הפרקים של שבת שעברה...

subatoi

New member
Affinity

עוד פרק הזוי, פרק מנותק כזה, לא פרק ס"ג כזה. עד שמצלצל הטלפון של דניאל במשרד שלו, ושומעים את הקול של הגואולד בצד השני, זה מרגיש כמו "נראה לי שאני בסדרה הלא נכונה בכלל". סתם טיאלק פוגש אנשים מענינים בחוץ. שלא לדבר על הטיזר שמשאיר אותך בתחושה של "מה?! זה הטיזר?".
אבל אח"כ קצת התחמם, כשנכנסו ה-NID לתמונה, והכל קצת הסתדר. קצת ס"ג מוכר (NID וכאלה). גם אני תהיתי כמו צ'לנאק, אם קריסטה לא שמה לב לאיקס הענק שיש לטיאלק על הבטן... קצת יותר חשוד מהסימן המוזהב שאפשר לנמק במסורת שבטית. גם את זה ניתן לנמק ככה, אבל זה עדיין מוזר. בכלל, לא הבנתי מה היתה הבעיה של טיאלק ללכת עם כובע גם בשכונה החדשה שלו. אם זה חוסך את כל הבלגאן שנוצר, אז למה לא
באחד השלבים שפיט דיבר עם סם בטלפון, היה לו בדיוק את הקול של אבא שלה. זה היה ממש מבלבל לרגע
|מתגעגע לסלמאק| |מאוד| |עדיין| |גם לברא-טק|
השיחה (הקצרצרה) של ג'ק וסם התחילה מצחיק (לא חשבתי שאשמע את עצמי אומר את זה, אבל אני זקוק לדו"ח
) ואז נגעה ללב, אם כי לא היתה ברורה כ"כ. סם שואלת את ג'ק מה הוא היה עושה אם הדברים היו קורים אחרת (או משהו כזה), וג'ק אומר לה: "לא הייתי פה". מה הכוונה? שאם הבן שלו לא היה נהרג והוא ואשתו לא היו נפרדים, אז הוא לא היה נשאר בחיל האויר? זו הכוונה? ולסיום, שתי תהיות: 1. איך ה-NID נעלמו? ראיתי שכתבתם בדיון ההוא שהיו להם טבעות שיגור. היה רעש של שיגור? לא זכור לי. 2. קריסטה לא אמורה להיות בכלא או משהו? על רצח? אפשר לומר שה-NID הרגו את החבר שלה, אבל יש הרבה יותר הוכחות שהיא הרגה אותו. זה נשאר פתוח נורא, יחסית לבנאדם שהרגע נרצח וטיאלק הואשם במותו לכמה שעות. חשוד מאוד...

Echelon

New member
לדעתי השיגור היה אסגרדי.

אבל אל תתפוס אותי על זה.

Echelon

New member
?!

הכיצד? אפילו דיברנו על זה לא מזמן, כי ג'ק השאיר את היד מעבר לשער עם האקדח והכריח אותם לבוא לכדור הארץ. נו ברח לי השם של הפרק. בטח יבוא בקרוב מישהו שיגיד לך.

Chelnak

New member
Shades of Gray ../images/Emo13.gif

אם כי האסגרד לקחו בחזרה את כל מה שהם גנבו להם... לדעתי זה היה שיגור גואולדי.

Echelon

New member
../images/Emo58.gif 8x10

אני יודע למה חשבתי שזה היה אסגרדי.. או לפחות לא שיגור טבעתי. הרמז נמצא בפרק 8x10... סם לוקחת את המכשיר שיגור מהסוכן NID ההוא ונעלמת בברק לבן.

advisor

New member
לא נכון

זה היה שיגור TREK-י כזה ........ מה ? , מי ?! .....מי אמר את זה ?

subatoi

New member
חשבתי שזה היה באמת, והסיומת

היתה בתור היתממות שלא יסקלו אותו

lenin972

New member
הוא לא כיוון עליהם את האקדח

הוא השאיר את היד כדי שהשעל לא יסגר והם יוכלו לברוח למקום אחר, כך אם שהאסגרד היו תופסים אותם או שהם היו חוזרים לכדור הארץ ונעצרים.

subatoi

New member
את זה אני זוכר, רק שזה לא אומר לי

כלום על שאר הפרק.
כזה אני, זוכר הרבה ממב"כ, אבל מס"ג ממש לא הרבה

Crichton

New member
לגבי 2

קריסטה הרגה אותו מתוך הגנה עצמית, אז רוב הסיכויים שהיא לא צריכה לשבת זמן בכלא.

subatoi

New member
נשמע לי טוב, רק שלא הזכירו את זה

בחצי מילה אפילו... מוזר.

subatoi

New member
נ.ב.

הילד ההוא מהשכונה של טיאלק, התנהג כמו ילד אמריקאי טיפוסי בסדרות האמריקאיות. משמע - ילד דביל עם צורת דיבור מעצבנת. למה הם עושים אותם ככה לסדרות שמגיעות לכל העולם אח"כ? פדיחות.

lenin972

New member
כי אמריקאים הם קפיטליסטים טיפשים

שמרעילים את הילדים שלהם בזבל (ברוב המקרים לפחות, לא, לא SG ST וכו...)

subatoi

New member
Poisoning The Well

כמו שאמרו לפני, פרק טוב, עם הרבה דילמות מוסריות וכאלה. המון בקט (
) והקטע עם מקוי היה גאוני (
). היה נחמד לראות תרבות שפשוט סוגדת לידע שלה, לא למשהו אחר. יש לה ספריות ענק, וכמה כפולות, למקרה שאחת מהן תושמד. פשוט יפה. השיער של שפרד תמיד היה כזה מבולגן? אין לו מראה? הוא לא מסתרק?
ולסיום, מה הביג דיל הגדול, אני לא ממש הבנתי? אז הרפאים יתעצבנו מזה שיש חיסון, אז מה? הם יבואו עם הספינות שלהם ויפוצצו כל מה שיש על פני השטח מעצבים? מה כבר יכול לקרות? למה החבר'ה שלנו, במקום להשאר ולחקור את החיסון החדש, במקום לראות איך אפשר לשפר אותו, להתאים אותו לחצי השני של האוכלוסיה, פשוט בורחים משם, עושים ברוגז, ואומרים למנהיג המקומי (שיש מאחוריו 96% של עמו), "לא נראה לנו שתהיו פה כשנחזור". לא נשמע לי בוגר במיוחד, בטח לא אם החיסון הזה באמת עובד. למה לא לחסן רק את מי שיכול לקבל אותו? זה כבר הישג ראשון. למה לא להמשיך לעבוד על זה? למה ולמה ולמה ולמה... לא ברור. Hi Steve, Bye Steve. גדול

למעלה