הפרק היומי מ6.5.07

hillator

New member
על מה את רוצה שהם התבססו?

על המידע המודיעיני של ג'ון?

PRINCESS GINA

New member
ווד יו שאט אפפפפ!!! ליסן טו מי סייט אהרד...

יו מאסט ליב סאלם! סומטינג טרבול איז גואינג טו הפאנד... בעעעעעעעעעעעעע.......

PRINCESS GINA

New member
דווקא אהבתי את הפרק היום...

כל עוד סמי/קייט/ויקטור/ניקול/ג'ון/ברנדון לא מופיעים זה דווקא דיי כייף לראות
אהבתי את כל הסצנות של בו והופ, הם כאלו חמודים! כייף לשון שהם חושבים עליו כשאין להם סנט לעצמם
גם שון ובל (למרות שלא היה להם כל כך הרבה זמן מסך היום) היו בסדר..לא יותר מידיי נמרחים... את הסצנות של בוני ומימי שנאתי, סתם נמרחו וכמה פעמים מימי יכולה להגיד לה "אז אין סיגריות?!...." לקסי ואייב...
מזל טוב (
)
ג'ק וג'ניפר
אליס |זקן| אגב....
אמרנו שכל העלילה של הרוצח הסידרתי תתחיל במותו של אייב
נכון? אז מתי זה עומד לקרות?

Jasper Jasper

New member
3 שבועות

שון היה מגעיל.לפי איך שאני ראיתי הוא פשוט חסר אחריות והוא גם די התעלק על בו והופ ולקח מהם את הכסף בלי שום חרטה.

hillator

New member
ילד כפוי טובה

אם אני ההיתי מחליטה לעבור דירה על דעת עצמי בלי קשר לעניין הכלכלי ההיתי מרותקת לבית עד גיל 101

Jasper Jasper

New member
זו ממש חוצפה

הרי שון יודע שלבו והופ יש בעיות כלכליות.אז הוא החליט לעזוב את המעונות,לגנוב להם את הכסף שהם שילמו בשבילו ולהשתמש בו בשביל לעקוב אחרי החברה שלו ולעבור לגור מולה,ואז עוד לקח להם את כל החסכונות בלי למצמץ ובלי לספר להופ שבו כבר נתן לו כסף.וזה אחרי שהוא ובל נכנסו לבית כמו פושעים בשביל לפשוט על המקרר.

hillator

New member
זהו הרג אותי שהם פשטו על המקרר

כאילו לכו לסופר תעשו קניות לבד מה אתם באים למקרר של בו והופ?

2DH

New member
מצד אחד

שון לא היה צריך לקחת את הכסף, מצד שני אני בספק עם בו והופ היינו נותנים לו ללכת בלי הכסף ... אז אני פשוט מעדיפה לחשוב על זה שבופ היו ממש חמודים :)

PRINCESS GINA

New member
הם באמת היו מאמי../images/Emo99.gif

הלוואי שלי היו הורים כאלה שלא קונים לעצמם ומעדיפים להביא לי את הכסף

Jasper Jasper

New member
בו והופ היו בסדר

חוץ מהעובדה שהסצינות שלהם לבד שעממו אותי כמעט למוות,אבל העובדה היא ששון הוא פשוט חתיכת אידיוט שחושב רק על עצמו.הוא אפילו לא התייעץ עם בל כשהוא החליט שבא לו להיות סטוקר ולעבור לגור מולה.

PRINCESS GINA

New member
והם מתרצים את הכל באהבה שלהם...

תמיד משווים אותם לבו והופ... גם בו והופ טיפשים.."אויי...הם כמונו שהיינו צעירים..הם לא מזכירים לך אותנו.."

2DH

New member
../images/Emo58.gifזה פשוט עוול

להשוות את שון ובל לבופ כשהם היו צעירים... פשוט עוול ... בקאסט הבא אני אוהבת את שון ובל ... אז אני מוכנה לקבל אותם בתור סופר קאפל (עדיין לא ברמה של אף אחד מזוגות העל של הסדרה, אבל אני אוהבת אותם באמריקה) . בקאסט הנוכחי זה פשוט לא בר השוואה, בכל רמה או קריטריון .

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מקבל את שון ובל בתור סופר קאפל גם לא בגרסא החדשה,לפחות לא עד שהם יפסיקו לכתוב את בל ככלבה חסרת לב.ברצינות,שון ובל שכבו שבוע שעבר אחרי 8 שנים וזה היה כ"כ לא אירוע.ניסיתי לתת להם צ'אנס ואכן אהבתי אותם בתחילת העלילה הזו,אבל ברגע שהם קפצו מהספינה השנאה שלי לשון ובל חזרה וזה כבר לא משנה מי משחק אותם.אני נורא ישמח אם יהרגו את הדמויות ומרת'ה תשחק דמות קצת יותר ביצ'ית כי היא מעולה בזה וברנדון ישחק מישהו אחר גם כן.

hillator

New member
סופר קאפל

זה בכלל מונח הזויי אבל בל ושון הם לא סופר קאפל.. לכל דור (כאילו עשור) יש את הסופר קאפל הצעיר שלו..בו והופ זה שנות ה80 בשנות ה90 היה את ג'ק וג'ן וקרי ואוסטין אבל בל ושון זה לא שום סור קאפל.. והם לא יהיו

PRINCESS GINA

New member
האמת ששמתי לב לשתי דברים מעניינים...

מימי נהייתה בן אדם!!! אפילו חיבבתי אותה היום... ו..זאת רק אני או שג'ן נעלמה מנוף הטינז לאלתר

2DH

New member
חכי חכי (ספוילר)

ג'ן עוד תשוב ... נהיה לי רע רק מלחשוב על מה זה כולל ..

hillator

New member
ניראה לי החודש

לפחות מעיון בויוה פלוס הוכחי.. תשובה סופית אחרי שאני אסיים לקרוא אותו(תני לי כמה שעות)

hillator

New member
הפרק

זה רק אני או שהתסריטים בסדרה הזאת נראים כמו סרט אימה דל תקציב של ההטלויזיה הקהילתית? מה זה החרטה הזה! נתחיל ובו והופ שיספרו סיפורים לאנשים אחרים על הבעיות הכספיות שלהם.. והופ נראית כמו איזו אנורקסית.. מזעזע.. בל ושון גם כן שני ילדים מטומטמים ומפונקים.. הרג אותי שכולם מפחדים ברקס דמירה והבן אדם כל היום שולח sms מטופשים ומשחק סוליטר במחשב הקטן שלו. כל הקטע של "אליס רואה את טום" היה בכלל מתחת לכל ביקורת! למה קראו ללקסי היא זקוקה לפסיכיאטר לא לרופאה.. ממ אופסי הפסיכיאטרית נסעה לקולורדו זה כניראה התחליף.. אמא של מימי גם כן הרגיזה.. איללוא לא היתה שביתה והיה לי דברים יותר חשובים לעשות מניחה שלא ההיתי רואה את הפרק אחרי 5 דקות!

למעלה