Affinity
עוד פרק הזוי, פרק מנותק כזה, לא פרק ס"ג כזה. עד שמצלצל הטלפון של דניאל במשרד שלו, ושומעים את הקול של הגואולד בצד השני, זה מרגיש כמו "נראה לי שאני בסדרה הלא נכונה בכלל". סתם טיאלק פוגש אנשים מענינים בחוץ. שלא לדבר על הטיזר שמשאיר אותך בתחושה של "מה?! זה הטיזר?".
אבל אח"כ קצת התחמם, כשנכנסו ה-NID לתמונה, והכל קצת הסתדר. קצת ס"ג מוכר (NID וכאלה). גם אני תהיתי כמו צ'לנאק, אם קריסטה לא שמה לב לאיקס הענק שיש לטיאלק על הבטן... קצת יותר חשוד מהסימן המוזהב שאפשר לנמק במסורת שבטית. גם את זה ניתן לנמק ככה, אבל זה עדיין מוזר. בכלל, לא הבנתי מה היתה הבעיה של טיאלק ללכת עם כובע גם בשכונה החדשה שלו. אם זה חוסך את כל הבלגאן שנוצר, אז למה לא
באחד השלבים שפיט דיבר עם סם בטלפון, היה לו בדיוק את הקול של אבא שלה. זה היה ממש מבלבל לרגע
|מתגעגע לסלמאק| |מאוד| |עדיין| |גם לברא-טק|
השיחה (הקצרצרה) של ג'ק וסם התחילה מצחיק (לא חשבתי שאשמע את עצמי אומר את זה, אבל אני זקוק לדו"ח
) ואז נגעה ללב, אם כי לא היתה ברורה כ"כ. סם שואלת את ג'ק מה הוא היה עושה אם הדברים היו קורים אחרת (או משהו כזה), וג'ק אומר לה: "לא הייתי פה". מה הכוונה? שאם הבן שלו לא היה נהרג והוא ואשתו לא היו נפרדים, אז הוא לא היה נשאר בחיל האויר? זו הכוונה? ולסיום, שתי תהיות: 1. איך ה-NID נעלמו? ראיתי שכתבתם בדיון ההוא שהיו להם טבעות שיגור. היה רעש של שיגור? לא זכור לי. 2. קריסטה לא אמורה להיות בכלא או משהו? על רצח? אפשר לומר שה-NID הרגו את החבר שלה, אבל יש הרבה יותר הוכחות שהיא הרגה אותו. זה נשאר פתוח נורא, יחסית לבנאדם שהרגע נרצח וטיאלק הואשם במותו לכמה שעות. חשוד מאוד...