אוקיי אז ככה....
מגרש ביתי פרק אחרון, נייתן מציב אולטימטום להיילי, "אם בשנה הקרובה מערכת היחסים בינינו לא תשתפר אני רוצה להתגרש". דן מתעמת עם לוק בנוגע לערב השריפה ולבסוף לוק מספר לו שבעצם הוא הציל אותו באותו הערב ולא הוא זה שהצית את השריפה. אבא של פייטון מנסה להפתיע אותה בעזרת הפגשת פייטון עם אמה הביולוגית אך זה נגמר ברע שפייטון צועקת על אביה שייתן לה להחליט בעצמה אם להפגש איתה או לא. לוק אומר לברוק שהוא רוצה בלעדיות עלייה/איתה וברוק לבינתיים לא מאשרת את הדבר, בסוף הפרק היא מציעה לו לטעום קצת מנפלאות גופה של ברוק אך בטמטום רב/חכמה רבה הוא מסרב. בנוסף דן מנסה להדיח את המאמן כדורסל ( שכחתי את שמו ) ולהביא מאמן אחר ( כמובן שהכל מרצון הנקמה העז של.....דן ) אמא של לוק יוצאת במלחמה דן בפגישה עם המועצה האיזורית שדן ארגן על מנת להחליט האם מחליפים את המאמן או לא, כמובן שמר סקוט מפסיד ואמא של לוק מנצחת והמאמן נשאר במשרתו. מאוס כולו מיואש עקב אריקה מארש ולא מפסיק להראות זאת תוך כדי התחבאות מאחורי הטייפ הקטן שאיתו הוא כביכול מראיין אנשים בבית ספר. זהו פחות או יותר... ( אלא אם שכחתי משהו ומישהו יוסיף ) בנוגע ל- THE O.C אז ככה, מאיפה נתחיל, אוקיי ג'ולי ובעלה לשעבר/אבא של מריסה ( ברח לי השם ) מתכננים כמובן להתחתן, הוא מחכה להקראת הצוואה של ( יווו ברחו לי השמות אני בהלם ) אבא של אשתו של סנדי ( מצטער...... ) עקב העובדה שהוא ( אבא של מריסה ) חייב הרבה כסף למישהו, הוא מסתמך על זה שהצוואה תוריש לו ולג'ולי הרבה כסף, מסתבר שאבא של אשתו של סנדי היה מרושש ולא הוריש להם אף שקל כי לא היה לא שקל, כל מה שהיה שם זה מכתב ממנו לבת שלו/אשתו של סנדי/אמא של סת' וריאן

. היא נכנסת ללחץ מהמכתב בעודה בטוחה שהוא יאמר שם דברים נוראים עקב העובדה שהוא כתב את המכתב ביום מותו/ביום שהיא אמרה לו שהוא ימות לבד! היא כמובן הולכת קונה קצת וודקה אבסולוט לוקחת חדר בבית מלון, לילה שלם יושבת מול הבקבוק וכל הכבוד, היא לא שתתה. בינתיים הוריה של מריסה מנסים למצוא לה אופציות איפה ללמוד עקב העובדה שהעיפו אותה מהבית ספר. לבסוף ג'ולי מחליטה שהם יעברו לגור בהוואי לאחר החתונה, מריסה בסרטים מזה וגם ריאן, ריאן מדבר עם סנדי במטרה לשכנעו לקחת את מריסה תחת חסותו ולהזמין אותה לגור עמם, מריסה לא מעוניינת, היא רוצה אבא ואמא קרוב אליה

. סת וחברתו הנפלאה והחמודה סאמר בעזרת ריאן מארגנים למריסה מעין אירוע קצר לרגל עזביתה, האירוע מסתיים בסקס סוהר בין מריסה וריאן, בלילה שהם מזדיינים כמו שפנים, אבא של מריסה חוטף מכות רצח מהאנשים שהוא חייב להם כסף למחרת בבוקר מריסה פוגשת אותו על הספינה שלו, הוא מספר לה שהוא חייב לעזוב והיא תוך כדי בכי אומרת לו שאם הוא עוזב עכשיו, אז שלעולם לא יחזור, ואכן הוא עוזב, מריסה מספרת זאת לאמה ג'ולי וג'ולי בהלם, היא חיכתה לו בחתונה האירוע נערך והכל וזה היה ממש עצוב אבל ממש. זהו בגדול, לבינתיים לא ידוע מה ייקרה עם מריסה ואמה אבל הם ישארו בבית אחרת אין טעם לסדרה להמשיך לא ככה?

מקווה שעזרתי