הפרקים של שבת שעברה...

subatoi

New member
ולגבי שני הפרקים של השבת האחרונה

הוידאו עשה בעיות, ויש לי רק 20 דקות אחרונות של אטלנטיס
למישהו יש שמור בוידאו?
קולום מיני, אהובי, אייכה?
אולי אני אשאל פה - מכירים את הקטע הזה שהוידאו לא יכול להיות מחובר לכבלים ולהראות את ההקלטה באותו זמן? צריך לנתק את אחד הכבלים כדי שהשני יעבוד כמו שצריך. ההזוי הוא שזה קרה לי עם וידאו אחר, לפני כמה שנים, ואחרי תקופה מסוימת זה עבר לו לבד. עכשיו הוידאו השני עושה את זה, ולפעמים יש תאונות, כמו בהקלטה הנ"ל. מישהו מכיר פתרון/תרופת פלא?

subatoi

New member
לא אוהב להתעסק עם הורדות, עזוב,

סיפור ארוך. אבל

lenin972

New member
אתה לא צריך להתעסק

יש פה הרבה אנשים שישמחו לעזור ובאותה ההזדמנות לראות שוב פרק טוב של SG. אני למשל.

subatoi

New member
כמו שאמרתי, סיפור ארוך. אני גם לא

אוהב להתעסק עם דודות שלא אני ביקשתי מהן מתנות.

nzkiwi

New member
תן לאצבעות ללכת במקומך... ../images/Emo62.gif

חפש בדפי זהב "מדביר גרמלינים" מקצועי. טיפ: אל תתפתה למודעות צבע גדולות...
+
=

subatoi

New member
אוי, גם זה מצוין!!!

חבר'ה, אני בעד ליצור פרס "יקיר הפורום", וכל שבוע לתת אותו למישהו. בשבוע הראשון לתת לקיווי, בשבוע השני לקיווי, וכן הלאה

subatoi

New member
Underground

לא הרבה לומר, מלבד מה שכבר אמרו - מקיי אוכל (שוב ושוב), הסיפורים שלו על כיתה ו'ק וחקירות ה-CIA. פשוט ענק. כמובן שמה שעשה בשבילי את הפרק בתור ניינר מוצהר זה קולום מיני המלך. אף פעם לא ראיתי אותו כזה קשוח, וקצת רע. מגניב לאללה
מה שכן הפריע לי, זה ששוב, כמו בפרק הקודם, הצוות מוותר ממש ממש ממש בקלות על דרך להאבק בריית' או להגן על עצמם. בפרק של לפני כן הם ויתרו על הסיכוי להשיג חיסון כלשהו, או לפתח אחד מלא, בקלות מדהימה, בלי להביט אחורה אפילו. הפעם, במקום לשתף פעולה בקשר לפצצות, הם פשוט ויתרו. מה היה רע אם היו מפוצצים 5 ספינות ריית' מתוך ה-60 שקיימות? זה לא מגדיל את הסיכוי שלהם? לא עדיף לנצל כל מה שיש? מה זה כבר היה עושה? מעצבן את הריית'? הם כבר עצבניים עליהם, מהפרק הראשון (וזה עוד לפני שהם תפסו והרגו את סטיב...). אז מה היה להם להפסיד? אני ממש לא מבין את ה"טקטיקה" שמנחה אותם. אם לפחות היו נותנים איזשהו תירוץ... מוזר

subatoi

New member
Covenant

פרק די נחמד, כולל קטעים מגניבים שבהם תור יושב אצל ג'ק במשרד, ליד דניאל (!), אני מאמין שכולם הופתעו כשאלק הוציא מהחדר ההוא אסגרד כזה. מה עוד? דניאל הוגדר "בחור נאה", לטובת כל המעריצות, אני מניח, אלק באמת הזכיר באופן מדהים את מקסוול שפילד (ואח"כ, כמו שכתבתם, הסתבר שזה אכן הוא). החתונה (חתונה!) של קרטר (קרטר!) לא הוזכרה ולו במילה אחת. אני כבר לא מצפה לדברים כאלה בס"ג. המיליארדר שמישהו התכוון אליו בדיון ההוא - ריצ'רד בנסון (לא ברטון). אכן יש כזה מישהו
נהרגו 2000 חיילים בקרב ההוא? איך לא שמענו על זה כלום אחרי הקרב ההוא?! איך תרצו את זה לציבור, או למשפחות שלהם? איך טיוח כזה החזיק מעמד חמישה חודשים?! 1. כשג'ק יושבת עם אלק על המדרגות של השער, בתחילת הסצנה השער נראה גדול מאוד יחסית למה שאנחנו מכירים. אח"כ זה כבר הסתדר. איכשהו... 2. מישהו הזכיר שברגמן מ-Heroes הוזכר בפרק. איפה בדיוק? 3. הקטע הכי הזוי - הפריעה לפנטגון העובדה שאלק הזה הולך לחשוף הכל. אז בסוף הושג הסדר עם שני האנשים שעמדו בראש החברה. אבל מה עם שאר האנשים שעובדים בחברה? מה עם כל חברות הבת שלה שאספו חלקים מהקרב באנטארקטיקה? מה עם כל האנשים האלה? לא ידלוף מזה כלום החוצה? זה מתחיל להיות מוגזם... ותודה, רבה רבה לצ'לנאק

Chelnak

New member
אין בעד מה! ../images/Emo9.gif

ובקשר לשאלות: 1. כשג'ק יושבת?!
לא זכור לי הגודל של השער... יכול להיות שזה קשור לזווית הצילום? 2. ברגמן הוזכר על-ידי דניאל, כשהוא וסאם חזרו למכונית אחרי הפגישה עם דונובן (אם אני זוכרת נכון). דניאל אמר שברגמן השאיר לו 13 (אם אני לא טועה) הודעות בסלולרי... 3. באמת יותר מדי אנשים כבר יודעים משהו על הפרויקט...

subatoi

New member
המממ... מה פרויד היה אומר על זה?

1. סם, כמובן
אני מניח שזה קשור לזוויות הצילום (זה הרבה יותר סביר מאשר שיש להם שני סטים, אחד מהם הם לא משתמשים בו אף פעם, מלבד החצי הראשון של הסצינה הזו
), רק שזה היה ממש מוזר. 2. וואלה, באמת תהיתי מי זה ולמה הוא אמור לעניין אותנו.

למעלה