הפרק האחרון!

הפרק האחרון!

אז היתה תחרות שקומונת הנביא היומי ואני רוצה להראות לכם מה שכתבתי. בבקשה תגיבו. נ.ב יש שם פוווול תאוריות אז מי שמפחד מתאוריות לא להכנס.... הפרק הוא הפרק האחרון וגם קטעים מפרקים קודמים. תהנו.

The Walrus

New member
אזהרה: אובר-קיטשיות!!

כולל ספויילרים לסיום שלו, אם זה מעניין מישהו. אהבתי את הרעיון הבסיסי של לספר את הסיפור משני זמנים שונים ביחד, והוא בוצע יפה, אבל הסוף כל כך קיטשי... למרות שמתו אנשים, החזרה לחיים של סיריוס, המכושער המוזר הזה (רעיון די דבילי), וההגנה של הארי מפני אבדה קדברה בזכות כוח האהבה... אובר-קיטשי. לא אהבתי, מצטער.

אני אוהב סוף קיטשי... מה לעשות...

והספר הזה בנוי קיטשי אין מה לעשות.... תמיד הכל נגמר טוב וגריפנדור מנצחת...

קיטשי להחריד אם יורשה לי..

בספר הראשון הוא הצליח לגבור על קוסם בוגר. בספר השני הוא הצליח לגבור על קוסם חזק ועל בסילסיק (נו באמת....) בספר השלישי הוא הצליח לעבוד על אנשי משרד הקסמים ועל סנייפ (נשמע לפי הסיפור שאנשי משרד הקסמים אלו אנשים שהמוצץ שלהם עוד תחוב בפה) בספר הרביעי הוא הצליח לגבור בתחרות נגד שלושה קוסמים שגדולים ממנו בשלוש שנים או שנתיים לא זוכר... ואחר כך לברוח מוולדמורט.... (אהה כזה חלש הוולדמורט הזה....) בספר החמישי התמודדו קבוצה של צוציקים מול קוסמים אפלים.... (אני לא צריך להוסיף נכון?) הספר השישי הוא היחיד שהוא לא כל כך קיטשי כי לא היו להארי הצלחות בכלל... אז כן הארי פוטר זהו ספר קיטשי! ואני אוהב אותו כי הוא קיטשי! וכשכתבתי את הספר האחרון ניסתי להשען כמה שיותר על הידע שלי בהארי פוטר וסגנון השתלשלות המאורעות של רולינג.

gurke

New member
../images/Emo45.gif

צודק. אבל היא תמיד ידעה לשלב בין קיטשיות לאן-קיטשיות... כך שזה לא יהיה מוגזם.

זה פשוט דורש

בספר הראשון במפורש דמבלדור מכוון את העניינים ככה כדי לתת להארי הזדמנות להתמודד עם כאלה דברים, ביחוד שהוא יודע מה מצפה לו. זה גם נרמז בספר, וגם (אאל"ט) נאמר ע"י רולינג. הספר השני אכן הכיל כמה קטעים די קיטשיים, אבל בכל זאת, פוקס ניקר לו את העניים, ככה הוא גם לו יכול לראות אותו וגם לא להרוג אותו במבט, חוץ מזה פוקס עיקב אותו די הרבה... מה שעזר מאד להארי, דבר שני החרב הייתה מאד קסומה, זו לא הייתה סתם חרב מוגלגית... אני לא ציני ולא כלום, אני באמת לא זוכר מתי בדיוק הוא עבד על משרד הקסמים? דההההה קראת בכלל את הספר? ברטי קראוץ' ג'וניור עזר לו לאורך ככככככל הדרך, וכל המתי ההם לא נתנו בכלל לוולדמורט לעשות כלום, חלק גדול מאוכלי המוות נשאר מאחור, ואלו שלא, טוב היה להארי קצת מזל, וגם לא מעט כישרון, אל תשכח שגם אחרי הכל הוא רק היה צריך לרוץ... בספר החמישי, הרבה מאד מהם נפגעו די קשה, ובטוח היו צריכים למות, אבל בחייך מע"ח בא באמצע... לא לדבר שהם מאד מאד מאד פחדו לשבור את הנבואה (אתה עברת פעם קללת קרושיאטוס ע"י קוסם האופל הגדול ביותר בכל הזמנים???)

יאי DD=

מאז הפייט לגבי גילי בר-הלל (אגב התחלתי טיפה לשנות את געתי D;) לא הסכמנו אחד עם השני.. XDDDD אגב, כותבים עם.

אצלו זה טעות הקלדה.

מכוון שה- ג' וה- ד', צמודים, אנשים כשמקלדים מהר בטעות מתבלבלים ולא שמים לב. אצלי זה קצת אחרת. כי אני בד"כ מתבלבל באם או עם. למרות שעד כמה שזכור לי, בבית הספר כמעט שלא היתה לי את הבעיה הזאת. אבל כיוון שמאז עברו יותר מעשר שנים, ולא יצא לי הרבה לכתוב, אז כנראה שקצת שכחתי....

noosh

New member
הצלחה זה לא קיטש

גם אהבה זה לא קיטש, גם נצחונות. קיטש זה לא סוף טוב, קיטש זה איך שמספרים את הסיפור, הדרך בה מביעים, ובחירות נדושות וקלות שאין בהן עומק. קצת קשה לי להגדיר באופן מדויק, אבל בשבילי משהו קיטשי הוא משהו צפוי שכתוב בצורה רדודה ולא משדר את המשמעות שמעבר. כלומר, כשהארי מנסה בכל הכוח לדבר עם סיריוס דרך הווקי-טוקי שהוא נתן לו? לא יודעת, זה ריגש אותי נורא, אבל זה לא הרגיש לי קיטשי. זה היה מרגיש לי קיטשי אם הוא היה מצליח, אם זה היה כתוב באופן אחר, אבל היא הצליחה לכתוב את זה באופן מספיק סוחף, נוגע ואמיתי, כדי שאני ממש ארגיש את זה, ושזה לא ייראה לי מזויף או מאולץ. לדעתי, הקטעים הקיטשיים בספר הם שיחות ההבהרה של דמבלדור והארי בסוף הספרים, שם אפשר למצוא קיטש. גם בבחירה שהכוח הכי חזק הוא אהבה, גם זה קיטש. זה קיטש כי זה "גדול", כי זה אבסולוטי וכי זה בעיקר שחור-לבן. זו בחירה צפויה, ופשוטה לדעתי. גם אם מתאימה. אני חושבת שגם העובדה שוולדמרוט מייצג רוע טהור היא קצת קיטש, אבל זה מתאזן בכך שבספר השישי אנחנו נחשפים לצדדים יותר אנושיים של הדמות.

ודרך אגב....

אני חושב שאני היחיד שעניתי איכשהו על זה שדמבלדור טוען שכוח האהבה יעזור להארי. וכמו ששאלו- איך הארי יביס את וולדי? עם נשיקה? ומלבד זאת- הארי לא קיבל הגנה לאבדה קדברה בגלל כוח האהבה!! אלא בזכות שלושת המיסדים! שהם הגיעו בזכות כוח האהבה.... זה טיפה שונה.

ToryMaster

New member
אהלן

קרא בבקשה את תקנון הפורום להסבר איך כדאי ורצוי לפרסם פאנפיקים, בכדי ש, ובכן, יותר אנשים ירצו לקרוא.

ושכחת להזכיר מי פתחה את המשחק

ומינתה אותך למנצח.. כפויי טובה, הנוער של היום..

../images/Emo201.gif סורי!!

כל הכבוד לדנונה!! וכל הכבוד יותר גדול לסוכרית ברטי בוטס!! הבטאית שלי!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה