הפרק האחרון!

אני אשמח להפסיק על זה את הדיון.

למטה בהמשך העמוד יש את הפיק שלי מדורג עם הודעות- להנאתך -או שלא...- ואכן לא חלמתי לנסות להגיע לקרסוליה של רולינג אבל החלטתי שיהיה נחמד לתת טיפה מן הכיוון שלה. ולכן מחשער- נוצר שער ומחשבה. שזה כמו הגיגית אבל פה בעצם אפשר גם לעבור ולכן זה שער. אני אכן הסכמתי איתך שהתפרצותי לא היה במקום. אם הייתי יכול הייתי מוחק אותה. אבל *מושך לעצמי את היד מהמקלדת עם היד השנייה* בואי נפסיק את הדיון על כך :)

DoubleTrouble

New member
לא נורא איש...

משתפרים לאט לאט ואם תתאמן יותר הביקורות רק יעזרו לך ובהמשך אתה יכול להיות פאנפיקר מעולה לך תדע אולי תמשיך את סדרת הארי פוטר רולינג תגיש לך את הזכויות חחח

רולדההה

New member
שמחתי לעזור. ../images/Emo98.gif

כלהקוסמת - שים לב שבכל בניית המילים בצורה של הלחם בסיסים [יא, איזה מגניב זה לדעת לשון!] יש אות משותפת, ולכן העניין זורם. בשלך - לא. זה לא שילוב מוצלח, לצערי, והוא מתסכל לקריאה ולא נוח. לכן, הוא לא משרת את המטרה, ובמקום להוסיף לפיק נפח רולינגי הוא פשוט מעצבן את הקורא. אני מצטערת, אבל "לאחר כל היום של מרדף" זה פשוט לא נכון תחבירית. אין דבר כזה, שיקוץ. [יא, אמא, הפכתי להיות איה טויסטר!] שמקומו לא בפיק. אתה כמובן לא חייב לקבל את התיקון שהצעתי, וחופשי לבחור כל אלטרנטיבה, אבל להשאיר את זה ככה זה זלזול בקורא. אין כזה דבר בטא מקצועית או לא [חוץ מעורך לשוני ומגיה] גם הבטאיות שלי הן חברות/חברי פורום. בטא זה פשוט עניין של ניסיון, ואם לא בטוחים שהנוסח המבוטא מושלם, זה אף פעם לא בושה לקחת בטא נוספת, רק ליתר ביטחון. בהצלחה! ויקי, מה כאפות? לא זכור לי דבר כזה. לנקקי! [חוץ מזה שבמקרה שלך הרבה יותר הגיוני שהבאת לי בעיטות לביצים האופציונליות שלי.[

ToryMaster

New member
גם לי לא זכור בדיוק

אבל את יודעת, זו אני, אין מצב שזה לא קרה. עכשיו אני אברח ממך על המדרכה של כברי ואת תשתדלי מאוד לא ליפול כשתרדפי אחרי וצמידי מפגש בידייך }-[

נראה לי שלא הבנת את משמעות המשפט.

זה לא- אחרי כל יום של מרדף. אלא - אחרי הכל, יום של מרדף. הבנת ככה?

רולדההה

New member
לא. ../images/Emo98.gif

אם אתה רוצה שיקראו את המשפט ככה, תכתוב אותו כהה, עם פסיק. אני אומנם חכמה להפליא [היי, הדסה אומר!] אבל אני לא קוראת מחשבות. [הירוז!]

למעלה