הפרק היומי מ6.5.07

hillator

New member
הפרק היומי מ6.5.07

פרק בסימן שביתת הסטודנטים המרגיזה, החום המרגיז והעשן והיריות שהיו פה הלילה.. צפייה מהנה

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo12.gif יריות../images/Emo35.gif

מתי מתחיל הפרק
הופ תהיה היום

hillator

New member
כן

אתמול כל הלילה החליטו לערוך יריות בחיפה.. כניראה לא הספיקו הטילים לפני כמה חודשים :( בכל אופן הבנתי שעצרו איזה 8 אנשים פה הלילה ושהרבה תושבים התלוננו למשטרה

PRINCESS GINA

New member
לא משעמם בחיפה...

מה נסגר שם עם אנשים? יריות? מישהו הזכיר למשל שזה מעשה פלילי..השימוש בנשק ללא צורך ממשי? החגים עושים לישראלים לא טוב נראה לי..צריך לצאת לחופש!

hillator

New member
חחחח

הבנתי שזה היה בשכונה ערבית.. וכן חגים לא עושים טוב בעם הזה.. ביום העצמאות אנחנו דופקים אחד לראש עם פטישים ובל"ג בעומר ממלאים את בתי החולים באנשים שנכבו במדורה הזווי

PRINCESS GINA

New member
תאמיני לי...

החגים שלנו נהיו מועדים לעברינות נוער! בפורים- נפצים יום העצמאות- ספרי קצף דליק ל"ג בעומר- מדורות שבועות- מים וביצים מושלכים לעבר מכוניות נוסעות כיפור- אמבולנסים דורסים ילדים ואוספים אותם בדרך... החג הנורמלי היחיד זה סוכות
(אהה..וגם חנוכה למרות שלאכול סופגניות זה נחשב פשע חמור)

PRINCESS GINA

New member
או קיי...בחמישה ל-4..תקציר להיום../images/Emo26.gif

אופרת סבון. פרק 2575: לקסי מנסה לשכנע את אייב לעזוב את המשטרה לאלתר; בו והופ מנסים להתמודד עם קשייהם הכלכליים, אבל מרעיפים כסף על שון; אליס מעוררת את דאגת כולם, כשהיא רואה את דמותו של טום. אפשר לדעת באיזה קשיים כלכליים בם בדיוק נמצאים
הרי ממה שזכור לי הם אף פעם לא עבדו...רק בו במשטרה אבל גם את זה הוא עזב...מה הם עושים עכשיו

Jasper Jasper

New member
הם ציידי ראשים

למרות שהם החליטו לעזוב את העבודה הזו בגלל הסכנות.כשהם רצו להתחיל את העסק הופ גילתה שהם כמעט מרוששים ובגלל זה הם מכרו את הפנסי פייס.אבל אני לא ממש יכול לענות על זה כי לא ממש התעמקתי בסצינות של בו והופ בהממ שנה? האחרונה.

PRINCESS GINA

New member
ציידי ראשים../images/Emo35.gif

יש דבר כזה
טוב שלא קראו לזה רוצחים שכירים וזהו
(רק בלי לרצוח...) אז הם עובדים בשרות המשטרה (שהמפכ"ל שלה עומד להתפטר) אחרי הכל?

Jasper Jasper

New member
לא

אחרי שהעלילה של החטיפה נגמרה בו פתאום התחיל לזבל את השכל על כנופיות בסאלם ועל איזשהו ילד שנרצח.בכל מקרה,אחרי שהמשטרה שחררה את הפושע בו התעצבן,התפטר מהמשטרה ויצא לאחת העלילות היותר משעממות של הסדרה כשהוא מנסה לתפוס אותו.הוא והופ עוקבים אחרי אנשים שברחו מהמשטרה ועוצרים אותם.אני חושב הם תפסו 2 אנשים ואז פשוט הפסיקו.וגם הייתה עלילה משעממת עם נוזל מסתורי ושמורה אינדיאנית,שאת כולה כמעט העברתי בFF אז אין לי מושג מה הלך שם. ועכשיו התחיל GH.מישהו פה רואה?

PRINCESS GINA

New member
נוזל מסתורי../images/Emo6.gif

כמו הפחית המסתורית שבעזרתה גילו את הגופה של מרלו...

hillator

New member
כן..

מזכיר לי שבתיכון היתה לי מעבדה בכיימיה "הנוזל המיסתורי"

PRINCESS GINA

New member
אגב..יש למישהו סרטונים מהתצוגת אופנה../images/Emo35.gif

התצוגת אופנה בה ניסו לרצוח (
) את בו והופ... הייתי רוצה לראות את התצוגה עצמה

hillator

New member
זה לא היה מעניין

דמייני לך את כל תושבי סאלם בהלבשה תחתונה.. אלוהים ישמור!

PRINCESS GINA

New member
עכשיו סיקרנת אותי...אני חייבת לראות!!!!

אם לא סרטונים אז לפחות תמונות!!! יש לי רק אחת

Jasper Jasper

New member
הפרק

לא סובל את בוני,אבל הסצינות שלה ושל מימי תמיד טובות.פארה וג'ודי עובדות טוב ביחד,נחמד לראות שהכימיה הזו בינהן הייתה קיימת כבר מההתחלה.הסצינות של רקס ומימי היו סבירות. לקסי ואייב?
.שמתם לב שלקסי בכלל לא ענתה לו על ההריון? בו והופ/שון/בל/רקס
.שון דוחה. אהבתי את הסצינות בבית של אליס.כל התשובות הציניות של אליס("אני מניחה שג'ק מעדכן את מיקי על המצב הנפשי שלי?") היו די משעשעות,ופרנסס ויתר האנשים עשו עבודה מעולה.ההורטון הם הבסיס של הסדרה והיה נחמד שהם התאספו שם ודאגו לאליס,רק חבל שהופ נתקעה בסצינות המשעממות האלה בבית שלה ולא הייתה חלק מזה. הסוף היה מעולה גם כן. פריוויו:שון ממשיך לשעמם ולהיות מעצבן,סצינות של סמי/טוני זה תמיד נחמד,אייב ומיקי באותם סצינות? בעע.

hillator

New member
הרג אותי

שאליס אמרה "בשביל להוציא מנעול מהדלת צריך כבר שניים היום" תאמת אני לא מבינה מה הפאניקה תשיגו לה איזה פליפינית וחלאס

hillator

New member
הבעיה אצל סלסט

שהיא הוזה משהו וישר כל משטרת סאלם בפאניקה! תארי לך אני אתקשר עכשיו למשטרה ואגיד שאני הוזה שרוצים לרצוח אותי? ישר ישלחו אותי לגהה אף אחד לא יצמיד לי לווי משטרתי צמוד!

PRINCESS GINA

New member
אפשר לסדר לך חדר בבאר יעקב!

לאן הגענו...כל כוחות המשטרה (2 וחצי איש בסאלם) מתבססים על ההזיות שלה!

למעלה