הפריה מס´ 2 נכשלה

מיכל ק-ש

New member
הפריה מס´ 2 נכשלה ../images/Emo7.gif

ביום שישי קיבלתי את התוצאה המרגיזה מכולן. בטא חיובית, אבל נמוכה (18). גם ה-E2 היה נמוך. המשכתי לקחת את האוטרוגסטן ולכן המחזור לא הגיע. אפילו לא שביב של דימום. תקווה קלושה קלושה התחילה להסתנן ובכל פעם שהתחילה, סילקתי אותה כי ידעתי שזה לא מציאותי. הבדיקה היום הפכה את השלילי לרישמי. לבכות כבר בכיתי ביום שישי ולכן עכשיו סתם יושב לו גוש בגרון. ביום חמישי יש לי פגישה באיכילוב עם פרופ´ לסינג כדי לקבוע תור לניתוח הלפרסקופיה. סוף סוף אני אדע מה קורה עם החצוצרות הבלאגניסטיות שלי והאם יש נוזל בחצוצרה השמאלית. אם כן, כנראה שיוציאו לי אותה. אני די מפחדת מהניתוח, למרות שאני יודעת שהוא נעשה בהרדמה מלאה ושההחלמה ממנו מהירה. אבל הכי מפריע לי שאהיה מושבתת החודש ואולי גם בחודש הבא. אני כל כך שונאת הפסקות. אשמח לשמוע מכל מי שעברה את הניתוח קצת פרטים ובעיקר כמה זמן לאחריו ניתן לחזור לטיפולים והאם במקרה ניתן להחזיר מוקפאים באותו חודש. עצוב לי וגם קצת נמאס, אבל אין ברירה אלא להמשיך ואני מקווה לטוב בקרוב. מיכל

אולה *

New member
מיכלוש יקרה! איזה באסה. ../images/Emo4.gif

הריון כימי. גם לי זה קרה בפעם האחרונה. עם בטא של 10.8 שירדה ל-10.7. אין לי חצי מושג בלפרוסקופיה. אבל אני מבינה את הפחד. זסה נורמלי לפחד, זה בריא. ומקווה שהחצוצרה תשאר בכל זאת במקומה.
אולה

אני עברתי לפרסקופיה לפני חודש

את הניתוח עברתי מסיבות אחרות לגמרי- היה לי הריון מחוץ לרחם שהתיישב החצוצרה וקרע אותה ולכן הוציאו לי את החצוצרה הימנית. אני לא יודעת אם זה בדיוק אותו ניתוח(נדמה לי שזה די דומה) אבל אני הייתי יומיים בערך מנוטרלת לגמרי,השתמשתי במשככי כאבים ולא יכולתי לקום מהמיטה אחרי 3 ימים שוחררתי מבי"ח הביתה והומלץ לי על עוד שבוע מנוחה בבית , אני לא יכולה להגיד שזה הספיק אבל כנראה שזה אינדנבנדואלי וגם בגלל שאיבדתי המון דם כשנקרעה החצוצרה אז הייתי מאוד חלשה. באופן כללי הניתוח לא קשה והוא בהרדמה מלאה - לי באופן איש לא היה כל כך ל להתאושש ממנו אבל יכול להיות שזה קשור גם לכך שזה היה לא מתוכנן וגם איבדתי הריון שהיה טיבעי בין הפריות אז את מתארת לך שהכאב לב הוא גדול מאוד בנוסף לכאב הפיסי. באשר לחזרה לטיפולים אז אני מיד חוזרת לטיפול ונקבע לי פרוטוקול אני רק מחכה למחזור (זה לוקח קצת זמןולא בגלל הניתוח כי אם בגלל ההריון- לגוף לוקח קצת זמן לחזור לשיגרה) אני מקווה שעזרתי לך קצת ואם אני אוכל לעזור בעוד משהו אשמח לענות

מיכל ק-ש

New member
גוליה

קודם כל ברוכה הבאה. שנית - אני ממש מצטערת על מה שעבר עליך. זה נשמע נורא. גם לאבד הריון, גם לאבד חצוצרה בגלל זה וגם לסבול מכאלה כאבים. הניתוח שלי לא אמור לגרום לכאלו כאבים, אני מניחה שבמקרה שלך הם נבעו מחומרת המצב (קריעת החצוצרה, איבוד הדם הרב וכיו"ב). בטח שעזרת לי. זה מעודד לדעת שאת מיד יכולה לחזור לטיפולים. אני מקווה שהפעם הטיפול יסתיים אחרת לגמרי ושהותך בפורום תהיה קצרצרה.

מיכל תודה , האמת היא שאני לא כל כך

חדשה בפורום היתי כאן קצת לפני כמה חודשים לפני ההפריה הראשונה ( אז שמי היה גוליה בלבד) אחר כך לא הייתי פעילה כי רציתי קצת להתנתק אבל זה לא ממש עזר הצצתי לעיתים קרובות כדי להתעדכן את מממש מקסימה ותודה על העידוד זו באמת היתה חוויה קשה מאוד ואני מקווה שאצלך זה יעבור הרבה יותר קל ושתחזרי מהר לטיפולים וכמובן שהטיפול יסתיים בהריון.אמן!

באאבו

New member
מיכל, ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היי מיכלוש, אני ממש מצטערת לשמוע על הבטא שסרבה להכפיל... אין לי תשובות לתת לך, כי לא עברתי מעולם לפרסקופיה, אבל אני בטוחה שתיכף יענו לך כאן כל החכמות.. מקווה יחד איתך לטוב, באאבו

מרב.

New member
מיכלכל,

עצובה לשמוע כל כך- אבל לא רק ששוב ועדיין לא הצליח הטיפול, אלא גם שהדרך עוד לא נגמרה ועבורך אינה כרוכה "רק" בעוד הפריות אלא בפרוצדורות סבוכות אחרות, שהאמונה שלך והגישה הנפלאה והכל כך עוד לא נשאה פרי, שיש עוד התמודדות לפנייך. אז הכישלון הזה מצטרף אל מזג האוויר העגמומי ומצב רוח רווי העצב והדיכאון- ואיכשהו שום דבר לא ממש מצליח להצהיל את הרוח. ורוצה נורא להכניס "אַבַל" אחד קטן, אבל יודעת שאת יודעת ומרגישה אותו לבד- ונותנת לך את הזמן להתאושש ולהתעודד, לחזור לנמרצוּת המיכלית הסוחפת והמרעננת כל כך, ולבחור את הדרך שלך להמשך הדרך. ואני שולחת רק חיבוק חם מאוד, מרב

טביקאט

New member
מקווה לטוב איתך.

לא יודעת לענות או ליעץ, אבל יודעת לחבק ולהצטער איתך על השלילי... מקווה שהלפרסקופיה והחופש ישנו את המזל מקווה לטוב- טביקאט

כל כך מצטערת לשמוע.

ועוד אחרי בטא חיובית שאין שום אפשרות אנושית להתעלם ממנה ולא לטפח קצת קצת תקווה.... והידיעה שבהמשך עוד ממתין לך הניתוח שמעורר בצדק חשש. אבל מהצליל שלך שומעים שיש לך כח להמשיך ולקוות וזה הכי חשוב. בהצלחה.

רוני@30

New member
מיכל - מצטערת לשמוע

הדבר הטוב היחיד שיש לי להגיד הוא שאני יודעת שפרופ´ לסינג הוא רופא מצוין. כמה מחברותיי מטופלות שלו והן מעריצות אותו (ובמקרה גיליתי שהבת של הרופא שלי (את זוכרת מי זה??) עשתה אצלו את מעקב ההריון שלה - כך שזו גם הוכחה חד משמעית לאיכותו...) אני מחזיקה לך אצבעות, מקווה שתוצאות הניתוח יהיו טובות מהמצופה, ושבעקבותיו הכל ילך חלק ומהר.
הרבה אהבה, רוני

ינסון

New member
יקירה

חשבתי שבמקום מילים, אני אצטט: "גשם עז ניתך ממעל, עמוד כנגד הגשם, הנח לסילוני הברזל לפלח את גופף, החלק בתוך המיםף המבקשים לגרוף אותך עימם, אך עם זאת הישאר איתן וצפה, זקוף קומה לשמש, אשר תופיע בנהורתה האינסופית." (פרנץ קפקא) נשיקות וחיבוק דוב, יונת

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif מיכלי ../images/Emo24.gif

בוכה איתך מיכלי, וכואבת את הכשלון שעוד נמרח לו על כמה ימי תקוה (למרות שסילקת אותה). האם בררת אפשרות של צינתור החצוצרה? במקרה ואפשר לצנתר לא חייבים להוציא, ואני כבר שמעתי על הריון טבעי אחרי צינתור. איך שלא יהיה, נקוה שתעברי את הלפרוסקופיה הכי מהר שאפשר. אניב ספק אם מחזירים מוקפאים באותו מחזור, כי נראה לי שלרחם נגרמת טראומה קלה ולא כדאי לנסות החזרה. אבל- זאת דעתי הלא מקצועית ושווה לברר. הנה אוסף הודעות על לפרוסקופיה מהפורום ביואל.
נועם

הרמוניה

New member
יפה שלי ../images/Emo14.gif../images/Emo141.gif

נורא קיוותי איתך שתוכלי לדלג על הניתוח אבל כנראה שזה לא עובד ככה.... לא מבינה בלפרסקופיות אבל מקווה שיעבור הכי מהר והכי קל שאפשר שולחת חיבוק עד השמיים הרמוניה

טלי2

New member
אויש ../images/Emo10.gif

חיכיתי לראות הודעה משמחת שלך, והנה הודעה עצובה. אני מצטערת , כי חשבתי שבאמת הגיעה לך המתנה הזאת לפסח, אבל יחד עם זה אני עדיין מלאת תקווה בשבילך, מאמינה שהילד שלך בדרך, ורק צריך למצוא בשבילו את הדרך הנכונה. מקווה שהניתוח (למרות ההפסקה שאת שונאת) יביא לך מידע,וישפוך קצת אור על החצוצרות ועל הדרך,

שלום מיכלי

אני חושבת שאת מדברת על צינתור חצוצרות ואת זה לא עשו לי. אבל עברתי כיתה של חצוצרה עם העובר וחוץ מזה לפרוסקופיות לרב. התהליך באמת בהרדמה מלאה וההתאוששות היא מהירה. אפשר לקבל ב24-48 שעות אח"כ אופטלגין נוזלי להרגעת כאבים. ואם את ממשיכה משם עם תהליך הפריה אז לא צריכה להיות שום בעיה. במקרה שלי החצוצרה היתה חולה וינקה את העובר. מקווה בשבילך להריון מהיר וריפוי מושלם. שמרי על עצמך. אינשם

מיכל ק-ש

New member
חבר של צומפי

נכון להיום פסלתי את האופציה של צינתור ואני הולכת על לפרסקופיה. אם אפשר לשאול - למה התכוונת בחצוצרה חולה שינקה את העובר?

לפרוסקופיה

על הפרוצדורה כבר שמעת פתיחה גרך הפופיק בהרדמה מלאה,מחלימים די מהר קצת לא נוח תקופה קצרה וזהו. החצוצרה החולה-אין לי מושג זה הסבר שנתן לי הפרופסור מיד כשהתעוררתי וזה היה לי נוח לקבל כי היה קשה לוותר על ההריון. יכול להיות שבגלל שעשיתי 3 זיפטים לאותה חצוצרה ואלי דלקות שהיו באגן. ואולי כל מה שמתארת הוא שטות חשובשתעשי את זה אמל מומחה.ותתחילי אחכ בהפריה ותצליחי הרבה הצלחה

למעלה