הפרק בביפ אתמול-

רינת4

New member
הפרק בביפ אתמול-

אתם יודעים שאתם תמיד יכולים לסמוך עלי בקשר להודעות כאלה... היה מצחיק עד טירוף! אמנם די זכרתי אותו אבל אתם יודעים, הייתי בטוחה שאני רק זוכרת אותו מצחיק ופחדתי להתאכזב. אבל לא! היה מצחיק עד דמעות! וכמובן,שלמרות שהסיפור הכולל אתמול לא היה דווקא על אנג´ל, אלא על זאנדר(מה שמסביר למה זה היה כזה מצחיק.בי בינינו- זאנדר הוא הפן הקומי שלנו),הראו אותו כמה פעמים. אהבתי שגם דרו "התאהבה" בו,ושהיא ניסתה להיכנס ואנג´ל:"כנראה שאת לא מוזמנת..."-ענק! וג´יילס:"אנחנו חייבים לתפוס את העכבר-באפי.."(או משהו כזה):, ומיס קלנדר נמרחת על זאנדר... וראינו את איימי(מעניין מתי היא הופכת בעצמה לעכבר.הייתי בטוחה שזה יהיה הפרק הזה.מה,מראים אותה שוב?). אז זה מה שיש לי להגיד על הפרק:D

רינת4

New member
רק בעונה 3???

וואו! זה עוד הרבה זמן! ואני הייתי בטוחה שזה יקרה בעונה 2...

A Pig in a Cage

New member
לא

עונה 3, הפרק שמוצאים שני ילדים מתים והמבוגרים משתגעים ויוצאים לציד מכשפות (וכל דבר על טבעי אחר, למעשה). באפי, ווילו ואיימי מועלות על המוקד ואיימי הופכת לעכברוש ובורחת. ווילו מנסה אחר כך להחזיר אותה בחזרה אבל לא מצליחה, מה שדי מוזר בהתחשב בעובדה שג´יילס ראה בדיוק איך לבטל את הקסם בפרק שהיה אתמול
עונה שישית בעוד כמה שורות
בעונה שש, אחרי שטארה עוזבת, ווילו מבינה שהיא כנראה יכולה להחזיר את איימי, ועושה את זה

smgfan

New member
אווווף! זה הפרק היחידי שחסר לי!

למה אין לי ביפ?!!!?!?

ANGEL N

New member
היא דמות שמופיחע בכל עונה כמעט...

איימי הופיע בפרק השלישי (אם אני לא טועה) של העונה הראשונה-הפרק שבה האמא המכשפה שלה, מחליפה להן בין הגוף. בעונה השנייה בפרק הזה. בעונה השלישית היא הופכת לעכבר... ובעונה הרביעית אם אני לא טועה היא גם מופיע. ממש אהבתי את הקטע של דמויות חוזרות, אני מוכרח לציין שלא שמתי לב לעניין הזה עד עכשיו, אף פעם לא קישרתי בין דמויות שמופיעות בעונות הקודמות לפרק אחד (פשוט לא זכרתי אותם). עכשיו אני כבר יותר שם לב. וזה הרבה יותר קל לשים לב לזה כשרואים את העונות בפעם השניה ועוד יום אחרי יום. בעונה החמישית כבר שמתי לב לזה כבר בצפיה הראשונה

resputin

New member
הזכרתי שהורדתי את הפרק הזה

הזה=Gingerbread, וה´ילדים הקטנים´ הם הנזל וגרטל. בדיוק השבוע? בנוסף ל103 (The Witch). יש עוד פרקים שבהם איימי משתתפת בצורה קצת יותר מעניינת משנייה או משהו..? אגב, מג´ינג´רברד הגיע המשפט המוכר One of these days you´re gonna wake up in a coma

talrv

New member
איימי

איימי הופיעה ב1X03 "המכשפה", 2X16 "מכושפת ומבולבלת" (BBB), בעונה שלישית ב"הנזל וגרטל" (לא זוכרת את מספר הפרק) בו היא הופכת לעכברוש, אחר כך השחקנית לא רצתה לחזור ולשחק בסדרה בקרוב, הופיעה לשנייה ב"משהו כחול" פרק 4X09. ספויילר לשישית ס פ ו י ל ר היא מופיעה גם בשניים או שלושה פרקים בעונה השישית, נדמה לי שאלו 6X09, 6X10, 6X11 או 6X12.. תתקנו אותי אם אני טועה... מפרק של איימי בשישית הגיעה השיחה המצויינת בינה לבין באפי (ציטוט מהזיכרון) - how have you been? rat and you? dead ohh..

max2k

New member
כן

איזה פרק ענק. לראות איך ג´ני מדבר עם ג´ילס וממששת את זאנדר

רינת4

New member
לא הבנתי משהו היום(שלישי)-

איך בדיוק אנג´ל שם את הגופה של מיס קלנדר בבית של ג´יילס? הרי הוא לא היה שם לפני כן,נכון? חוץ מהפרט הזה-פרק מהמם! אחד היפים ביותר העונה. כל הפרק חיכיתי לרגע שאנג´ל ינסה להיכנס לבית, ולא יצליח. עד עכשיו יש לי צמרמורת מהפרק-כל כך עצוב! ברור שעכשיו ידעתי שהיא תמות. נזכקתי בפעם הראשונה שראיתי את זה ואיך שהייתי המומה!
בקיצר-אני צריכה להירגע! באמת שזה היה פרק עצוב. ג´יילס וג´יני לא הספיקו אפילו להשלים כמו שצריך!

Idomania

New member
גם אני שמתי לב לזה..

בפעם הראשונה שראיתי את הפרק אבל היום שמתי לב שג´יילה בא לקחת את הספר מוילו בבית של באפי הוא אמר שעכשיו הוא צריך ללכת לטפל בבית שלו.. אז כנראה הוא היה שם ולא הראו לנו את זה בזמן הסדרה

ANGEL N

New member
אתם לא זוכרים...

בפרק לפני האחרון של העונה הראשונה אנג´ל מביא לגיילס איזה ספר שיעזור לג´יילס. לא הראו את זה שאנג´ל הביא את הספר אבל כנראה הוא הביא לו את זה הביתה. חוץ מזה אפשר להניח שאנג´ל היה בבית שלו

nAm250

New member
זה פשוט פרק מדהים - Passion

בפעם הראשונה שצפיתי בו לא כל כך אהבתי אותו (אבל זה כנראה כי ראיתי אותו על קלטת באיכות לא כל כך טובה וגם הוא היה דיי חתוך) אבל הפעם הוא פשוט היה מדהים וכל כך עצוב- כשוילו ובאפי מגלות, וכשג´ילס מגלה זה פשוט נורא! חצי מהפרק חשבתי איזה פרק יפה מהטובים שיש וחלק מהפרק חשבתי איך הם יכולים לעשות לנו את זה, פשוט התעללות בנו ובג´ילס
הדרך שבה הוא מגלה היא כל כך נוראה! חוץ מזה שהפרק עצמו עשוי יפה במיוחד כל הקטעים ששומעים את אנג´ל מדבר, פשוט ציטוטים ששוה לזכור...

למעלה