל רצח היא שכחה את הכל.. אין לה מושג שזו היא עומדת מאחורי הכל בניצוחו של טוני דימרה.

אבל לא הבנתי את זה! ספוילר

אז איך תסבירי שהיא כביכול "תרצח" את טוני בעתיד???? אם הרי הוא שולט עליה...

וואו ...

אממ פספסתי את הפרק, מישהו יכול להסביר איך הסאלם סיריאל קילר הפליל את רקס וטיהר את סמי? ומה קרה עם קרוליין?

י ע ל י ש

New member
הי.. ושאלת ספויילר-

עד כה אני רק קוראת פה אבל העלילה ההזויה הזו הכריחה אותי גם לכתוב ולשאול- מתי לעזאזל כבר יגלו שסמי, לוקאס ורקס כבר לא חשודים, ואיך יגלו זאת? מי הנרצח הבא? מתי סמי ולוקאס יהיו ביחד? אוך, מה נהייה עם הסדרה הזו?? וכשזה נראה שהם לא יכולים לעשות אותה יותר מוזרה הם מפתיעים ומוכיחים שכן...

abcd80

New member
את כל התשובות ויותר מזה תמצאי בטאגליינס../images/Emo13.gif

itayla

New member
אחחח אחחח

תגידו למה היום בפרק ***** אמרה לעצמה בלב " אלוהים בבקשה שסמי לא תהיה אשמה" משהו כזה הרי היא ה.................

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

למה אתה כותב רמזים? זה שהתכוונת למרלנה ורשמת את השם שלה בכוכביות לא אומר שאף אחד לא יקלוט על מי אתה מדבר.. רשמת מה היא אמרה לעצמה בלב אז יזהו שזו מרלנה ואז זה ספוילר. פשוט להבא תיזהר.. כי מאז שבאו לפה הרבה חדשים הספוילרים רצים פה חופשי בלי אזהרה מראש וחבל.. ולגבי שאלתך כבר אמרתי לך שמרלנה לא זוכרת כלום ממעשי הרצח.

י ע ל י ש

New member
אממ דוקא אין..

יש שם את כל הסיפור שאת זה אני יודעת אבל עוד כמה זמן אצלינו יגלו שסמי ורקס לא הסטוקרים? ואיך אנשי סאלם יבינו זאת?

hillator

New member
סופלייר

לא חושבת שזה יקרה ברגע אחד אבל מתישהו שרומן ירצח זה ברור שסמי לא תרצח את אבא שלה!

2DH

New member
איזה פרק יפה ועצוב

כולם חוץ מג'ייסון קוק עשו עבודה מעולה . ג'וש טיילור היה פחות מטריד היום . הסצנות בבית החולים היו ממש עצובות. ג'ון קלארק היה מדהים ! והפלשבאק היה ממש יפה ! ... הסצנות היו ממש ממש עצובות במיוחד כשטום "בא" לקחת את מגי. . אליסון ובראין גם עשו שניהם עבודה מצוינת. ראו כמה לוקאס כואב על מגי . אני שמחה לראות את מרלנה עומדת לצד הילדים שלה . וכמובן היה מרלנה - שזה תמיד מעולה, דידרה כרגיל עשתה עבודה מעולה !!
סה"כ - היה פרק מצוין , השחקנים עשו עבודה מדהימה !!

למעלה