הפרעות אכילה במו"ד

NacroMittler

New member
הפרעות אכילה במו"ד

אני פותח בימים אלו קבוצה של מו"ד (אני הדי אם) שבהאחת הדמויות היא בארדית זונה בעלת הפרעות אכילה. רציתי לדעת איך אפשר לשלב הפרעות אכילה במשחק ואיך הפרעות אלו יבואו לידי ביטוי במשחק. אני חשבתי אולי על מינוסים בבדיקות תלויות כוח וכושר, אבל נראה לי שזה יותר עמוק מזה...

l o r e

New member
נשמעת דמות מעניינת

הייתי מציע לך לערוך מחקר (ולהציג אותו פה). יש המון מקורות ברשת מגוגל ועד לוויקיפדיה, ובטח יש פה גם פורום של הפרעות אכילה.

NacroMittler

New member
אבל מה לחפש?

אני בטוח שתחת קטגוריית "הפרעות אכילה" אני אמצא אלפי עמודים-החל מדרכי טיפול וכלה בקבוצות תמיכה. בכל זאת, במה להתמקד? בהשפעות הפיזיות? בהשפעות הנפשיות? בדרכי התמודדות?

Hammerfall

New member
לפי דעתי

אתה צריך להתמקד בתופעות של הפרעות האכילה: האם הדמות רצה לשירותים אחרי כל פעם שהיא אוכלת או שהיא פשוט בולימית עם התקפי אכילה אינסופיים. האם היא מקיאה ובמקרה זה הורסת לעצמה את השיניים עד למצב בו הן יפלו והאם במקרה שהיא אנורקסית היא כל כך חלשה שהיא לא מסוגלת אפילו להרים חרב. גם השפעות נפשיות על הדמות הזו, בעקבות מה היא הפכה להיות מה שהיא וכיצד הטראומה הזו באה לידי ביטוי בחיי היום יום שלה, מה המאפיינים הפיסיים של ההפרעות שלה, איך היא נראית כתוצאה מהן.

panters

New member
לדעתי זה יכול להוסיף

אבל צריך להיות עם זה זהירים לדעתי צריך ללמוד טוב טוב את כל ההשפעות של המחלות הללו ולחשוב על איך לשלב את זה במשחק לפני המפגש

JuffoWup

New member
מחלות נפש זה מצויין, אבל-

-פייטנית זונה בולימית נשמע לי כמו מפתח לצרות אם רוצים לשמור על סגנון משחק רציני.

רמץ

New member
אהבתי את הרעיון של פייטנית זונה

אבל הפרעות האכילה נשמעות קצת לא קשורות לא פירטת באיזו הפרעת אכילה מדובר, אבל אני חושב שמדובר במחלת נפש די מודרנית או לכל הפחות כזאת שיכולה להתקיים רק בקרב מעמד האצולה (איפה שלאנשים יש זמן למחלות נפש של צומי). איכשהו אני לא רואה את זה.

NacroMittler

New member
האמת חשבתי על זה

שזה די מודרני, אבל קו אופנה קיים בכל תקופה לא? אולי ביימי הביינים (שם שמנה=יפה) היו יותר תופעות של אכילת יתר בתור הפרעת אכילה, אבל מכיוון שאני לא משחק בימי הביניים, אלא בעולם שאותו אני בונה, אני הוא זה ש"מחליט" כביכול מה צו האופנה המקובל במקום מסויים... על זה שזאת מחלה שיכולה להתקיים רק במעמד האצולה לא חשבתי, אבל בכל זאת, זונה צריכה להראות טוב לא משנה במה זה כרוך. זה חלק מדרישות המקצוע...

shadowfax

New member
מאז ומעולם

הרעיון של רזה = יפה הוא רעיון שטופח במאה ה20 ובתחילת המאה ה21...

באמת?

אז מאיפה כל הבחורות המחוטבות ההן שפיסלו היוונים וציירו האמנים? אידאל היופי הנשי נשאר די קבוע לאורך ההיסטוריה המערבית - אם יש לה מבנה "אגסי", של ירכיים מלאות, מתניים צרים וחזה גדול, אז היא כוסית - אפשר לשחק עם מידת המכנסיים והמשקל שלה כל עוד הפרופורציות נשמרות.

major mouse

New member
מדעית - לא נכון

מחקרים הוכיחו באופן חד-משמעי שגברים מוצאים נשים לסקסיות (כוסיות) כאשר תנאי אחד מסויים קורה - בין היקף הירך להיקף האגן צריך להיות יחס מסויים שהמוח הגברי תופס כמושך. לכל הדוגמניות של היום יש את היחס הזה, למרילין מונרו היה את היחס הזה בדיוק ולעוד כמה בחורות לא רזות בכלל. בנוסף ידוע שהמוח האנושי אוהב סימטריה ובדיקות מוכיחחות שככל שאדם הוא יותר סימטרי הוא נמצא כיותר מושך.

major mouse

New member
לא בדיוק

אתה מדבר על האגן והמותניים - צורת שעון החול. הדוגמניות של היום לא עונות על הדרישה הזאת וגם נשים אסיאתיות מושכות שלא נחשבות כמחוטבות עונות לדרישת היחס אגן ירך. ובנוסף - גודל החזה לא משנה כל כך. משום מה היחס בין האגן והירך עושה לנו את זה - לך תבין.

רמץ

New member
הנה האגס שלך ../images/Emo115.gif

לא יודע מה אידאל היופי הנשי בעיניך אבל מה שבטוח הוא שהיום היו מפעילים יותר את האיזמל באזור הבטן והאגן. החיטוב בפיסול היווני הוא נחלת הגברים והוא אכן תואם הרבה מהאידאלים הגבריים של היום.

למעלה