הפרק החמישי!

LILO digital

New member
אני אוהבת את ג'ייפי!../images/Emo99.gif

איך שהוא זרק לפח את העובדה שהוא היחיד שלא קיבל נשמה ושכולם לועגים לו, ופשוט קפץ אל תוך הקרב כמו שהוא "אני בא חברים!!" ממש מקסים. ומאיפה הוא יודע להפעיל משאית מנוף?! עכשיו זה באמת מזכיר לי את העונה הראשונה!!! (ע"ע - טאי מפעיל משאית מנוף בפרק במפעל כשאנדרומון רדף אחריהם) את סנימון אני שונאת באופן אישי, עד היום (ע"ע - היטפלות למאט בפרק שהיה צריך לשמור על קארי מפני פאנטומון) יש בג'ייפי משהו מאוד פשוט, מאוד חם, שקל להזדהות איתו. הוא לא איזה גיבור שחצן שהגיע לעולם הדיגיטלי היישר מעולם בני-האדם וישר מפעיל את העניינים כמו חייל מיומן וגאה. הוא פשוט נער סטנדרטי, קצת עצבני, קצת מבולבל ומאוד מאוד חמוד. ד"א - מצטערת שאני מפספסת שרשורים שבהם מתנהלות מידי פעם שיחות מעניינות ומשחקים, פשוט בגלל שהמחשב חדש - גם האחיות שלי רוצות בו המון, ואם מוסיפים את זה שאחותי הגדולה קבעה שורשים חזקים בפורום "של מי השורה הזאת בכלל?" כאן בתפוז, ובכל ערב קבוע היא מצ'וטטת... ולי אין ממש זכות דיבור כי כזכור בקיץ הקודם אני זו שהשתלטה להם על המחשב...

אוי!אוי!זה היה פרק נהדר!!

ניסיתי לשלוח הודעה מקודם וזה לא הצליח,וההודעה הייתה מלאה בציטוטים והרבה דברים כאלה!אבל עכשיו אני לא זוכרת :( אוף..תצטרכו להסתפק בזה שזה היה פרק נהדר!יפיפה!ואני מתלהבת כל פעם מחדש כשאני שומעת את טליה פלג-ברקאי מקריינת ^^

star_female

New member
פרק נחמד ^^

לא ראיתי אותו לפני זה (לפחות לא עד כמה שזכור לי... מצד שני, עם הסניליות שלי אי אפשר לדעת)... הייתי כותבת הודעה ארוכה ומפורטת אבל ראיתי את הפרק רק פעם אחת, חצי יושנת ועוד אחרי שחזרתי מבי"ס (בשביל לקבל ציון מגן בכימיה)... אז אני לא זוכרת מה רציתי להגיד ^^; אבל בכל מקרה כבר אמרו את רוב הציטוטים אז לא נורא ^^;

למעלה