הפרק בביפ אתמול-

mscooter

New member
אמ.... אכן פרק טוב... הקטע של

האופרה כשג´יילס עולה במדרגות... בקשר לוילו ואיימי... ג´יילס אכן ראה אותה הופכת את הקסם, אבל כשוילו ניסתה היא לא הייתה מחשפה חזקה אז, ולכן לא הצליחה..
לעונה 6 ..... .... ... .. . בעונה שישית וילו חזקה מספיק ומצליחה להחזיר את איימי בחזרה

dehofrin

New member
אתה אומר שלאיימי היה אז את אותו

הכוח שהיה לווילו בעונה 6???

Idomania

New member
הגיוני..../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif

הרי שהיא וילו החזירה אותה להיות בת אדם והן הלכו לברונז אז היה להן בערך אותו כוח.. לדעתי וילו יכלה גם לפני זה להחזיר אותה אבל היא פשוט הייתה עסוקה בלהחזיר את באפי ולנסות לשמור על היחסים על טארה דרך אגב איימי נורא מעצבנת בעונה ה6!!

dehofrin

New member
../images/Emo58.gif6

זה אומר שהיא יותר חזקה מווילו... וזה דפוק... כי ווילו הכי חזקה... זה אומר שאיימי יכלה לעצור אותה או להיות בדיוק כמוה במקרה שהיא הייתה מאבדת את טארה...

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif 6

לא, ווילו יותר חזקה מאיימי. היא פשוט לא ידעה את זה / לא רצתה להשתמש בכח שלה / לא ידעה איך להשתמש בכח שלה, אבל היא בהחלט יותר חזקה מאיימי.

talrv

New member
מה שהכי הפריע לי...

עונה שישית זה שראינו את איימי בעונה השלישית כמכשפה די חזקה אבל לא ממש חזקה, לא כל כך חזקה, פתאום אחרי שנים שהיא הייתה עכברוש היא חוזרת והיא חזקה יותר מתמיד??

Buffy1

New member
איזה פרק יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

הקטע שג´יילס מגיע לבית ורואה את הורד עם המוזיקה ברגע והנרות...
והקטע שהוא מספר לבאפי ולווילו...
והמשפטים של אנג´ל על תשוקה... פשוט פרק מדהים
שוב מתחזקת אצלי הדיעה שהעונה השנייה מדהימה אפילו יותר מהחמישית.

רינת4

New member
כל החלק שאנג´ל מדבר-

מה שאמרת,ברקע,על התשוקה... גורם לחשוב שאנג´ל כל כך שונא את באפי בגלל שהוא עדיין אולי מרגיש אליה משהו? כי כשהוא היה אצלה בחדר בלילה,והוא ליטף את הפנים שלה... לא יודעת,כאילו הם מנסים להגיד לנו שמשהו מאנג´ל עדיין שם,עדיין בתוכו... וזאת למעשה הסיבה שהוא כל כך שונא אותה,כי: "היא גרמה לי להרגיש רגשות אנושיים. זה לא משהו שאנחנו יכולים לשכוח..."(שוב,לא מדוייק). ורק רציתי להגיד שאחד המשפטים האהובים עלי,הוא: "!To kill that girl...you have to love her" שהיה לפני כמה פרקים,כשהוא חזר להיות אנג´לוס.

Buffy1

New member
כן, גם אני חשבתי על זה

הגיוני מאוד שלאנג´לוס יש רגשות כלפי באפי, וזה גורם לו לשנוא אותה עוד יותר. כמו השיחה בפרק בין באפי לווילו: Buffy: It´s so weird... Every time something like this happens, my first instinct is still to run to Angel. I can´t believe it´s the same person. He´s completely different from the guy that I knew. Willow: Well, sort of, except... Buffy: Except what? Willow: You´re still the only thing he thinks about. אז אפשר להגיד שלאנג´לוס יש אובססיה לבאפי כמו שהייתה לו אובססיה לדרוסילה, אבל לדעתי זה יותר מזה. באפי גרמה לו להרגיש אנושי ומאוהב בעבר, ואפילו כשאין לו נשמה הוא עדיין מרגיש כלפיה משהו.

ANGEL N

New member
אני כבר לא בטוח...

נראה לי שאנג´לוס חושק בבאפי. כלנו יודעים שערפדים נהנים מיחסי מין כמו בני אדם. לאנג´לוס יש תשוקה לבאפי, לפחות זה מה שנראה מהפרק. או שיכול להיות שאין לו שום תשוקה לבאפי וכל הקטע שלו זה כמו שהוא שיגע את דרוסילה, תאמת זה יותר הגיוני הוא ידוע בתור ערפד אכזרי ביותר שאוהב להתאכזר לקורבנות שלו, הוא ממש נהנה מזה, תראו איזה משוגעת דרוסילה. הרבה יותר הגיוני

ד י י ז י

New member
לי דווקא היתה תיאוריה..

שאנג´ל (לא אנג´לוס) אז כשהוא לא עצמו (או כשהוא היה בגיהנום , או כשהוא היה אנג´לוס) אז הוא שולח מסרים לבאפי דרך החלומות , כמו בתמימות , כשהוא אומר לה "you have to know what to see" או באן כשהוא אומר את המשפטים (המדהימים) "if i would be blind i´ll see you" "forever , that´s the whole point.. i´ll never leave" (הקטע של "not ever if you kill me" אני חושבת שהיא הוסיפה בעצמה..) באט אגיין.. זו רק תיאוריה (וואו , כשאני קוראת אותה עכשיוהיא נשמעת מטומטמת לחלוטין..)

רינת4

New member
לא,לא! לא תיאוריה מטומטמת בכלל!

גם אני חשבתי על זה ככה. כל החלומות שלה,שדווקא אנג´ל מגלה לה את האמת? לא צירוף מקרים. נכון,אפשר להגיד שבגלל שהיא כל כך אוהבת את אנג´ל, ומקווה שמשהו ממנו עדיין נשאר באנג´לוס,אז היא חולמת עליו. והייתה תקופה שחשבתי שאולי אנג´לוס בכוונה נכנס לה לחלום,כי אולי הוא רצה שהיא תגלה שג´יני ידעה,שהיא תאשים מישהו,שיכאב לה שזו הייתה מישהי שקרובה אליה ושיקרה לה,וגם רצה לחלחל ריב ובגלל זה הוא גילה לה. אבל יותר נראית לי התיאוריה שהוא שולח מסרים בתור אנג´ל ולא אנג´לוס- כי הוא עדיין קיים שם בפנים...

ANGEL N

New member
תאוריה יפה ונחמדה!

אהבתי את זה אבל אני מוסיף לזה שמה שמופיע בחלומות זה הנשמה של אנג´ל שאף פעם לא מתה, אלה רק עזבה את הגוף. עכשיו אתם תגידו שאני מטומטם

למעלה