../images/Emo63.gif רשימות מהשבי - לאמיצים בלבד!
חברי פורום היפים והאמיצים שלום, כפי שאתם יודעים (או לא) החבר יניב, המכונה יניב1, נעדר מהפורום משעות אחר הצהריים המאוחרות היום. ההודעות של שילה ומורגן לא השאירו מקום לספק - הוא נמצא בידיהן. אך בל דאגה - יניב שלנו יפה ואמיץ ולא ייכנע למשטר הטרור של צילי וגילי. כן, כן, בדרכים לא דרכים, שאולי אף עלו לו בחייו (מחר נדע
), שלח לי יניב את את התרשמותו מהפרק היומי. החוטפות היו רחומות מספיק כדי לתת לו חצי שעה של חסד לצפות בתכנית והוא עשה הכל, ואני מתכוונת
הכל, כדי שתקראו את מה שיושב לו על הלב שעות ארוכות. חברים יקרים, קבלו את יניב בברכה והתפללו לשלומו (תרומות לקרן על שמו אפשר להעביר דרך חשבון הבנק שלי. פרטים נוספים במסרים). יניב, העם איתך
ואלו רשמיו: דפינטלי פרק טוב. יותר טוב מאתמול, אבל לא היסטריה כזאת גדולה כמו שעשיתם מזה (נו מה לעשות, הפעם תורי לא להתלהב, בכל זאת אני עדיין שבוי וצריך לצנן את ההתלהבות שלי. מאיימים עליי כאן, נו מה לעשות). חלוקת הציונים היומית באופן די מהיר:
סוזן פלאנרי. בעיקר על "משטר הטרור" ועל "לא אשמתי שאת זונה" - ענקית כמו תמיד. שילה נשפכה כשהיא שמעה את זה. מורגן לא כל כך.
לקק"ל על יציאות שנונות ("זקנה מרירה", "תצטרפי למשפחה"), חזה חשוף ויפה וביצ'יות שרק יש לה. מורגן מתה מצחוק כמעט בקטע הזה.
גם ג'ק וואגנר כמובן, למרות שלטעמי שיחק פחות טוב הפרק הזה.
לרון מוס. ממש מעצבן, והיהירות שלו, כמו תמיד, רק מרתיחה יותר!
לבראט על סצינה ממש טיפשית בין התאומות לדודות שלהן. עלק פלישה עושה להן "איך גדלתן". מתי בדיוק ראית אותן פעם אחרונה? וזהו, אני לא יכול לכתוב יותר, כי... טוב, לוחצים עליי כאן לסיים ומיד, ויש לכם ד"ש פיצוץ, טוב אתם יודעים ממי.
!!!!