הפריה מס´ 2 נכשלה

צוצית

New member
sorry

מיכל - מצטערת וחושבת עליך... וגם רוצה להמליץ על מצנטר חצוצרות מעולה - שהביא שיטה מיוחדת ולא חודרנית כל כך - משיקגו. אם זה בכלל רלוונטי - תחזרי אלי. דרך אגב - הוא גם מומחה פריון ואדם מדהים!! ביי ומתפללת עבורך.

סג

New member
מיכלי../images/Emo7.gif

כל השבוע חיפשתי סימן ממך והחזקתי אצבעות חזק. כואבת יחד איתך חמודה. אני מבקשת מימך אנא צרי קשר עם ד"ר טור כספא לפני הניתוח שהמליצו לך עליו. שווה לך לדבר איתו. אם אין לך את הטלפונים שנתתי לך הפרטים מופיעים בלוח המודעות של הפורום. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת שיש לך שלך עדי

מיכל ק-ש

New member
הי

לא סיפרתי לך? נפגשתי איתו שבוע אחרי שהמלצת לי עליו. ובכל זאת החלטתי שלא לעשות צינתור.

מיכלי יקרה עצוב לי כל כך ../images/Emo7.gif

מחזקת את ידייך, ממש כאב לי לשמוע, רוצה כל כך לנחם אותך אבל אין לי מילים, רק העצב השתלט עלי מאוד. לכן שולחת לך חיבוק דובי גדול גדול והמון המון נשיקות ומתפללת לאלוהים שזו תהיה האכזבה האחרונה שלך. חזקי ואמצי.

אוווף מיכלי

מצתערת שזה לא הלך החודש.... טוב אז הלכתי לחפש מה אני עשיתי וזה היה לפרסקופיה והיסרוקופיה אבחנתית זה היה ממש בסדר ואני מה זה פחדנית... קצת כאב והיה רגיש שבוע בבית קצת התפנקות אבל שום דבר נורא מקווה שזה מה שיגרום להצלחה ושהגוש הזה יעלם הכי מהר שאפשר... שחר

אוווף מיכלי

מצטערת שזה לא הלך החודש.... טוב אז הלכתי לחפש מה אני עשיתי וזה היה לפרסקופיה והיסרוקופיה אבחנתית זה היה ממש בסדר ואני מה זה פחדנית... קצת כאב והיה רגיש שבוע בבית קצת התפנקות אבל שום דבר נורא מקווה שזה מה שיגרום להצלחה ושהגוש הזה יעלם הכי מהר שאפשר... שחר

מיכלי ../images/Emo10.gif

אוף, אוף, אוף! כל כך קיויתי שתצליחי להראות לכולם שגם בלי הניתוח את יכולה... כנראה שיש דברים שהם גדולים מאיתנו. אז יהיה קשה ולא נוח, אבל המטרה מקדשת את האמצעים, נכון? כל צעד שאת עושה מוביל אותך יותר קרוב לתינוק שלך!

פונצית

New member
מיכלי!../images/Emo24.gif

כואבת את כאבך ומצטערת יחד איתך. אני לא מבינה כלום בנושא שלך אבל מחזיקה לך אצבעות!

ligo

New member
מיכלי

מצטערת לשמוע כל כך קיוויתי מקווה שההפסקה תהיה קצרה ושבסופה יהיה טוב

מירבי*

New member
מיכל יקירה, הניתוח ממש לא מסובך

ולא ממש כואב..יש טיפה כאבים אח"כ, אופטלגין יכול להתגבר עליהם.. אחרי 3 ימים מקסימום את חדשה. דיברת עם הרופא שלך על האפשרות שיחליטו להוציא את החצוצרה במידה ויגלו בעיה תוך כדי הניתוח? זה פשוט יכול לחסוך לך ניתוח נוסף מאוחר יותר... מקווה שהכל יעבור בשלום. בהצלחה מירבי*

אוי מיכלי ../images/Emo14.gif

ממש קיויתי לשמוע ממך בשורות טובות הפעם...אני מאד מצטערת בשבילך לא אכתוב לך כמה חשוב לשמור על אופטימיות כי אני יודעת כמה שזה מעצבן אבל אני חושבת שהלפרוסקופיה היא בסה"כ צעד חיובי (למרות שעדיף היה שלא תצטרכי לעבור את זה) מקווה שאחרי הלפרו´ נשמע ממך רק בשורות טובות שולחת חיבוק וירטואלי
(מבטיחה לתת לך אחד "על אמת" הערב...)

מיכל ק-ש

New member
תודה גדולה לכולכן ../images/Emo140.gif

לכל מי שכתבו כאן ולכל מי ששלחו מסרים. מאחלת לכולנו ימים טובים יותר, עם בשורות חיוביות בכל המישורים. מיכל

gaya100

New member
michali../images/Emo24.gif|

I wish to find the right words but all that comes to my mind is giving u the biggest hug ever been created
gaya

בוכה איתך ../images/Emo7.gif

אין לי מילים לנחם .. שיהיה המון בהצלחה בכל דרך שתיפני שולחת
גדול עם המון אהבה יונית החיובית

venus13

New member
היי מיכל, מצטערת בשבילך

קצת באיחור, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא - זה נכון לגבי עיתוי ההודעה שלי וזה נכון לגבי הטיפולים שכולנו עוברות - לרובינו זה יצליח - במועד זה או אחר - צריך רק סבלנות שלרובינו כבר אין מקווה שביינתים התאוששת קצת שינסת מותניים - והמשכת בקרב גם אם לא את כל הקרבות ננצח - הרי מה שחשוב זה לנצח את המלחמה מתנצלת על מצב הרוח הפיוטי - ארטילרי - זה המצב האישי הלאומי וכו´. שיהיה לך בהצלחה, בניתוח ובהמשך שלך ונוס

למעלה