הפרק היומי מ6.5.07

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo99.gifלהראות כמו קריסטיאן../images/Emo99.gif

יש לה גוף פאקינג מושלם!

hillator

New member
תגידי השגעת??

היא נראית כאילו היא יצאה עכשיו ממוסד להפרעות אכילה.. ממש זועזתי היום.. וזה בא מפה של בחורה שבתת מישקל

Jasper Jasper

New member
../images/Emo45.gif כמו שאמרתי,היא נראית זוועה.

היא נראתה ממש טוב לפני לא הרבה זמן,אבל בתק' האחרונה הפנים שלה פשוט התחילו להעלם ולקבל צורה של שלד.לא מחמיא.

PRINCESS GINA

New member
האמת שברגע שהיא עולה במשקל..../images/Emo68.gif

יש רואים לה את זה בלחיים..הן נהיות סופגניות! בגוף לא רואים לה אף פעם שינוי..אולי קצת בחזה וגם זה בקושי בגלל שלא חסר לה חזה, לעומת הגוף הזעיר שלה... חזה יש לה בשפע... וכשהיא יורדת (אם וכאשר...בעיקר אחרי הלידות שלה) היא לא יורדת מאוזן, מה שיורד זה רק הנפח בפנים! הרבה פעמים יוצא לי לזהות אותה לפי איך שהפנים שלה נראות באותה התקופה..כלומר אם היא הייתה בהריון, או אחרי הריון שאז היא הכי רזה, או בתקופה האחרונה שהיא רזה אבל לא בשונה כל כך מתקופות אחרות!

PRINCESS GINA

New member
מי בתת משקל../images/Emo35.gif את../images/Emo35.gif

אוי...לא כייף... טוב..אני לא אומרת שצריך להגיע לתת משקל- אבל אני מאוד אוהבת את הגוף של קריסטיאן.. לדעתי יש עליה 50 קילו..

hillator

New member
חח כן

לגביה אין לי מושג אם היא בתת מישקל לא שקלתי אותה

2DH

New member
אמ... ../images/Emo58.gif

דווקא היה חביב . הסצנות של בופ עם שון היו טובות ... שון לא עשה יותר מדי נזק ובופ היו ממש חמודים איתו . אני אהבתי. בסצנה האחרונה של בופ גם אני גם אחותי ממש חייכנו. משהו אולי יודע מה היה התפקיד של בל בפרק ? הסצנות אצל אליס יהו מצוינות , נורא אהבתי לראות את הדאגה לאליס . יש לי סנטימנטים חזקים למיקי ומגי ואת ג'ק וג'ן תמיד כיף לראות ... האפלה שלטה שוב ... אבל סה'כ ממש נהינתי. אני אוהבת את ג'ודי אוונס , הסצנות של מימי ובוני היו טובות ! רקס כרגיל תמוהה אבל יחסית לעצמו הוא היה סביר. אוי הבניה סביב אייב כל כך משעשעת ... סה'כ היה חביב אבל אני רוצה מרלנה.

hillator

New member
אני רוצה שריילי יפוטר

אופס יש לי עד סיום התואר לסבול אותו

נטלייי

New member
פרק ככה ככה

נראה לי העובדה שנחשפנו סוף סוף לבוני, זאת תחילת תקופה חדשה, והגיע הזמן שזה יגיע. הסצינות של בוני ומימי היו טובות, בהחלט נראה שיש ביניהן כימיה. כל הקטע עם שון וההורים שלו היה די מיותר, לא תרם לכלום. כל הקטע עם אליס היה מצחיק

למעלה