הפרק היומי - תענוג!!!

girlontop

New member
הפרק היומי - תענוג!!!

אוי, איזה פרק נפלא. כמה צחקתי. פשוט נהדר!!! נתחיל מהגרוע למעולה (ושום מילה על ריק וקייטלין, זוכרים?):
איזו הגדלת חזה פלישיה דפקה! היא בכלל נראית רע לדעתי. לא לזה חיכינו.
תאומות טיפשות ומכוערות. טיילור, נראה לי ששילה החליפה את התאומות האמיתיות שלך בביה"ח בתאומות אחרות.
ניק היה משגע כרגיל ורידג' חרא. אוי ניק, מגיע לך יותר.
ברוק וסטפני - איזו סצינה!!! הייתי שעה על הרצפה כשסטפני אמרה לה "זאת לא אשמתי שאת זונה"
ובכלל כשהיא קרעה לה את ההזמנה בפרצוף. ברוק היתה מעולה גם כן - היו לה נקודות טובות מאוד (התיאוריה שלה של ההשלכה שסטפני עושה מהאובססיה של עצמה לאובססיה של ברוק היתה גאונית, אבל לא מדויקת כי גם ברוק אובססיבית). הייתי בשוק כשברוק אמרה לה "אני אעשה לך מקום במשפחה"
הלו?! מזל שסטפני הכניסה לה חזרה. וואו, זאת היתה סצינה מעולה!
הצחוקים חזרו עם ניק וסטפני. בחיי שהיא מלכה, איך שהיא לגמה היישר מתוך הבקבוק
הפרצופים שהיא דפקה היו אדירים. חבל שלא הקלטתי!
וכמובן סצינת הסיום המעולה - סטפני נועצת חץ בפרצוף של ברוק. מושלם. יניב - היום אתה בשקט יכול לתת 10 לפרק!

rachelMcfadden

New member
מסכימה עם כל מילההה

קריסטן נראית ממש טוב! רידג' רשע סטפני וניק בהחלט עשו את הפרק!

morgold

New member
אוי,זה היה פרק פרק

חבל על הזמן! נקרעתי בקטע של סטפני וניק,זה היה מעולה! איך היא עשתה פרצופים

NarihS

New member
היה פרק יפהההה!!!

טלי מסכימה עם כל מילה שלך
הסצינות של ברוק וסטפני באמת היו קורעות
וסתם צילמתי לי כמה תמונות מהפרק לא באיכות משו לצערי.. אבל רק של ברוק חחח :) ובטעות יצאה לי גם תמונה של ניק וסטפני, אז קבלו אותם

יניב1

New member
והנה כמה באיכות קצת יותר טובה

נתחיל עם השוס הגדול של הפרק הזה ברוק וסטפני כמובן: "זאת לא אשמתי שאת זונה!"

S c a r l e t t

New member
באמת פרק טוב

סטפני וניק היו כאלה מצחיקים, ממש קרעו אותי במיוחד סטפני שמהר מאוד השתלטה על הבקבוק. פלישה לא השתנתה הרבה אבל רואימ שהיא עברה המון ניתוחים (אם זה נשמע הגיוני), התאומות מכוערות ברמות לא הגיוניות, הן נראות יותר כמו אחיות של קייטלין מאשר הבנות של טיילור, ואפרופו קיטלין (סורי טלי) השינוי תדמית הזה שעשו לה מזעזע! היא נראית כמו פריחה ולא כמו דוגמנית. בעקרון היה פרק מעולה (לתשומת ליבך יניב- בהשוואה לאתמול) ואני כבר לא יכולה לחכות למחר

rachelMcfadden

New member
חח ממש ככהההה!

אחיות של קייטלין חחחחחחחחח
והשינוי שעשו לקייטלין באמת מזעזעעעע

girlontop

New member
ומה זה כל הקלוזאפים על השיניים של

קייטלין? הייתי צריכה לשבת עם משקפי שמש מול כל החיוכים של הסוסה הזאת.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה