הפרק החמישי!

טיקיי

New member
הפרק החמישי!

ראיתי אותו במחשב (היחיד שראיתי) ביפנית, אז די ידעתי מה יקרה, אבל עדיין נהנתי ושמחתי לגלות שמה שהבנתי ביפנית היה נכון. איזה דבילי ג'יי פי נראה כשהוא רקד אחרי שהוא נהיה ביטלמון... והוא גם נראה נורא מכוער כשהוא מתפתח, אבל זה כבר עניין של טעם. לא זוכר הרבה ציטוטים, רק אלה והם לא מדויקים: "אני חייבת לברוח, אני מקווה שעיקבתי אותם מספיק" לא מדויק, אבל זו זואי. "להאמין בעצמי... למה נראה לו שזה כזה קל?" זה ג'יי פי. "מי מת והפך אותך למנהיג?" שוב ג'יי פי. "אתה צריך להאמין באחרים שיכולים מה שאתה לא יכול" הזקן ההוא... "כאן, לא שם" שוב הזקן... קראו לו קוואקמון? "אזהרה! אזהרה!" האלה שלפני וורמון... שכחתי את השם... "אנחנו רק רוצים לסייר במפעל" (זואי) "והסיור מתחיל ביציאה" (ג'יי פי) "אתם יכולים להיכנס!" (הירוקים ההם). "אני שונא יצורים ורודים" (נראה לי שזה היה יצורים, אבל אל תהיו בטוחים) סנימון. "תצעקו אם תצטרכו אותי" ג'יי פי ואני לא זוכר עוד כרגע... זה רק אני, או שטאקויה אמר משהו כמו "אני לא פיצהמון"?

יאקומו

New member
"גדול! כל האוזניים שלי מלאות חול!"

איזה כיף היה לראות שוב את מינומון (זה שלפני וורמון...). למה לא ראו היום את קוג'י!!! חבל... זואי הייתה חמודה היום, בדרך כלל אני לא ממש מחבבת אותה (לא יודעת למה, אבל היא דמות נורא נחמדה, כנראה יש לי משהו נגדה...
). לא הגיוני שקוממון (הדיג'ימון שטומי משתנה אליו, ככה קוראים לו- קוממון?) כל כך פיצי עד כדי כך שהוא בגודל של שומר-המכנסיים ושומר-הספר המטורללים (בצורה חמודה...)?! איך ג'י.פי (לפחות הדיג'ימון "שבו") התחיל לרקוד! ^^ ציטוטים "כן, וכל הראש שלך מלא באבנים!" (שומר הספר בתגובה לשומר המכנסיים, על מה שכתוב בכותרת) "אני לא יכול להיהפך לדיג'ימון, אני סתם חמוד, חתיך..." (ממש לא מדויק)

יאקומו

New member
כן! זה מה שהוא מר... ../images/Emo13.gif

וליסטה? את יכולה לשרשר את השירשור שלי אל השירשור שלו? (כמה ש')

יאנה י

New member
פרק נהדר

אהבתי את היציאות של השרותים "תגיד טבעת שם?" אם אני זוכרת נכון.

טיקיי

New member
אגב, שמתי לב למשהו...

רוב הזמן, דיג'יגדילות מתבצעות רק כשכולם מפסידים... למשל היום, ג'יי פי גדל רק כשזואי, טומי וטאקויה הפסידו. זה כאילו הם הפסידו בשביל שהוא יגדל. הרי ברור שאם ג'ייפי לא היה קיים, הם היו מנצחים... ועוד משהו, למה טאקויה בכלל לא נראה מופתע כשזואי גדלה? וגם טומי לא. הם לא האמינו בהתחלה, אז זה היה מוזר...

יאקומו

New member
צודק טיקיי...

בעצם, ככה זה גם היה בשאר העונות... ובאמת איך הם לא הופתעו בגלל הדיג'יגדילה שלה?

Digi Lista

New member
זאת איזו בדיחה כאן?...../images/Emo3.gif

גם הילה קראה לו קודם טי.קיי,אני רואה שאני לא היחידה ש'הנוכחות הגברית הגדולה כאן' משגעת אותה...
אז נקרא לו גם טי.קיי וגם יובל ככה הנוכחות הגברית תגדל ותבלבל אותנו יותר...

יאנה י

New member
בהההההההההה.

האישיות המפוצלת עד מאוד של וויזרדמון מבלבלת פחות. מכל הבילבולת התבלבלתי באופן הכי בילבולי ןמבלבל שיתכן בבילבולת המבלבלת הקימת. זה מאוד מבלבל. והנוחכות הגברית מבלבלת מיתמיד. זו לא מועצת תלמידים. זה מבלבל את הבילבולת עוד יותר. אמור להיות 60% בנות 40% בנים. הבילבולת הזו בילבלה אותי לגמרי. אפילו הבליבולת המבלבלת של מפת הדרכים לא כל כך מבלבלת כמו זו והסבר יבלבל אותי עוד יותר. ויש לי שלוש שאלות בהשראת מי אמור (אני שונאת טלהנובלות) האם מישהו יפתור את הבילבולת האים הנוחכות הגברית תעלה ל 40% האם מישהו יגיד לי אי פעם מה השורש של המילה המנחה? כל זאת תוכלו לדעת אים לא תיתבללו מהבילבולת המבלבלת שהתבלבלתי ממנה.

יאנה י

New member
קצת עזר בפתירת הבילבולת לא תזיק לי

תענו אוי וי וווי מה קרה לי הבוקר. אני הולכת לאכול צהריים מקווה שהכל יתארגן אחר כך ויהיו יותר אנשים...............................

טיקיי

New member
לא. תקראי לי יובל.

אני שונא את הכינוי שלי. ניסיתי לפני שנרשמתי איזה שלושים שמות שכוללים את השם יובל, אבל הכל היה תפוס... בזמן האחרון אני צריך להרשות לאנשים לקרוא לי יובל, בשביל שהם יקראו לי ככה.

יאנה י

New member
ניסית את זה?

"יובל הדיג'ימון". "יובל ה........" "פשוט יובל" אולי אלה יעזרו מיסתבר שאתה לא היחיד עם הבעיה.ב לי נימאס משמי ולא מצליח לי להחליף, יש עצות?

טיקיי

New member
ניסית את זה?

"יאנה הדיג'ימונית" "יאנה ה....." "פשוט יאנה" לא ניסיתי "פשוט יובל" אבל ניסיתי "סתם יובל" וכבר היה...

טיקיי

New member
מממ...

היא קראה לי טיקיי, אבל השם האמיתי שלי הוא יובל, אז הרשתי לה לקרוא לי ככה... ואני מרשה גם לך.

Digi Lista

New member
וואו יובל,איזה נדיב אתה לאחרונה...

לי כבר הרשית בתור המנהלת החדשה לקרוא לך יובל אז אני קוראת לך יובל...

Digi Lista

New member
הנוכחות הגברית משפיעה גם עלייך...

אתה מתקלקל מיום ליום,עוד מעט תדרדר לזנות ופשע,אחר כך לשלל מצוקות אחרות...מפחיד.מישהו מתכוון לעצור אותו?

למעלה