הפרעות אכילה במו"ד

ואין חדש תחת השמש

כנראה שכבר אז אידאל האופנה הנשי נשלט על ידי גברים שמעדיפים את המראה הגברי. אבל נניח לונוס ממילו בצד - מה עם כל ציורי הגראציות למיניהם וכו'? נכון, לחלק מהבחורות יש שם תחת גדול מידי לפי הסטנדרטים של יצרני הג'ינסים דהיום, אבל בהרבה מקרים תמצא מתניים צרים ואגן רחב. לא בחורות שמנות, וגם לא בחורות ממש שחופות. אני זוכר שהיה צייר רנסנס אחד (רובנס?) שהיה לו פטיש לנשים ממש שמנות והוא אף נהג לפטם את אשתו-דוגמניתו כדי שתתפח עוד ועוד, אבל דומני שכבר בזמנו הוא נחשב למעט חריג בטעמו.

panters

New member
קביעת אופנה היא לא דבר של מה בכך

בעבר הסיבה שפיגורה שמנה הייתה אופנתית הייתה בגלל שלרבים לא היה מה לאכול. אנשים שמנים היו אנשים שאכלו הרבה ולכן היה להם כסף בסופו של דבר הכסף הוא זה שקובע אופנה (למרות שכשזה מגיע לבגדים אני חושב שלהומואים יש את המילה האחרונה LOL)

DDN

New member
לא מסכים!

התקשורת זה מה שקובע את האופנה! הכל בידי התקשורת ושטיפת המוח שהם עושים לציבור. וכמובן שישטפו לציבור את המוח שמה ש"קול" זה המותג שמשלם להם את החסות וגובה הרבה כסף. וזה שאומרים על הומואים שהם יודעים להתלבש כמו שצריך לא אומר שיש להם כסף. מי שיש לו כסף, ויודע להכתיב ולעמוד בצו האופנה, יאמר את המילה האחרונה. ובמצב התקשורת של היום, זה לא יהיה שחף אבן צור.

panters

New member
אתה מאושש את מה שאמרתי

אמרתי שמי שקובע את צו האופנה זה מי שיש לו כסף כלומר מי שיש לו כסף הוא האופנתי בתקופה שלנו, תקופת השפע (היחסית) שבה כמעט לאף אחד לא חסר כסף להיות שמן זה לא דבר של מה בכך ולכן הוא לא אופנתי והומואים לא סתם יודעים להתלבש כמו שצריך הומו מנסה למשוך אליו אנשים ולכן הוא ינסה להבליט את עצמו ולהראות היפה ביותר בסביבתו. הסטרייטים שרואים את ההומו ורואים "כמה מצליח לו" רוצים להתלבש כמוהו (כאן הכסף מקבל גוון קצת אחר... לא ירוק LOL)

רמץ

New member
FNORD

ארגונים לזכויות הומואים ולסביות, במימון מותגי האופנה והתערבות הננסים מציריך, שוטפים את מוחם של טובי בנינו באמצעות מסרים תת הכרתיים במוסיקת הרוק המתועבת! העולם האופנתי שיווצר יהווה קרקע פוריה לביאתו של האנטיכריסט!!! הגנו על עצמכם ועל יקיריכם עוד היום! פרטים נוספים: כיצד אגן על ביתי ממוסיקת רוק? כיצד ארפא את בתי מהומוסקסואליות? כיצד אתלבש כדי להבטיח את שלטונו של ישו מושיעינו?

רמץ

New member
אני מתנצל. לא התכוונתי לפגוע.

אני לא מבטל את מה שאתה אומר. רק מציין שזה יצא קצת קונספירטיבי מבלי שהתכוונת.

panters

New member
אולי אבל זו גם לא הייתה הכוונה

בתור אחד שמעורה בנושא באופן טבעי אני רואה את המצב ורואה מה קורה בעולם (האופנה והאחר) ויודע מה נובע ממה. אתה רואה שההומואים לובשים בגדים שהם מוחצניים (למשל חולצת בטן או עם תחתונים בחוץ) ואז הסטרייטים אחרי כמה חודשים מתחילים לחקות אותם...

מירטל

New member
זונה עם הפרעות אכילה נשמע טוב.

אבל למה ברדית לעזאזל החמישים ושתיים? עכשיו ברצינות - הפרעות אכילה אינן רק תוצר של חברת השפע שלנו - חברת השפע שלנו פשוט החלה לתת להן שמות ולטפל בהן אני חושבת שקראתי באיזשהו ספר על תיעודים מימי הביינים של בחורות שהרעיבו את עצמן למוות, רק שאז לא ראו בהן בחורות חולות אלא קדושות שצמו עד מוות בכדי לטהר את גופן. אם השאלה שלך היא איך לייצג דמויות כאלה במשחקי תפקידים, הייתי ממליצה פשוט לבחור את סוג המחלה. ואז לברר, בכל מקרה, דמויות כאלה יהיו בעלות כושר, כוח ומראה שהולכים ופוחתים עם הזמן, ובדרך כלל לא יהיו גבוהים יותר מדי גם בהתחלה ( הייתי נותנת מקסימום של 9 לפי סקלאת מו"ד, ואז יורד לפי רמת ההפרעה של הדמות), מצד שני, לחלק מהן יש כוח רצון די לא נורמלי, הכל תלוי בהפרעות האכילה ומה בדיוק הדמות עושה. וכמובן, לשחק את זה.

DDN

New member
לא התחברתי לרעיון.

למה לשלב הפרעות אכילה? למה לשחק זונה? (אחרי הכל, אם זה מו"ד, אפשר להרויח כסף בדרכים אחרות. היי, גם אם זה לא, יש דרכים אחרות)

5 0 6

New member
למה לא?

אין אנשים עם הפרעות אכילה בעולם? אין זונות? מה שכן מפריע לי הוא השילוב המוזרo_O

DDN

New member
תשובה משולבת לפנטרז ו605.

אני לא רואה כ"כ דמות כזו משתלבת במשחק רציני (כמו שאמר גם JUFFOWUP) אני לא רואה יכולת להנות מדמות כזאת לאורך זמן.

5 0 6

New member
כנ"ל לגביי.

אבל אולי השחקן שבחר בדמות הזו לא מנוסה, ולכן לא יודע שזה רק ייסבך אותו, או שהוא עד כדי כך מנוסה, שכבר נמאס לו מדמויות "שגרתיות".

panters

New member
הא הבנתי אותך

אני חושב שזה תלוי במשחק ואיך הוא משלב את העובדה שהיא זונה למשל האם הדמות התדרדרה לזנות כי היא באה מבית עני או משפחה לא טובה או משהו כזה. אז אתה יכול להכניס את זה כמשהו יפה. לדעתי זה קשור מאוד לרצינות השחקן כלפי הנושא. אולי השילוב הזה של זונה בולמית (או זונה אנורקסית) הוא קצת מוגזם (כי כדאי בדכ רעיונות חדשים לבחון אחד אחד ולא להלעיט על השחקן את הכל ביחד) אבל אפשרי מאוד לשחק את זה ברצינות. מה עוד שבהרבה קבוצות שהקמתי, כמעט תמיד היה את השחקן הקומי (בדכ זה היה משהו בסגנון גימלי מהסרט או גדילן מרומח הדרקון) כדי לתת ריליפים קומיים. אני יכול להגיד לך שכשאני שיחקתי דמות גידילנית שכזו (מה לעשות היו חייבים גנב ולא היו זוטונים) המשחק על אף שהדמות הצחיקה מדי פעם, היה מאוד רציני מסתורי ומשעשע. ההצחקות של הדמות היו מאוד במקום ואפילו קשורות לעלילה. כך שאני חושב שאפשר לקחת דמויות קומיות ולשחק איתן משחק רציני בלי הרבה בעיה...

ספרות מומלצת

הספרים של שלומית שחר על נשים וקבוצות שוליים בימי הביניים. תמצא שם די והותר מידע אמין על זנות ובעיות של בחורות.

לא קראתי את כל השרשור, אבל...

כדאי לציין שאכן היו הפרעות אכילה גם בעולם העתיק, ולא רק בזמנו. כך למשל מוזכר כבר בתלמוד (נכתב בערך לפני 1500 שנה, ומכיל חומר עתיק בהרבה) על "בולמוס" של אכילה, ומצויין שם שזה אף נוגע לפיקוח נפש, כלומר שאדם נתקף בתאווה לאכול הרבה מעבר לדרוש לו ושהוא חייב לקבל את אותה כמות אוכל. כמו כן מוזכר שם (והדבר אגב נכון מבחינה היסטורית) שאצל היוונים היה מן סם בשם "אפיקטויזין", שהיה למעשה סם הקאה שבו השתמשו כדי להקיא את האוכל ולפנות מקום לאוכל חדש. אמנם זו לא בדיוק הפרעת אכילה במובן המקובל, אבל זו בהחלט הפרעה נפשית מעניינת למדי...

למעלה