הפרסומות מוצדקות ?

הפרסומות מוצדקות ?

פרסומת על מכונת כביסה כשבחורה חצי-עירומה בתנועת חיבוק מרמזת על כדאיות המוצר,האם זה לא הטעייה ? נעזוב את הצד האי המוסרי,אבל החלק של ביזוי האישה או החלק המשפטי הטעיית הלקוח-כאן רציתי לשמוע את דעתכם.אפרופו מפגש-דנתי באחד הפורומים אודות פגישתי עם בחורה שהגיעה עם מחשוף נדיב ביותר,זה הפריע לי להתרכז באישיותה,אני מאד רגיש לנושא. דבר זה ממש דומה למכונה עם הפצצת מין-לכן בא לי רעיון לבקש מן הגברות אולי להסיר את מחמדיהן למטרה אחת בלבד,שהגברים יוכלו להתרכז במסימה ללא הפרעה .אתן תמיד אדיבות-מנסיוני...

גאיה ק

New member
בוקר טוב!

איזה מזל שהגעת בדיוק בזמן להזכיר. אבל לא היה ברור לך שנגיע צנועות וחסודות?

uma5

New member
האמת

שאני בתור אשה לא מבינה מה עושים בגופנו לצורך פירסום. מבחינת לבוש היום המתירנות גבוהה. אינני דתיה אך נדהמת כל פעם על האומץ שבלבוש.יש כאלו שיש להן מה להראות אך אלו עם הבטן הגדולה שלובשות חןלצת בטן ואז רואים קיפלי שומן ולא משהו יפה. אך כל אחד וטעמו.

magy

New member
כבר אתמול רציתי לכתוב

על נשים שראיתי ברחובות חיפה. מיני קצרצר שחושף זוג רגליים מבוגרות ורוטטות אבל הגברת עוד לא קנתה מראה לבית... ולכן לא ראתה. פעם נהגו ללבוש את החזיות מתחת לבגדים היום הבגד, הוא החזיה . נמאס גם לראות את הפסלים הקטנים המקושטים במקום שפעם קראו לו ציפורן....... כבר לא רואים ציפורניים......... רואים מרובעים גדולים מצויירים ומקושטים......... הן לא מסוגלות לעשות כלום עם התוספות האלה בקצה האצבעות..... פעם היתה לי חופפת כזו........ היא לא היתה מסוגלת לחפוף.

שמעתן על `נורמות משתנות` ?

באפריקה עדיין הנשים חשופות חזה בחלקן-למה ?-ככה. זו היתה הנורמה, וכעת השתנתה. האם זה נורמאטיבי ? מה אומרים לדור הצעיר שעושים הכל ברחובה של עיר ? ישנן אי אלו הצעות ייעול ? וסתם שאלה , מה יקרה בפגישה, הלבוש יהיה `מושך`,או סקסי ? למסקנה...

גאיה ק

New member
בעוד אתה מתקשקש

אירעה תאונת רכבת קשה.
רכבות לת"א כבר לא תהיינה היום כנראה. ואתה..אולי תיסע לקרנבל בברזיל ואח"כ אולי נדבר?

magy

New member
איזה אסון...........איזה אסון

אין מילים.................

תאונה מזעזעת

מצלמות הטלויזיה משדרות את נסיונות החילוץ הקשים. שיחלצו אותם בשלום.

uma5

New member
גם רכבות לא בטוחות

עושה הרושם שאם כבר יש התנגשות הפגיעה בנוסעים חמורה יותר וכמות הנפגעים. היום זה שנה לתאונה ברבדים והנהלת הרכבת שלחה מכתבי ניחומים למשפחןת והנה היום אסון נוסף.

תאונת הרכבת ליד בית יהושוע

הורי חזרו הביתה לחיפה, אך לשימחתי לא היספיקו לרכבת זו, אלא נסעו ברכבת שלאחריה... אך, אל תשאלו עם מה הייתי עסוקה כל אחה"צ. אך, ת ו ד ה ל א ל... לכן, גם לא יכולתי להגיע למפגש - אבל - שוב אם יש כבר תמונות אשמח לראות.

גאיה ק

New member
יוני העצוב בהקשר לרכבת.

לזכרם
משתתפת בצער משפחותיהם. איחולי החלמה לפצועים. אסון הבונים - 11.6.1985 אסון רבדים - 21.6.2005 אסון בית יהושע - 12.6.2006 ושבזאת תסתיים הרשימה!אמן.

למעלה